24 nov 24, 00:03:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball Duma topic  (Megtekintve 75711 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #105 Dátum: 12 okt 16, 21:22:56 »

ivóshoz:
mikor kis goku pucérkodik, főleg a simában de gt-ben sem szégyenlős
mikor falnak mint két éhes fekete laci
mikor gokut félholtra verik ( ez minden egyes komolyabb harcára igaz 2 kivételével a simában pl, de Z-ben is boxzsák)
mikor zseniális teknős nyáladzik a nőkre
vagy mikor hülye fejet vágnak az ellenfelek (pl cell mikor goku lelőtte a fejét egy azonnali átviteles kamehameval)

én bármikor vállalnék ilyen maratont, de a szeszt nem fizetném szívesen, mert 100 nem takarná be  Faceg

Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #106 Dátum: 12 dec 06, 13:03:17 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Vx-E9pzOFPM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Vx-E9pzOFPM</a>

Élőszereplős trailer a Saiyan Sagához. Ahhoz képest, hogy amatőrök csinálták, szűkös költségvetéssel, ezerszer jobb lett, mint a Dragon Ball Evolution.  Nevet

Vélemények?
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 14:12:42 írta MrSaiyan » Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #107 Dátum: 12 dec 06, 14:37:38 »

hááát... Maga a dolog jól el volt képzelve de a kevés pénz miatt az efektek rosszak lettek... Ezalatt nem a technikákra gondolok hanem pl arra ahogy a föld megreped alattuk... A karakterek egyáltalán nem tetszenek aki még úgy jó volt az Gohan karija. Én mindenesetre sokkal többet vártam ettől a filmtől smirksweat
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Trunks
Chuunin
*

« Válasz #108 Dátum: 12 dec 06, 18:14:13 »

Szerintem is eléggé jó lett. Ilyen live action dolgokat nem szoktam megnézni, de ezen már elgondolkodom majd ha készen lesz  Hümm-hümm
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #109 Dátum: 12 dec 07, 12:54:19 »

Istenem, minek erőltetni ezt az egészet.... ha ilyen szereplőkre futja csak (úgy értem pofára, basszus, még megborotválkozni se tudtak rendesen ikszdé ), és ilyen kaliberű effektekre (mondjuk az tűrhetőbb, mint a színészek, de maga a "sugár" a támadásoknál elég gyengusz), akkor nem kell hülyét csinálni az animéből, hanem gyűjteni kell még pénzt, vagy hagyni a görcsös köszvénybe az egészet... Ezt se fogom megnézni, mert a színészek feje már alapban gyomorforgató, Piccoloról meg se tudnám mondani, hogy ő az, ha nem ismerném az animét... Vegita meg, hát az külön vicc... Szegénynél az a séró. ikszdé Nappa legalább néz ki valahogy...  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 07, 14:10:35 írta Aizen » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #110 Dátum: 12 dec 14, 06:04:53 »

http://www.youtube.com/watch?v=kwL15Qqxs8g
Ez a rész elvileg nemkerült eddig napvilágra magyarul. Kár, hogy csak egy kis részlet.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #111 Dátum: 12 dec 17, 15:13:29 »

Árufeltöltősködöm most diákként Tescóban, ma megkérdezte tőlem egy vásárló, merre van Vegeta. Nehéz volt visszatartani a röhögést, és nem azt felelni, hogy a Namekon.  Nevet
Naplózva

Trunks
Chuunin
*

« Válasz #112 Dátum: 12 dec 17, 18:19:06 »

http://www.youtube.com/watch?v=kwL15Qqxs8g
Ez a rész elvileg nemkerült eddig napvilágra magyarul. Kár, hogy csak egy kis részlet.

Ez a rész (már rég) elérhető, ha kell feltöltöm Kúl
Naplózva

Gabor1092
Újonc
*

« Válasz #113 Dátum: 12 dec 30, 14:28:22 »

Sziasztok!

Már párszor végignéztem a GT-t is, de valamit nem igazán értek. Ugye miután Son Goku legyőzi az utolsó gonosz sárkányt és kívánt Shenlongtól akkor ugye elrepül vele és beleolvadnak a kristálygömbök. Azt tudom hogy örök életet szerez és az univerzum legerősebb harcosa lesz, de hogy ez miért történik és hogy mi köze van hozzá Shenlonghoz?

