Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #135 Dátum: 12 máj 07, 11:58:00 » |
|
nem mindegy, hogy örök élet vagy halhatatlanság
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #136 Dátum: 12 máj 07, 13:30:21 » |
|
az nem goku és vegeta hanema leszármazottaik nem? sehol sincs írva hogy goku örök életet kapna, a szent sárkányt még piccolo daimao (vagy hasonló nevű) is megölte egy lövéssel, messze sincs örök élete xD
Ha megnézed a specialt is akkor belátod, hogy Goku örök életet kapott (különben hogy élhetne még kb. 70 év is múlva is? - úgy hogy semmit sem öregedett) Nem Shenlong halhatatlan hanem Son Goku Sunny: utána fuzionálni akartak Vegitával, de nem jött össze és a végén Vegita is elvesztette maradék erejét. Majd goku alkalmazta a Genki Dama technikát (az univerzum erejével) és ezzel elpusztította a gonoszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #137 Dátum: 12 máj 07, 14:44:56 » |
|
és akkor vegeta is kapott? vagy mivan? szerintem azok leszármazottak, nem a régi szereplők nemláttam specialt, melyik is az?
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 12 máj 07, 20:18:50 » |
|
Na a gonosz elpusztítását nem láttam :S Láttam a végén a mini Gokuékat, és Gokut, ahogy semmit nem öregedett, míg Pan is egy kis nyanya lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #140 Dátum: 12 máj 07, 21:02:02 » |
|
ez pl magyarázható azzal is hogy a tiszta vérű saijanok tovább élnek, mint a felhígulta hibridek (nem öregednek mint a hajuk) pl hogy 100-150 évig is elélnek, kitudja ? Ha mutatják goku mellett vegeta sírját, vagy öreg énjét, maradékát, bármit akkor elhiszem hogy örök élet !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 12 máj 08, 05:31:09 » |
|
Neked már hivatalos halotti anyakönyvi kivonat is kéne Láthatod hogy Goku a torán is csak úgy "feltünt" meg "letünt" Ha Vegita élne szerinted nem lenne ott azon tornán Nekem mindegy, higgyél amit akarsz - nem vagyok nagy Goku rajongó - de ezek az utalások szerint fix hogy örök életet kapott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 16:12:21 írta Trunks »
|
Naplózva
|
|
|
|
susanszki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 12 máj 08, 14:55:00 » |
|
Május 8-án az Animaxen a DBGT Special szinkronosan, címe : Goku Öröksége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #143 Dátum: 12 máj 08, 15:13:16 » |
|
jólvan igazad van úgyis, ellett rontva a gt is minden gokuról szól végig xD holott a hibrid fél ember-saijanoknak erősebbnek kéne lenniük (bár ez alól brolly kivétel). Mindig ez a nyápic goku lett tápolva, mondjuk sokáig bírtam de aztán ráuntam... :|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 12 máj 08, 17:46:45 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 17:54:29 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 12 máj 18, 18:01:18 » |
|
Még az az érdekes, hogy Pan és Bulma leszármazottja egyáltalán nem ismerik egymást a meccs előtt. Úgy látszik megszakadt a két család között jó viszony
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #146 Dátum: 12 máj 18, 19:15:10 » |
|
Az semmi, Pan lát egy nőt aki kiköpött Bulma, lát egy srácot aki egy miniatűr Vegeta, mégsem jön rá hogy ez a két ember esetleg Vegeta és Bulma rokona, vagy hogy a Bulma-kinézetű nő a Vegeta-kinézetű fiú anyja
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #147 Dátum: 12 máj 21, 10:50:17 » |
|
Így 100 év után biztos beköltözött hozzájuk az a német fickó aki mindig lenyúlja a szemövegét, meg a gyógyszereit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #148 Dátum: 12 máj 21, 13:43:32 » |
|
egyetlen pozitívuma hogy rövid a gtnek, több jót nem tudok róla elmondani; most hogy a végére értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 12 jún 05, 12:47:23 » |
|
Újabb érdekesség, hogy az a sárkány aki először megjelent a gonosz kristálygömbökből - azt nem látjuk többet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|