Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #285 Dátum: 12 jan 24, 18:23:14 » |
|
Kakashi hangját, Sui'-ét, ItaIta-jét, Szöcskéjét és Naru-jét szeretem a legjobban. EDIT: kifelejtettem Orochimarut-t. Hihetetlen mit össze sziszegett azon a hangon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 18:41:10 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #286 Dátum: 12 jan 24, 18:34:14 » |
|
Mingai: azt tudom, de én Orcsiéra gondoltam ^^ bár utóolvasva tényleg könnyen félreérthető
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #287 Dátum: 12 jan 24, 19:39:12 » |
|
amúgy az a röhej, hogy a Jetixeseknél asszem Narutonak csaj hangja van, csak nagyon szar. japán szinkron 4ever
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #288 Dátum: 12 jan 24, 21:16:35 » |
|
Shikamarué nagyon jó, sztem mindenkié el lett találva japánul, egyszerűen nem bírom másként hallgatni de hát ízlések terén én szoktam pofonokat kapni itt kivéve talán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #289 Dátum: 12 ápr 12, 17:45:55 » |
|
Namikaze Minato. Azért, mert egyszerre lágy és férfias is a hangja, egyszerre szerény és céltudatos. Mondjuk Minato karaktere is nagyban hozzájárult, hogy kialakuljon ez a vélemény Morikawa hangját illetően. Izé, egyébként Naruto hangja a Jetixes változatban Kilényi Márk volt, és asszem, a Márk még egy fiú nevét takarja. Ellenben Naruto japán szinkronhangja valóban nőci, Junko Takeuchi néven fut a drágám. Imádom azokat az interjúkat megnézni/meghallgatni, amikben az elején az eredeti hangján beszél, aztán benyög valami japán mondatot a "dattebayo" végződéssel, csak ezt már Naruto hangján. http://www.youtube.com/watch?v=nJt29OGDV54
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #290 Dátum: 12 ápr 16, 09:10:34 » |
|
A japán hangját mindenkinek szeretem. Tényleg nagyon jól el lettek találva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #291 Dátum: 12 ápr 16, 09:32:41 » |
|
Hát szinte az összes japán hang tökéletes *.* de legjobban Naruto (Takeuchi Junko) és Sasuke (Sugiyama Noriaki) hangját szeretem jaj azokat az interjúkat én is imádom ahol Junko beszél beszél beszél és egyszercsak "Dattebayo!!!!" fantasztikus amit a hangjával művel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 09:33:54 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #292 Dátum: 12 jún 02, 13:56:52 » |
|
Hát fiúk közül: Minato(olyan bársonyos hangja van.. ), Naruto(Dattebayo), Itachi(Olyan jóó mély.. ), Kakashi(neki alapból jóóxdd), Yahiko(nekem akkor is tetszett a hangja, amikor kicsi volt.. ).. Lányok: Kushina(olyan aranyos, amikor sírt és úgy köszönt el Narutotól, és a hangján is tisztára lehetett érezni azt, hogy ezek az utolsó szavak... ), Shizune, Tsunade(amikor ordibáál xDDDD)... Hát nekem ennyiii
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #293 Dátum: 12 jún 14, 08:48:57 » |
|
Kakashi hangját nagyon eltalálták nekem ő volt mindig is a favoritom. Naruto hangja is jó sztem úgyértem illik hozzá A gonosz szereplők ugyebár általában ugyancsak jól elvannak találva. Ja és persze shikamaru-t is bírom
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Nobuko-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #294 Dátum: 12 jún 14, 18:58:41 » |
|
a japán hangok tényleg el lettek találva a kedvenceim: Kakashi, Yamato (de a szemeitől néha nagyon kiakadok), Jiraiya, Shikamaru, Gaara ( akkor a legjobb amikor a ninja sereg előtt áll és beszédet tart, meg amikor a homokot irányítja ) nem tudnám megindokolni h miért pont ők igazából mindegyik jó (sztem) először én is magyar szinkronnal láttam akkor még jó volt (jó régen volt már ), de most h megnéztem a Shippuuden részeket japán szinkronnal...visszatekingettem a sima Narutóba azt hittem h lefordulok a gép mellől...ég és föld a kettő (de ez az én véleményem)
|
|
|
Naplózva
|
Minato forever Senkitől sem tűröm el, hogy lebecsüljön. Kivéve az adóhivatalt. Nem értettem mit mondott a doktor. Elmehetek, vagy elmebeteg?
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #295 Dátum: 12 jún 14, 20:08:56 » |
|
először én is magyar szinkronnal láttam akkor még jó volt (jó régen volt már ), de most h megnéztem a Shippuuden részeket japán szinkronnal...visszatekingettem a sima Narutóba azt hittem h lefordulok a gép mellől...ég és föld a kettő (de ez az én véleményem) Nobuko-chan nem vagy egyedül xDD Én le is estem >.< xD Annyi a különbség..áhh nem lehet szavakba önteni.:DD A japán sokkal, de sokkal jobb...!...
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #296 Dátum: 12 júl 17, 15:59:24 » |
|
Nekem a két kedvenc hangom az Tobi és Itachi. De persze az összes szereplőnek jól ellet találva a hangja ha pl. angolul elkezdeném nézni nem bírnám azok annyira rosszak és erőltetettek. Hogy miért ők a kedvenc hangjaim? Ezt sajnos nem tudom megfogalmazni nagyon jól elletettek találva személyiségükhöz is illenek de nagyon tetszenek.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 júl 19, 08:05:06 » |
|
Ez valami amre nem tudok valaszt adni mert az osszes TOKELETES. Minden hangot jol eltalaltak szentem ellentetben a magyarban ahol jol elb@ sztak oket
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 júl 22, 12:33:41 » |
|
Egyetértek veled teljes mértékben. A Japán utánozhatatlan hang itt..
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #299 Dátum: 12 júl 24, 21:07:40 » |
|
Az eredetiben meg Sasuke hangja tetszik nagyon, meg Naruto-é. Többi viszont csak szimplán jó, nekem. Még hozzátenném, nem tudom miért nem jutott eszembe akkor, hogy Pein hangja nagyon jó. Ahogy a Shinra Tensei-t mondja az egyszerűen... szóval eszméletlenül jó. Viszont Yahiko-hoz (az élőhöz) már szerintem nagyon mély a hangja, de Peinhez kb. tökéletes az előbb leírt ok miatt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|