Válaszokat előre is köszönöm
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #114 Dátum: 13 márc 30, 16:59:58 »

Ebben mégis mi a nehéz? Ez a legegyértelműbb dolog amit valaha láttam. Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #115 Dátum: 13 márc 30, 19:20:12 »

Ez most mi akar lenni?Nevet hogy te a dbz világban élnél? Hát én biztos nem. Az átlag emberek csak meghalnak a hipererős bossoktól, és ha nem vagy tiszta szívű mint goku (hát én nem vagyok) akkor esélyed 0 bármire...habátr feltámadsz, ezért bátran nézel szembe a halállal^^

Én ezért mennék a star warsba, ahol valaki eredendő gonoszként is magasabbra emelkedhet mint a legerősebb jó, lásd Palpatine  Pojén, és van esélyed a kitörésre, a többi világban nincs, míg meg nem csíp egy radioaktív állat.

Naplózva

A reményhal meg utoljára
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #116 Dátum: 13 márc 30, 19:57:39 »

Persze, hogy ott élnék, a dragon ball világnál nincs ideálisabb hely. Mindenki edzhet és megtanulhatja irányítani a belső erejét, nagyon profi módon. Kamehameha, repülés, stb. Össze lehet gyűjteni a hét kristálygömböt. Veszel egy kapszulát és a világon bárhová elmehetsz, ledobod és ott lesz a házad. Egy aranyos kutya a király, aki szereti a népét. Nevet Egyszerre van hihetetlenül magas szintű technológia és mégis harmóniában élnek a természettel. Jó az emberek életszínvonala. Imádom nézni azokat a részeket is ahol megmutatják milyen idilli életmódot folytatnak az átlagemberek. De mindnekinek van lehetősége elérni amit akar.

Palpatine mit ért el azzal, hogy nagy lett a hatalma? Ül egész nap egy székben és csúnya. Nevet Mellesleg azért lett hatalma, mert úgy született, hogy átjárta őt az erő, de ott nem tudja mindenki használni az erőt. A DB világában, meg bárki meg tudja tanulni. Fel sem merülne bennem, hogy a star wars világba éljek. Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #117 Dátum: 13 márc 30, 21:21:26 »

Hiába edzhet mindenki, 8 milliárd emberből egy kezemen megszámolom hányan élnék túl zseniális teknős edzésének az első napját Mosolyog
Mint nagy átlagnak ott nincs esélyed semmire, csak ha főszereplők egyike vagy. (ami 10 ember sincs) Lényegében az összesben képzelt világban jól élhetsz ha átlagembernek születsz, de elég nagy a halandóság a Földön a dbzben is de a db-ben is, említhetném king picolot, nappát, cellt, buut és még vagy 5 movie szereplőt akik odacsaptak. Igen a kapszulák nagy találmányok, aztán ha nincs kapszulád el vagy veszve mint Bulma.  ikszdé

Mellesleg a másik világ ahol bárki elérhet bármit ezek közül a pokemon de az nagyon gyerek hogy oda vágyjak.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #118 Dátum: 13 márc 30, 21:30:31 »

Nagy a halandóság, de utána feltámasztanak a sárkánygömbökkel és nem emlékszel semmire. Nevet De átlagos emberek is lehetnek kiemelkedő harcosok, mint pl. Yamcha vagy Krillin.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #119 Dátum: 13 márc 31, 14:51:13 »

Goku és Krillin sem az átlag ember 5-ös (vagy gyerek esetén esetleg 3-as) erejével ment ez öreghez, hanem úgy hogy előtte már részt vettek némi erősítésen.

Meg tényleg itt azt kell nézni, hogy mi van akkor, ha szimpla átlag emberként kerülsz oda.
1 Mert csúcstechnológia és harmónikus környezet, nem beszélve hogy ott élnek nálunk már kihalt állatok
2 Mert átlag emberből is kigyúrhatod magad egy istenség szintjére. S mert ismered a módját.

Nem emllesleg a választékból nem egypár olyan, hogy tökmindegy, mert ugyan az a világ mint ez, csak kis változatossággal, amiről lehet nem is tudsz. pl DW és Bleach
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins