katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #180 Dátum: 09 márc 25, 20:48:41 » |
|
Nekem Naruto hangja a kedvenc. Hiába nő játssza, tényleg illik hozzá. Sok magyar szinkronszínész tanulhatna tőle, hogy is kell igazán beleélnie magát egy-egy adott szerepbe (persze, tisztelet a kivételnek, mert azért akad szép számmal). Emellett szeretem még Sasuke, Itachi, Jiraya és Tsunade hangját is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #181 Dátum: 09 máj 24, 22:35:34 » |
|
sztem Temari és Sakura imádom Temari kicsit lekezelő és flegma hangját a hanglejtéseit és ahogyan mondja a jutsui nevét , Sakura-ban imádom ahogyan ütés előtt ordít vagy ahogyan leordítja Naruto haját is valamiért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #182 Dátum: 09 máj 25, 16:09:45 » |
|
Hú, szerintem a japán seiyyuk eszméletlen tehetségesek! Eskü! Naruto viszi a pálmát, hogy egy nőnek ennyire király hangja legyen, ez nálam mindent és mindenkit kiüt. Junko sensei az ász ~~~ Utána még van egy-kettő, akik mindenképp említésre méltóak. Például Lee seiyuuja szerintem csillagosötös ötlet volt. Tényleg! Szóval valahogy a hangja is annyira tisztelettudó, és okos tud lenni, és ez valahogy annyira jól kiegészíti az egész személyiségét, de nem? Nagyon szeretem ezt a megoldást is ~ De voltaképp mindenki lenyűgözött, hihetetlen seiyuuk vannak a Narutoban! Kedvenc a naruto Ondo, ismeritek azta számot? Shikamaru rappel, Junko-san és Chie-san énekel, és van ott is Sakura-féle üvöltés, meg olyan beszólások Ha valakit érdekel, feldobom valahova. Visszatérve, szerintem az eddig általan látott anime-k közül ebben van a legtöbb tehetséges hang. Egyszer hallottam a magyart, pár napja... Anyám szobájában ment egy csatorna, nem tudom melyik, nem is akarom tudni. Csak a hűtő felé igyekezve egy "Szászúke, Szászúke!" felkiáltásra lettem figyelmes. Elsőre le se esett, hogy az Sasuke, csak odaforultam... És igen, a Haku vs. Naru & Szöccs rész. Legszívesebben sírva fakadtam volna. Hol van itt a japán féle tehetség-özön, beleélés, precizizmus?!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 25, 16:10:56 írta Saruwatari Kumiko »
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #183 Dátum: 09 máj 26, 09:28:15 » |
|
Teljesen egyetértek minden szavaddal!! Már egyszer leírtam, hogy nekem kiknek a hangja tetszik a legjobban, de muszáj volt kifejeznem az egyetértésemet. A Naruto Ondot én is ismerem sőt az mp3 lejátszómon is fent van! Vmi hihetetlen jó! Akkor poén a szövege. Shika hangja nagyon tud rappelni. És az O-! Naruto Nippon-t ismeritek? Ha vkit érdekel itt egy link róla: http://www.virtual-rotation.com/naruto/ Youtube-on fent van pár rész belőle és nagyon jó. Van egy olyan, hogy Gaara seiyuu-ja magyaráz és az imádnivaló kiskori hangján is beszél. Extra Kawaii!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #184 Dátum: 09 máj 26, 15:53:22 » |
|
Naná, én ismerem Gaara ari abban *gaara még szeretné nézni a tv-t... de gaara álmos...* ~ De én azt is szerettem, mikor Iruka arról mesél Konogamaru-nak, hogy miylen volt Naru mikor ő is iskolás volt ~ De mondjuk Itachi szövegét is imádom. :3 Meg mindet, naa
Hm, azt hiszem talán akinek a seiyuuja annyira nem vett le a lábamról, az talán Sai. De majd még meglátom, elvégre animeben nem tartok ott, csak a yt-on láttam pár videót, amiben a japán szinkronnal volt pár jelenet. Majd meglássuk ~
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #185 Dátum: 09 máj 27, 13:06:35 » |
|
Naruto hangja alap, ha nem mondanák hogy nő szinkronizálja el se hinném, nagyon jól szinkronizálja nélküle el se lehetne képzelni Naruto karakterét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #186 Dátum: 09 jún 06, 19:55:11 » |
|
Szerintem Kiba, Naruto, Hinata, Shino, Lee, Shikamaru és Chouji hangja a legjobb. =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 09 jún 06, 20:11:28 » |
|
Hát sztem mindenkinek naon el lett találva a hangja,de azért nekem is vannak kiemelkedő kedvenceim! =D Oro és Kabuto! Oro--> hát vmi zseniális,nem lehet szavakkal leírni h ő mekkora vki...nem is próbálkozom! xD A másik meg h az ő hangja is 1 hölgy és ezen én totál kibuktam amikor megtudtam(jó értelemben persze!!!! ) Kabuto--> visszaolvasgattam kicsit és vki írta h olyan kellemes tónusú a hangja,hát teljesen egyet kell h értsek! Én is imádom Kabit és a hangját is! A legjobb,amikor magyaráz vmit,nem is ő lenne,ha nem ezt csinálná! Favfavfav és kész!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 06, 20:12:42 írta Hana-hime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 09 jún 07, 10:58:56 » |
|
Most, hogy olvasgattam ezt a topicot, enyhén szólva ledöbbentem, hogy Narutót nő szinkronizálja O.O *kis tudatlanka* De váóóóóó, huhh, le a kalappal előtte, nekem soha nem tűnt fel O.O" Hinata hangja pedig iszonyatosan eltalált, pontosan illik a személyiségéhez. Összességében véve, a japán seiyuuk nagyon tehetségesek, mindenkit fantasztikusan megformálnak =}
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #189 Dátum: 09 jún 07, 13:05:19 » |
|
A japánoknál rengetegszer előfordul, hogy egy férfi karakternek nő kölcsönzi a hangát. De azért... álmomban se hittem volna, hogy Narutónak is... Minden esetre tényleg nem semmi, nagyon jó hangja van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 09 jún 07, 13:19:03 » |
|
Igen, Rudym, sokszor előfordul, de Narutónál én soha az életben nem gondoltam volna... O.O
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #191 Dátum: 09 jún 07, 15:04:53 » |
|
Oro hangja tudtommal férfi, aki énekes is egyben Legalább is hallotta tőle egy dalt. De ő ha jól tudom, nem nő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #193 Dátum: 09 jún 07, 17:12:03 » |
|
Úristen, nem mondod komolyan! *kezd sokkos állapotba kerülni* A végén még mindenkiről kiderül, hogy nő szinkronizálja O.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 09 jún 07, 17:21:34 » |
|
|
|