Uchiha_Obito
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #105 Dátum: 12 jún 05, 00:36:45 » |
|
NA eddig külön kezeltem a két szemet..
de akkor miért kell ilyen hülyén megcsinálni a filmet? Mert az egész baromi jó volt, de ezek szerint ne kössem a mangához?
Amúgy egy dolgot lerontottam.. Nem csak rinnegan használó tud tenseit használni, hisz ott az edo tensei.. na csak ennyit javítok.
De komolyan akkor minek kellett ilyen szemeket rajzolni a csajnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
parkour97
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
|
|
« Válasz #106 Dátum: 12 jún 06, 20:25:43 » |
|
Csak azért hogy színesítsék a karaktert
|
|
|
Naplózva
|
A tehetetlenség a legrosszabb érzés
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #108 Dátum: 12 jún 07, 13:56:05 » |
|
A különbség csupán annyi, hogy a csaj szeme világosabb. Engem mondjuk nem igazán zavart ez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXKiraXx
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 12 jún 07, 14:37:01 » |
|
nem csak az árnyalat, ha jobban megnézi az ember akkor ugyan úgy észre vehető a 3 része a szemgolyónak, mint egy normális szemgolyónál csak nála mind a 3 rész 1 színű míg a rinnengannak nem 3 része van szemgolyónak hanem 5 vagy 6
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #110 Dátum: 12 jún 09, 00:51:46 » |
|
Megnéztem ezt a moviet ,hát vicces volt:D A logikai bakiktól eltekintve még nem is lett volna rossz a történet ,sőt még a fordulat is tetszett benne mikor kiderült ,hogy a börtön őr faszi a fiát akarja vissza hozni és nem is annyira rossz fej.
De aztán megjelent az a szárnyas szörny ami szánalmasra sikeredett ,arról nem beszélve ,hogy divat lett lyukkal a hason mászkálni:D
Viszont a legnevetségesebb jelent az volt mikor a fehér hajú csaj elindul Naruto felé semmi baja nincs ordibál ,szaladgál lyukkal a hasán ,Sakura ránéz a csajra ls megemlíti nagyon meglepetten ,hogy Jajj nem segíthetünk rajta:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #111 Dátum: 12 jún 14, 05:36:43 » |
|
Srácok a mozi fordítása mikorra várható?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #112 Dátum: 12 jún 14, 07:03:43 » |
|
Már le van fordítva egy jó ideje.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #113 Dátum: 12 jún 14, 14:09:47 » |
|
:O akkor nekem miért most is hogy vissza néztem a hírt, és az van írva h majd le lesz ha lesz angol verzió...
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #114 Dátum: 12 jún 14, 14:16:07 » |
|
Nem a 6. mozira gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 12 jún 24, 06:51:46 » |
|
LOL ,a vége mindig ilyen vicces/perverz :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #116 Dátum: 13 feb 09, 16:11:17 » |
|
srácok lehet h én vagyok hülye de én nem találom a film-et a letöltések között ha valaki tud az segítsen plz, előre köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
tobi-madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 13 feb 10, 19:14:36 » |
|
Keress rá google-n hogy naruto shippuuden movie 5 download. Angolul leszeded, és hozzá innen a feliratot.
Mellesleg nagyon jó, az egyik kedvencem. 1kérdésem lenne: A börtön őr fia amikor naruto ad neki egy RS-t utána beszél arról, hogy szereti az apját meg minden aztán megöli? (mégjobban) O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #118 Dátum: 13 márc 02, 11:41:58 » |
|
Szerintem úgy ítélte meg, hogy így lesz az apjának a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
parkour97
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 13 márc 09, 00:52:47 » |
|
Szerintem csak nem tudja visszafolyatni tovább a doboz erejét.
|
|
|
Naplózva
|
A tehetetlenség a legrosszabb érzés
|
|
|
|