Yondaime0205
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 aug 21, 22:09:25 » |
|
Emláékszem asszem a 204.rész környékén volt azok a részek nem nagyon tetszettek arra gondolsz Kakashi-senpai amikor a lányt egy démon szállta meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-senpai
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 aug 21, 22:18:54 » |
|
Jaja Yondaime0205 amikor a festőcsajszi bedurvul és előjön belölle vmi ID? szörny (vaaaaagy vmi hasonló XDD )
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK.... ..........AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 nov 01, 18:34:14 » |
|
Ki mondja meg nekem h melyik rész az Orochimarus genjutsu halálos mutatós rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 nov 01, 18:36:43 » |
|
Én megmondom, ha megértem mit is írtál...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 nov 01, 18:37:48 » |
|
Jah Azt a részt szeretném megnézni ahol Oro használja a henjutsuját Sakun és Söskén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 nov 01, 22:26:50 » |
|
"Sima" Naruto anime 28. rész. Naruto manga 47. rész.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 nov 04, 09:59:26 » |
|
Jaja Yondaime0205 amikor a festőcsajszi bedurvul és előjön belölle vmi ID? szörny (vaaaaagy vmi hasonló XDD )
Én úgy emlékszem, hogy a festő csaj azért lett elmebeteg, mert Kurenai nem fogadta el tanítványának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daniuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 nov 06, 21:04:35 » |
|
Én imádom a genjutsukat főle akkor ha mesterfokon tudja valaki mert csak egy új mutatás és már illúzióba esett az ember ennyi erővel már meg is ölheti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 nov 07, 13:21:13 » |
|
Szerintem a legjobb genjutsu használó Itachi. nála nincs jobb övé a legjobb és a legnehezebb kivédeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szilike
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 nov 08, 18:53:27 » |
|
vki megmagyarázná nekem,h a mangában sasuke sharinganja miért lesz csillag alakú?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 nov 08, 23:47:34 » |
|
Nem, a doujutsu az vérvonal képesség ---> Vérvonal képességek téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 nov 08, 23:56:31 » |
|
Szerintem a legjobb genjutsu használó Itachi. nála nincs jobb övé a legjobb és a legnehezebb kivédeni. Igazad van Szakura, de azért Sasuke se rossz, mert amikor a mangában voltak az Itachi vs Sasuke fejezetek akkor Sasuke csak a végén szenvedett, hogy kijöjjön a tsukiyomi hatása alól ( illúzió: Itachi kiszedi Sasuke szemeit )és csak ezután kezdődött az "igazi" harc kettejük között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 nov 09, 00:25:27 » |
|
Valaki bátorkodott írni a legerősebb genjutsut... szerintem a legerősebb eddig látott az amit Jiraiya hajt végre a béka mamival és papival Pein ellen. de ha valaki tud jobbat írhatxDD nem nagyon emlékszem hírtelen erősebbrexDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 nov 09, 01:29:46 » |
|
én a totsuka no tsuguri.. azaz a Sakegari kardjára szavaznék ez az a kard amivel Itachi átszurja Orot és az egy örök genjutsuba zárja be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|