24 nov 23, 20:25:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball Duma topic  (Megtekintve 75633 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #165 Dátum: 13 nov 27, 20:21:51 »

"Destroying planets with Launch." Ha egy vagy két nappal később születtem volna...  Nevet
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #166 Dátum: 13 dec 24, 11:17:52 »

Ez elég menő lett. Érződik benne egy kis Harcosok klubja-hatás is.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=mDEz4ptLoAk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=mDEz4ptLoAk</a>
Naplózva

samdav
Moderátor

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #167 Dátum: 13 dec 24, 19:24:38 »

Na és mennyivel jobb, mint a DB film, evolúció -.-' OMG az a film egy rakat fo... inkább nem részletezem, nem is DB film maradjunk annyiban, hogy valami látvány akció film egy kis fantasy-val fűszerezve, ennyi.

Btw, ez egész korrekt kis film (az tuti, hogy ezerszer jobb a filmnél) Mosolyog Mondjuk szívesen megnéznék ilyenből egy quadrológiát, amolyan 3-4 órás megcsinálásban, mindegyik rész az adott arc-ról szólna Nappáék-Frieza-Cell-Buu, habár lehet még ennyi idő is kevés lenne, és mindegyik részt megcsinálni a régi Z alapján 3-3-3-3 részekre bontva. Csak lehet némelyikre meg sok lenne már ez a 3 rész (pölö: Nappáékkal az elején). Habár be lehetne határolni ezeket a dolgokat és tök jó lenne Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #168 Dátum: 13 dec 24, 20:33:53 »

Normális, pörgős forgatókönyvvel, minimális vagy nulla filler résszel és jó színészekkel (és persze rengeteg pénzzel) meg lehetne csinálni nagyon jól a sorozatot.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #169 Dátum: 13 dec 30, 10:55:47 »

Június 26. Ez valami borzasztó! ikszdé Going on a date with Kuririn...  smirksweat
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #170 Dátum: 13 dec 30, 19:01:25 »

Nézd a jó oldalát talán ő fizet Nevet
Néha csak napokon múlik a szerencse.
Naplózva

mightful
Újonc
*

« Válasz #171 Dátum: 14 jan 04, 05:43:27 »

Sziasztok!

Mivel nemsokára azok a Dragon Ball Z részek lesznek amikhez nincs szinkron (227-231), lesz majd aki felveszi és hozzáigazítja a japán videókhoz?
Naplózva
samdav
Moderátor

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #172 Dátum: 14 jan 05, 23:00:11 »

mightful: Torrent oldalakon még nem láttam (190 valahány részig voltak felrakva), így gondolom ha azok is lecsengenek a tévében, akkor fent lesz Mosolyog Ha meg lesz, akkor mindenképp írok, mivel ez az 5 rész még nekem sincs meg szinkronosan Mosolyog

Ettől a videótól kicsit libabőrös lettem, nagyon jó lett:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=8jrttiYZsvY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8jrttiYZsvY</a>
Nem hittem, hogy a Rocky ilyen jól passzolni fog a DB-hez Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #173 Dátum: 14 jan 06, 19:25:13 »

Nem rossz kis "motivációs" videó. Nevet Stallone szájából annyira nem volt olyan jó a duma, a magyar szinkron sokat dob rajta.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #174 Dátum: 14 jan 06, 20:29:11 »

Nagyon jó videó lett kár hogy ilyen rövid néztem volna még tovább kacsint
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #175 Dátum: 14 jan 07, 18:24:44 »

Jó kis flipbook. Superman vs. Goku! A srácnak jó kis videói vannak, szerintem érdemes belepillantani egy párba.

http://youtu.be/7g9ykrhFVq8
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
samdav
Moderátor

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #176 Dátum: 14 jan 07, 19:01:53 »

Nem rossz kis "motivációs" videó. Nevet Stallone szájából annyira nem volt olyan jó a duma, a magyar szinkron sokat dob rajta.
Én is így vagyok vele, plusz a DB-s téma sokat dob rajta Nevet

heo: Csávónak sok szabadideje lehet, viszont a Goku god mode ellen senkinek nincs esélye, ez már fix Nevet
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #177 Dátum: 14 jan 07, 19:42:16 »

Amikor Kaio-Kent használ Goku a flipbook vidiben, az  track is ki volt vágva a Kaiból nem? Annyira imádom ezt a tracket. Nevet

viszont a Goku god mode ellen senkinek nincs esélye, ez már fix Nevet
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oyl97TG8jbA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oyl97TG8jbA</a>
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #178 Dátum: 14 jan 08, 20:50:12 »

Kevés a jó motiváló videó. Az nem olyan motiváló, hogy most szar, de küzdj és jó lesz. Az motivál, ha már a jót látom. Mint pl. a csúcshatás film. Ez a Rockys vidi nem adja.
Naplózva
alma011
Újonc
*

« Válasz #179 Dátum: 14 feb 18, 18:21:06 »

Sziasztok srácok!!!!Egy olyan kérésem vagy segítség kérésem lenne!!Hogy meg szeretném nézni son goku vs dermesztős részeket olyan megrajzolásban minnt például a :dragon ball-Istenek harca című movie!!!!!!

Segítséget előre is köszönöm!!!!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins