dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #300 Dátum: 12 júl 24, 21:48:20 » |
|
Azigazi mégis csak a japán eredeti szinkron...az nálam mindent visz,hát ha meghallanák mondjuk egy angol szinkronos narutot kiráz a hideg,csak japán szinkronnal + magyar felirattal tudon megnezni ,még magyar szinkronnal se tudnam.:\ én szerintem a japánok erre születtek...hamisithatatlan igazi anime királyok ,foleg a naruto \ y /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #301 Dátum: 12 júl 25, 00:45:39 » |
|
Nekem Itachi hangja tetszik, meg amúgy mindenkié. A japánok eltalálták a karakterek hangjait, nem úgy mint a magyarok. Falra mászom pl itachi magyar hangjától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #302 Dátum: 12 júl 25, 09:38:37 » |
|
A legjobb hang Orochimarué Ku-ku-ku-ku.. Mint egy vén dohányos:DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #303 Dátum: 12 júl 25, 10:41:30 » |
|
Orochimaru hangja is jó de néha kicsit idegesítő
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #304 Dátum: 12 szep 02, 07:23:00 » |
|
Orochimaru, Sasuke röhögése xD (a halál erdejénél, mikor átmegy CS2-be Natúr ellen és röhög, azt DVD-n végtelenítettem, és 5 mp-ig nem bírtam ki nevetés nélkül, majd röhögőgörcsöt kaptam), Naruto, Kakashi, és ennyi jutott eszembe hirtelen.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #305 Dátum: 12 szep 02, 10:34:08 » |
|
Hát azért narutonak adhattak volna valami férfi hangot,de ez se rossz.Orochimarué,itachié,kyuubié,és szinte az összes karakterhez hozzáillik a szinkron.(Naruto-Konohama) ezeknek amúgy mér női hangjuk van?xd engem kicsit zavar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #306 Dátum: 12 szep 02, 10:41:37 » |
|
Nekem tetszik.! ^^szinte észre sem lehet venni.xd szinte...
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #307 Dátum: 12 szep 02, 12:16:03 » |
|
nekem kifejezetten tetszik Naruto hangja... hiába női azért azt nem mondhatjuk rá, hogy lányos és szerintem jobban is illik hozzá mint valami vad férfi hang xDD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #308 Dátum: 12 szep 02, 13:51:13 » |
|
Hát igen..Narutohoz nem illene egy ilyen mély férfi hang. Mint pl. ami Sasukenek van.(: Neki nem olyan a személyisége, hogy itt brümmögjön. Ez a mélyebb női hang pont passzol hozzá. De egyébként most nagyon megkedveltem a Kyuubi hangját.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #309 Dátum: 12 szep 02, 14:28:12 » |
|
Ja végülis...vagy egy normális férfi hang ,nem a legmélyebb de legalább férfi xd..Amúgy sasukenak eggyáltalán nincs mély hangja szerintem.Tendonak,meg főleg a kyuubinak ..Az már mély
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #310 Dátum: 12 szep 02, 15:50:59 » |
|
Én már Narutot nem tudnám megszokni férfi hanggal, de egyes animéknél engem is idegesít ha egy férfi karakternek női hangja van (pl. FMA).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #311 Dátum: 12 szep 02, 16:04:16 » |
|
Oh és majdnem el felejtettem amikor a jinchuurikikből kinyerték a Bijuuk Chakráját de nem mindenki jelent meg. Na akkor akik nem voltak ott a hangjuk nagyon keményen odarakta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #312 Dátum: 12 okt 10, 19:58:19 » |
|
Narutonak a hangja tényleg női? Úgy értem, hogy nő a szinkonja? (japán szinkronra gondolok) Nekem fel sem tűnt. Amit nagyon bírok, az Sasuke hangja, mikor mondja, hogy: (magyar felirattal írom, de a japánra gondolok) "Ez a technika még a mennyekből is lehozza a villámokat. Nekem csak annyi a dolgom, hogy rád irányítsam őket. A technika neve Kirin. Gyere! Enyéssz el a mennydörgéssel együtt" (Igen, ezt annyiszor megnéztem, hogy fejből tudom .)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
georgee12
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #313 Dátum: 13 jan 20, 13:25:55 » |
|
Nálam egyértelműen Itachié nagyon illik a nyugodt udvarias természetéhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tothwivieen
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #314 Dátum: 13 júl 30, 13:23:14 » |
|
Sasuke hangjától feláll a hátamon a szőr. Jó értelemben. Imádom azt a hangot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|