Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #240 Dátum: 11 aug 31, 13:37:38 » |
|
Most látható, hogy milyen nagy hatalma van egy byakugan szemnek. Mennyire hiányzik most innét.
A számból vetted ki a szót! -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #241 Dátum: 11 aug 31, 15:19:25 » |
|
A mizukage elmondta, hogy ő Yinton használó.Az majdnem olyan mint a genjutsu de csak "rokonságban" vannak egymással.A genjutsu csak a képzeletedben létezik, ez a technika pedig spirituális energiával hoz létre a semmiből anyagot.Ilyen a Susanoo is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #242 Dátum: 11 aug 31, 15:57:36 » |
|
Ha ez nem gejutsu lenne, az azt jelentené, hogy az előző másfél oldal teli lett offolva, amiben még Chakra is részt vett. A yinton gondolom a genjutsu egy alfaja, mint a ninjutsunak a doton. Am engem hatásában kicsit emlékeztet a Bleach-ból Aizen képességére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 31, 16:01:26 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #243 Dátum: 11 aug 31, 16:47:39 » |
|
tényleg.. és hogy kerüli ki a használó a délibábot? megérinti ?? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 11 aug 31, 16:57:43 » |
|
Miért kéne kikerülni? Eleve hogy lehet egy délibábot "kikerülni"? "Megérinteni" meg pláne..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #245 Dátum: 11 aug 31, 17:01:38 » |
|
Alapvetően értelmetlen a kérdés ha valamit ki akarsz kerülni akkor te megérinted? Az már inkább elhárítás mint kikerülés. Egyébként nem alapvetően is értelmetlen, mit akartál kérdezni? Gondolom ennek a jutsunak is van egy bizonyos hatásköre..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #246 Dátum: 11 aug 31, 17:28:35 » |
|
Srácok olvasgassatok innen és választ kaphattok arra, hogy mi is az a yinton. http://www.narutoforums.com/archive/index.php/t-707985.html Azt nem tudom, hogy itt a srácok honnan veszik az információkat, mert a mangában ilyeneket egyáltalán nem említ meg Kishi, így valószínű hogy databook-ból vannak az infóik.Ahogy olvasgattam miket írnak eléggé logikusan hangzott minden, így "hiszek" is nekik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #247 Dátum: 11 szep 01, 00:09:14 » |
|
...Ti most két különböző dologl beszéltek.A yinton a por elem,a mizukage Yin elemű.Amúgy rini67-nek igaza van szerintem is,egy nagy hatótávolságú jutsu a megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 11 szep 01, 01:42:29 » |
|
Kiigazítalak mert nem a hatótávolsága nagy hanem a hatóterület a lényeg. A hatótávolság az mást jelent. Minél nagyobb területet takarjon le a pusztítás, aminek nem feltétlenül kell megsemmisíteni a célpontot sem. Általában az ilyen jellegű támadásnak nem is az a célja, hogy elpusztítsa az ellenséget hanem, hogy zűrzavart okozzon a viszonylagos pusztítás mellett. És ha egy kagylóra gondolok akkor rettenetesen erős lehet a védelme. Egy közvetlen támadás ennél sokszorosan pusztítóbb. Viszont a mostani mangában azzal, hogy Gaara és Oonoki ide jön, így könnyen megállapítható lesz a kagyló helye. Gaara a homokjával pillanatok alatt képes lesz megtalálni és Oonoki a jutsujával könnyen meg is semmisítheti ezáltal. Amúgy szerintem ez a délibábnak hívott jutsu szerintem az igazi illúzió, de esetleg káprázatnak is lehetne hívni. Nem mellékesen szerintem több jutsu is erre az alapra építkezik mint például a sima klón jutsu vagy a kawarimi jutsu. Hozzáteszem, hogy nem az árnyék klónokra vagy egyéb elemi klónokra gondolok itt, hanem a sima klón technikára. Talán emlékeztek a chunin vizsgára ahol az három víz országából érkező fickó is ilyeneket használt Narutoék ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #249 Dátum: 11 szep 01, 11:38:05 » |
|
Shzerintem a kagyló gyakorlatilag a fényt manipulálja, tényleg megjelenő képekkel. A hang, chakraérzékelés,. egyéb, persze cáfolja ezt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #250 Dátum: 11 szep 01, 11:47:33 » |
|
egyébként ha valaki nem vegy levegőt esetleg olyan gépe van mint Hanzou nak akkor elkerülhető???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #251 Dátum: 11 szep 01, 13:49:22 » |
|
A "délibáb" a szemen keresztül hat. Ha nem veszel levegőt közben, akkor csak annyit érsz el, hogy megfulladsz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #252 Dátum: 11 szep 01, 15:19:26 » |
|
indiana a por elem az jinton, a mizukage meg yinton-t használ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #253 Dátum: 11 szep 01, 16:37:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #254 Dátum: 11 szep 01, 17:55:09 » |
|
Doton=Föld elem. Mokuton=Fa elem. Yinton=Yin elem.
Am ez a link is bizonyítja, hogy a yinton genjutsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|