viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 júl 15, 15:03:11 » |
|
Read or Die? Még nem láttam egy részt sem, szóval nem biztos.
Igen az lesz, köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #76 Dátum: 12 szep 09, 17:32:59 » |
|
Köszi szépen ^^ Egy bármilyen linket tud valaki adni (letöláséit, online nézőset, mindegy.)? Maga az anime nem volt nagy szám, de ez a kb. 20mp-es moment egyik volt a jó jelenetek közül, asszem megéri majd megnézni.
Hm, csak most néztem utána. Igazából amit te keresel, az a tengen toppa gurren lagann parallel works-ben van. Viszont ezt én sem találom normálisan. Youtubeon fent van az összes rész egyébként. Különlegessége, hogy gyárilag sincs alatta beszéd, mindegyik rész alatt zene szól, semmi más.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 szep 09, 19:02:01 » |
|
Eszembe jutott egy anime, amit kb. általános iskola 3.-4. osztályos koromben szoktam nézni egy német nyelvű csatornán. A főszereplő egy kis ősember egy nagy kőbaltával, aminek vannak szemei. Kicsit Pokémon-jellegű a cucc, mert arról szól, hogy a főhős szörnyekkel harcol, amik később a barátai lesznek. Valaki meg tudná súgni a címét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 nov 28, 18:26:19 » |
|
Ha esetleg valami még eszedbe jutott azóta, akkor nyugodtan oszd meg velünk. Ártani nem fog, mert ennyi alapján nem találtam meg. Egyáltalán biztos, hogy anime volt?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 nov 29, 11:06:02 » |
|
Gman azt az animét én is sokáig kerestem és rátaláltam, Youtube-n fent volt de mire végig néztem volna letörölték de meg adom a címét. Jiku Tantei Genshi-kun
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 nov 29, 12:54:36 » |
|
Valaki nem tudja, hogy a Genshiken megtalálható-e magyar felirattal? Nagyon kíváncsi lennék rá
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 nov 29, 13:04:04 » |
|
Ment egy PÜ neked, abban leírtam a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 nov 29, 20:49:55 » |
|
Azaz Kecsu, köszöntem! Általánosban még szerettem, de most a képek alapján, amiket talátam vérgagyinak tűnik. Pont ezt a német verziót láttam anno.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 20:54:47 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 dec 03, 18:04:45 » |
|
Off End: Szívesen. Azért is nem nem haladt még a nézése mert iszonyat agysorvasztóan gagyi Japán szinkronnal jobb de angolul is néztem mert volt olyan rész ami hosszas nyomozás után derült ki, hogy nem is ott van az angol szerint ahol igazából jön. De valamire megtanított japánul ez az anime! Vlad Tepes nevét, hogy kell japánul kimondani
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #84 Dátum: 15 márc 01, 14:56:32 » |
|
0:30-tól 1 percig mi a címe az animének? Piroska és a farkas 2, a falka bosszúja? https://www.facebook.com/video.php?v=792296054158506
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #85 Dátum: 15 márc 01, 15:30:43 » |
|
RWBY, azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #86 Dátum: 15 márc 01, 15:49:57 » |
|
Azt hiszed? Lehettél volna bizonytalanabb, vagy biztosabb, és akkor írtál volna még pár szót, mert ez így nagyon sovány. Irgum burgum.Egyébként a válasz helyes. (A videó alatti öt darab háeszben is ott volt) http://www.youtube.com/watch?v=-sGiE10zNQM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #87 Dátum: 15 márc 01, 16:07:14 » |
|
Láttam, hogy kérdezte ott is valaki, de akkor még nem volt válasz. AA-n megtaláltam Oswald segítéségével, globál anime besorolású és angol szinkronja van. A pillanatképei elmennek egynek, de amit linkeltél videót Shiro, meg ami indán is van magyar felirattal, hát ez így nekem túl számítógépes stílusú. De egy esélyt adok neki. Köszi a segítséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 01, 16:07:47 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #88 Dátum: 15 ápr 03, 20:19:52 » |
|
Üdv,
Keresem azt az animét, amelyik hasonlít a Yugioh-ra. Ez is kártyajátékról szól. Azt hiszem a Cartoon Network adta, vagy az a csatorna, ami a Minimax után megy, csak akkor még nem Animax volt a neve. Ha jól rémlik, akkor valami sárkány volt az ütőkártyája a főhősnek..6-os színtű, vagy 6 csillagos..valami ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető