24 nov 23, 22:54:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball Duma topic  (Megtekintve 75698 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
samdav
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #180 Dátum: 14 feb 18, 23:24:58 »

Véletlenül nem a Dragon Ball Kai-ra gondolsz? Hmm?
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Bra
Gennin
*

« Válasz #181 Dátum: 14 feb 25, 10:54:47 »

Sziasztok!

Szerintem ez a topic jó egy találka beszámolójára ami a DBZ-hez kötődik. Mosolyog
Gokuval voltunk pesten egy szinkron közönség találkozon ahol Bozsó Péter ( Vegita ) és Csőre Gábor ( Felnött Son Gohan ) voltak a vendégek. Eredetileg a south parkkal kapcsolatban voltak meghivva, de a Dragon Ball is szóbajöt. ^^

Ott kezdödött hogy Péter szóbahozta hogy a south parkot eleinte nem akarta elvállalni mert elötte már szinkronizált rajzfilmet a Dragon Ball-t de az nem volt a kedvence.
Aztán elmesélte hogy 2013 decemberében bement egy elekttonikai boltba ahol rengetegen voltak, de az elado srácok kiszurták és előre hívták. Nem tudta mi fog kisülni belöle, de mikor elöre ment az eladó ( aki Péter elmondása szerint egy tele pircinges fültágitos srác volt) azt mondta: itt van Vegita! Mosolyog

Aztán lelkendezett Péternek hogy "rajtad nöttem fel ember!"
És hogy annyira örül hogy mindjárt elcsöppen. Nevet

Aztán megjegyeztem a találkozon hogy azt én azaz mi is mondhatjuk hogy a DB-n nöttünk fel.
Erre mondta nekem a Peti hogy azért pearcing nincs... én meg megforgattam a tenyerem és mondtam hogy nekem nincs, én ugy ahogy normális felnött lettem. Ezen nevettünk egyet. ^^

Aztán megkérdeztem hogy milyen volt szinkronizálni a DBZ-t, mert van hogy fél részeken keresztül üvöltöttek.
Erre mesélték hogy azért nem szerették szinkronizálni az animét mert nagyon megviselte a hangszálaikat. És hogy mindketten a huszas éveik elején voltak a DBZ szinkron idején, és akkor még bevállalták.
De az is kiderült hogy a DBZ szinkronját egy koszos dohos alaksorban vették fel román segédmunkásokkal akik ott aludtak a studioban, ráadásul cigarettáztak ami eléggé megnehezitette nyilván a munkát. És Péter mesélte hogy volt olyan hogy félálomban volt a rendező és komásan beszolt hogy "ööÖ izé most Vegitát vesszük...." szóval nem volt könnyű.

Erre megjegyeztem hogy ehhez képest a DBZ magyar szinkronja hangban jobb mint az eredeti. És hogy a DBGT-nél nagyon örültünk és megkönnyebültünk hogy megmaradtak a hangok. Erre Gábor azt mondta "föleg Peti örült..." persze nevetve. Én meg mondtam hogy azért a GT-ben nem volt olyan sok szerepe.
Ezzel kapcsolatban  Goku megkérdezte hogy a GT-ben a fuzios beszédet hogy vették fel. Péter azt mondta elöször megprobálták egyszerre de rájöttek hogy nem fog menni ezért elöbb Lippai mondta fel a szöveget utána pedig ő és késöbb keverték össze.

Na kb ennyi aki DB-hez kapcsolodott.  Mosolyog Persze még sokmindenről volt szó, mert majd 2 órás beszélgetés volt.
Havonta ban ilyen találkozó. Remélem egyszer Szokol Pétert is meghìvják, tőle is lenne mit kérdezni. Mosolyog
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #182 Dátum: 14 feb 25, 16:34:09 »

Elismerem és értékelem a munkájukat, de a Dragon Ballt szerintem kár volt szinkronizálni.  Faceg
Naplózva

Bra
Gennin
*

« Válasz #183 Dátum: 14 feb 25, 17:25:25 »

Van aki ìgy van aki úgy. Mosolyog  
Nekem a favorite a magyar. Bozsó Péter a világ legjobb Vegitája, ahogy Csík Csaba Krisztián érdes hangjánal sem hallotam jobbat.  bow
Pedig volt időm 11 nyelven is meghallgatni a szinktont.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 25, 17:42:27 írta Bra » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #184 Dátum: 14 feb 25, 23:57:56 »

