24 nov 14, 18:57:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Genjutsu (Illúzió technikák)  (Megtekintve 99685 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
vegita
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #210 Dátum: 11 aug 16, 19:27:08 »

és amíg a gen használó genjutsuba ejti az ellenségét, addig a gen használó az mozoghat, tud harcolni közbe az esetleges többi ellenféllel, vagy ő sem tud mozogni a gen használata közben és ha mozogni kezd megtörik a gen?
És ha az ellenség bekapta a genjutsut mint amit a raikage csatlósa bekapott, utána a gen használó oda tud menni egy kardal és megtudja ölni?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #211 Dátum: 11 aug 16, 19:59:51 »

Szerintem erre már kaptunk választ kimondatlanul is. Genjutsuval is lehet ölni de nem fizikai formában. Lásd mit mondott Itachi Kakashinak. Tehát egy sokkal gyengébb ellenállással rendelkező könnyen kifeküdhet de mindenképpen harcképtelenné tehet. Az is láttuk már, hogy a genjutsut használók és maga a genjutsuk is különbözőek lehetnek.  Lásd Kakashi és Itachi de a Sasuke és Itachi esetnél nem mozdulnak.  A Zetsuk éppen azt magyarázták egymásnak, hogy percek óta  mozdulatlanul állnak. Viszont vannak másfajta genjutsu használók is és ezeknél látunk már mozgást is és akár ölni is tudnak. Például Kurenai vagy a hang ötöséből a csaj. Szerintem ez a mozgáskorlátozás a sharinganra vonatkozik mert állandó szemkontaktusra van szükség annak fenntartására. Ha más típusú genjutsut használnak amihez nem kell a folyamatos kontaktus, akkor képesek ölni is.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 16, 20:08:31 írta rini67 » Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #212 Dátum: 11 aug 16, 21:10:41 »

Ezt úgy képzeld el mintha hipnotizálnának csak másképp. Bekapsz egy ilyet és vagy mást látsz vagy érzel vagy tudom is én lényeg amit a hipnotizáló mond , és te lebénulsz tőle. A hipnotizőr ugyan úgy tud tőle mozogni közel menni hozzád akár meg is ölhet közben.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #213 Dátum: 11 aug 17, 00:03:47 »

Ez esetben a 2. hokage genjutsuja is lehet halálos hiszen sarutobi sem látott semmit és kapta a pofonokat ezerrel! Nevet (tudjuk miről van szó?... orochimaru vs. 3. hokage még part 1 elején)
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #214 Dátum: 11 aug 17, 09:36:38 »

Ha megbénítasz valaki egy genjutsuval és elvágod a torkát, akkor nem genjutsuval öltél, hanem késsel.

Gennel lehet irányítani másokat, ugye? Akkor elvben megoldható az is, hogy a célpont agyának csak bizonyos részeit vonja irányítás alá a genjutsu használója, és az aggyal megparancsoltatja a szívnek, hogy ne dobogjon, vagy elvágja köztük az összeköttetést.
Vélemények?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #215 Dátum: 11 aug 17, 09:50:16 »

Szerintem a nem tudatos cselekedeteket nem lehet vele irányítani. Mosolyog Úgy már túl durva lenne. Így is elég táp már pl. a Tsukoyomi.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #216 Dátum: 11 aug 17, 11:56:28 »

a gen jutsuval olyat is lehet hogy ráveszed az ellenfeled, hogy pl ölje meg a társait :O?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #217 Dátum: 11 aug 17, 12:29:41 »

Szerintem ez már nem ilyen egyszerű de lehetséges, hogy ezt megtegye valaki. Ahhoz szerintem mindkettő személy ugyanazon genjutsuba kellene vonni, hogy ez sikerüljön. Ha ez sikerül valakinek akkor ennek semmi akadálya. Szerintem a kage kagylója pont ezt fogja csinálni, hogy képes egyszerre sok embert ugyanazon genjutsuba rántani, akik ezáltal egymást fogják irtani. De szerintem ez csak akkor működik ha ugyanazon genjutsu ejti őket fogságba.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #218 Dátum: 11 aug 17, 14:23:56 »

Szerintem ez már nem ilyen egyszerű de lehetséges, hogy ezt megtegye valaki. Ahhoz szerintem mindkettő személy ugyanazon genjutsuba kellene vonni, hogy ez sikerüljön.

Nem kell. Elég az egyiket belerántani, elhitetve vele hogy egy ellenséges shinobi áll mellette, és ekkor már mindegy hogy a társa mit mond neki, mert a használó miatt teljesen más hangon és mást fog hallani. Ez az illúzió lényege.
Naplózva
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #219 Dátum: 11 aug 17, 22:22:42 »

kivéve hogy ha egy csakralökettel megtöri a genjutsut  Nyelvesít
amúgy igazad van
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Itara
Gennin
*

Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)

« Válasz #220 Dátum: 11 aug 30, 12:11:41 »

A mizukage jutsujai is genjutsuk igaz? A kagyló ha jól láttam akkor valami füstöt fúj ki. Ha a genjutsuk az érzékszerveken keresztül lépnek működésbe akkor a kagyló egy szagtalan füstöt fúj ki ami így csalja az ellenfelet genjutsuba.
Pls valaki írja la mi a véleménye erről.
Naplózva

"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill
Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill
Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #221 Dátum: 11 aug 30, 12:27:54 »

Szerintem ott a füst nem a szaglószerven keresztül hat, hanem (ahogy a Mizugake is mondja) egy "szemmel látható" délibábot hoz létre a légtükröződés miatt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Itara
Gennin
*

Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)

« Válasz #222 Dátum: 11 aug 30, 13:30:17 »

Köszi szerintem ez az egyik legerősebb genjutsu, délibáb nem csoda hogy csak muu tudta megölni.
Naplózva

"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill
Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill
Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #223 Dátum: 11 aug 30, 13:47:12 »

Igazából ez szerintem nem is egy hagyományos értelemben vett illúzió, nem olyan, ami az agy chakraáramlására hat. Hanem "egyszerűen" csak megtéveszt. És mivel a chakra összezavarásával nem lehet kitörni belőle, így még nehezebb szabadulni a hatása alól.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #224 Dátum: 11 aug 30, 17:15:05 »

Igen, igaza van Chakrának Pontosan , én is ezt fejtettem ki egy másik topicban.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins