samdav
|
|
« Válasz #135 Dátum: 13 okt 02, 19:18:55 » |
|
A földi gömbökkel csak egyszer lehet, de a nameki se jelent megoldást, ha sokszor meghalsz ^^' Illetve ott volt még a GT elején az pirosak, ami persze nem Toriyama munkája, de ha belevesszük az alternatív gömbökhöz, akkor még talán az is lehet
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #136 Dátum: 13 okt 02, 19:31:07 » |
|
A namekivel mintha lehetett volna többször is (bár régen láttam már, nem emlékszem pontosan). De pl. Goku és Vegeta is visszakapta az életét, mikor Buu ellen harcoltak, szóval mindig sikerült kitalálniuk valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #137 Dátum: 13 okt 02, 21:32:14 » |
|
Azt mondom, hogy habár többször lehet újra feltámasztani az embereket, de ha 9-szer halsz meg, akkor már mind1 xD
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #140 Dátum: 13 okt 19, 18:39:41 » |
|
Szerencsére én Trunks vagyok és nem mondjuk Yamcha vagy Krillin Amúgy lehet benne valami, mert Trunks mindig szimpatikus volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #141 Dátum: 13 okt 20, 16:03:46 » |
|
Szore vá lenni veri gút, de akkor egy linket róla mert mi itten lenni lusták rákeresni. A fenti sort tessenek szépen figyelmen kívül hagyni. Na és természetes, hogy a két legerősebb közül az egyik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #142 Dátum: 13 okt 20, 18:41:06 » |
|
Ultimate fighter vegetto, ezentúl engem magázni! amúgy a karakter párosítás elég random, még tien úgy ahogy beáll scorpio-nak...
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #143 Dátum: 13 okt 20, 20:06:02 » |
|
Hm... király, én is Vegetto vagyok, imádom a karaktert, főleg amikor Buu-val szórakozott és feltörölte a padlót, még a bon bon formában is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #144 Dátum: 13 okt 20, 21:04:58 » |
|
Nálam Krillin jött ki,na mind1 Újból elkezdtem A Zedvet nézni és ez a pillanat valami fergeteges. Amikor Goku elleni harc alatt Frieza úgy sétálgat el mint egy kiskutya Hasonló hatást anno Vegeta feje váltott ki A fusion Rebornban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 20, 21:08:07 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #145 Dátum: 13 okt 22, 17:57:35 » |
|
Mai nap nem az én napom,de tetszik amibe belebotlottam. Remélem nálatok is jó jön ki és tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 13 okt 23, 20:03:37 » |
|
Horoszkóp alapján Mature Yamcha vagyok a hónaposban meg Janemba. Total sucks. :'D Lehetne rosszabb is , mondjuk Kuririn - Freeza párossal. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #147 Dátum: 13 okt 24, 18:33:23 » |
|
Az nem mature yamcha csak szimplán yamcha, mivel alatta goten feszít Amúgy legnagyobb boss janemba, nekem meg csita cooler jutott. Janemba a karddal olyan erős, hogy kb ss4 vegetát emgszorongatná, majd Shiro faszán levezeti nekünk az hányszoros erőnövekedés! És az itteniek közül csak vegetto meg gogéta veri meg szerintem. (meg ez az isteni goku, de annyira bugyuta a sztori hogy én eretnekként nem ismerem el)
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #148 Dátum: 13 okt 24, 19:45:39 » |
|
Én mindkettőben Vegetto vagyok, ami a legjobb választás. Jó időben születtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #149 Dátum: 13 okt 24, 20:29:02 » |
|
Én elégedett vagyok Gohan-nal. Másikban viszont Krillin lennék,talán ezért is örültem amikor rábukkantam a másikra Kicsit náthás vagyok de attól még van orrom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|