Üdv.Ehhez hasonló beszámolót szívesen olvasnék még bármikor.
Általában a japán szinkron jobban bejön mint a magyar.Tisztelet a kivételnek.
Db a kivételek között van.Még ha nem is sikerült olyan jól.Mondjuk ez inkább a forrás(ok) hibája.Hangokkal nem volt baj.Még így is magyar változata a kedvencem.
Lehet megszokás. Pirul
Naplózva

samdav
Moderátor

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #185 Dátum: 14 feb 26, 12:21:49 »

6x láttam feliratos és 7x szinkronosan a DB-t, de még mindig a magyar szinkron viszi a pálmát Nevet Mint a YYH esetében kábé Mosolyog
Habár a GT-ben már valamiért nem jött be, lehet mivel már láttam feliratosan úgyis elég volt megnézni egyszer, mert többször nem lehet megnézni :-/
Amúgy ezek a találkozók hol szoktak lenni és általában hánykor? Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Bra
Gennin
*

« Válasz #186 Dátum: 14 feb 26, 16:07:28 »

K ichigo
Ha olyan színésszel találkozunk aki DBZ-t vagy bármilyen animét szinkronizált megírom az élménybeszámolót. ^^

samdav
Márciusban kettő szinkrontalálkozó is lesz. Az egyik Március elsején és az iszdb rendezi a Hunguest Hotel Platánus Madrid termében.
 A belépés ingyenes.
http://emsz.iszdb.hu/

A másik pedig Március 4.-re esik. Ez utóbbit minden hónap első keddjén rendezik meg az Eötvös 10 Kulturális SzÍnteren.
ez viszont belépős, 900 Ft.
Februárban volt Bozsó Péter És Csőre Gábor.
Márciusban pedig ez lesz:
https://www.facebook.com/events/218465438338530/230310220487385/?notif_t=plan_mall_activity
Naplózva
samdav
Moderátor

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #187 Dátum: 14 feb 27, 23:40:23 »

Köszi az infót, Bra. Ha 4-én nem dolgozom, akkor tuti elmegyek Nevet
Van még valaki, akit esetleg érdekel? Mert akkor lehetne egy talit is megbeszélni Mosolyog
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #188 Dátum: 14 ápr 30, 18:58:48 »

Nem rossz, nem rossz... de lehetne azért még finomítani rajta egy kicsit.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=K_YXkbBwEa0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=K_YXkbBwEa0</a>
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #189 Dátum: 14 júl 23, 19:40:11 »

Élőszereplős Trunks saga trailer Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=HGbrNSC2ssg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=HGbrNSC2ssg</a>
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #190 Dátum: 14 júl 23, 22:00:58 »

Ami ebben kiakasztott, hogy C17 elszánt arcot vág. Ne vágjon elszánt arcot. Ő flegma.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #191 Dátum: 14 júl 24, 20:04:51 »

Ez se rossz, bár Trunksnak azért legyen már rózsaszín haja. Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ML_GcGkBGtQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ML_GcGkBGtQ</a>
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #192 Dátum: 14 aug 06, 01:36:24 »

Ma ninjutsu edzés után gondolkodtam el rajta, hogy a Dragon Ballban miért nem rúgták egymást soha tökön az emberek? Sokkal egyszerűbben megoldhatták volna a harcokat. Lehet, hogy én is megverhettem volna Vegitát, amikor lejött a földre, hogyha ügyes vagyok. Nevet
Bár Brolly egyszer Tökön rúgta Gokut asszem, de Brollyval alapból nem tudott mit kezdeni.
Naplózva
tobi323
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #193 Dátum: 14 dec 05, 17:57:46 »

A DB manga ugyan ott fejeződött be mint a DB Z?
Naplózva
tobi323
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #194 Dátum: 14 dec 08, 20:09:36 »

Son Goku visszatér az életbe, miután magával vitte Cellt?(Elvileg visszatér)
Ha, igen, a visszatérése végleges volt valamint, ha lehet mondjátok meg hányadik epizódban lép ez életbe?
(Kiemeltem amire szeretnék választ kapni, köszöntem.)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins