Dragon Ball Z Battle of gods:
Egyből bele is csapnék a közepébe: ez nagyon gyenge movie lett...
Történetet nem is nagyon kerestem benne, mert ez a a moviek-ra sose volt jellemző, de maga a Dragon Ball lényege, az epic fight-ok, azok is hol voltak ? A másfél órás movie-ban volt kemény 10 percnyi ütközet... Az első kettő, amikor Billis aláz mindenkit, azok voltak a legjobbak és persze hogy azokat is lőtték el a trailerekben...
Ha már itt tartunk; Billis. Ő volt a lelke ennek a filmnek. Komolyan ha ő nincs, akkor az egész egy használt zsebkendőt se érne. Az ő karaktere nagyon tetszett
Laza, vagány és még vicces is
Nagy favourite lett és szerencsére most nem a klasszikus jó győz happy end lett.
Pillaffék belehozása nem tudom miért kellett. Az egésznek semmi értelme nem volt, de még élvezni se lehetett. Nekem már a sima DB-ban is az első visszatérésüknél untam a dolgot, de most már folyton ott vannak mindenhol... Irritáló! Meg ez is mi, gyerekké változnak és a csaj elpirul a kis Trunks közelében
Az ilyeneknél fogom a fejem! Meg pisztollyal lövöldöznek, de áá nincs semmi baj, nevessünk rajta. Ha már nevetés...
... Vegita meg Piccolo miket műveltek te jó ég ?!!!! Totál ellent mondtak a karakterüknek ( bár az utóbbi már a Buu-sagában is -.-' )
Mr. Satan meg nem ismerte Dendét, miközben ott kóborogtak a sivatagban hosszú részeken át... Vágom hogy filler, de akkor már Vegita öccsét (.... ) is elfelejthették volna, de neem, azt meg kellett említeni. Ja meg Freeza neve is annyira emlegetve volt, csak tudnám miért... Cell 100-1000szer erősebb lehet Freezánál, Buu 100-1000szer erősebb Cellnél, Hakaishin meg legalább ennyiszer, mint Buu. Na és akkor egy egymilliószor gyengébb legyőzése jár a fejébe, hogy: "Úú, legyőzte Freezát! Érdekes..." EZEK NÉZTEK EGYÁLTALÁN 1 DARAB RÉSZT IS A Z-BŐL ?!!!!
Az a totál random flashback se kellett volna, hogy Vegita már ismerte Billist. Annyira utálom az ilyeneket nem csak animékben, hanem egy-egy filmek új részében is...
A SSJ GOD is olyan bénán nézett ki, ahogy az csak lehet. SS3 sokkal "Istenebb".
A háttérzenékkel is nagyon spóroltak és a CGI effektek alkalmazása is nagyon szembetűnő volt... Valahogy nem illett bele az egészbe.
Szóval ami tetszett nekem ebből az egészből az Billis karaktere és ahogy alázott mindenkit. Ja meg az ending, az hangulatos volt
A filmre egy
5/10-nél egyszerűen nem tudok többet adni, akármennyire is szerettem volna...
A folytatással kapcsolatban: A rész végén valóban elég nagy a gyanú, hogy gondolkodnak 1 új db sorozatban, amire én annyit válaszolnék: NE!!!! A Buu saga óta az egész elvesztette a varázsát. Ez a mindig van egy erősebb dolog már a cell saga-ban bőven ki volt tárgyalva, nem kell tovább ragozni. A mangaka is ott akarta befejezni az egészet, ami jobb is lett volna. Én például a Z-t a Cell részek végéig 5-6szor láttam, a Buu és Gt-t pedig 2szer, azért látszódik is a színvonal...
Egy külföldi fórumozó fogalmazta meg ezt jól: a Dragon Ball egy kultusz anime, viszont már teljesen felhasználták minden előnyét. Nem szabad lerágott csontokat kapargatni, mert erőlködésnek tudjuk mi a vége és ez már látszódik a Buu saga óta.
Ez a mozifilm egyestés dolognak elmegy, nem kell folytatni köszönjük. 12 univerzum minden élőlényét és Istenét bemutatva talán még érdekes lenne az első 2nél, de utána úgy járna a dolog, mint a Gt-ben: "Ajj még van 3... "
Szóval nem kell folytatás és kész, ez így jó ahogy van, akarom mondani már rég elrontották, ne rontsák tovább.