Kanesaka
Újonc
Nem elérhető
A legjobb védekezés a támadás.
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 09 ápr 25, 14:00:35 » |
|
Nekem nem jönnek be a genjutsuk.Talán még a Mangekyou Sharingan...Nem látványosak 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valami becses számodra... még ha az életedbe is kerül... a saját kezeiddel... meg kell védened..." 
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 09 máj 04, 14:49:13 » |
|
Dehogynem: Itachi vs Naruto ( Itachi Varjakból csinált shurikent Narutoból "fejek meg szemek álltak ki") Naruto Movie 2: Kankura vs Kamira Az óriás pók majdnem megette Kankuro-t
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 09 máj 06, 01:00:51 » |
|
Valaki bátorkodott írni a legerősebb genjutsut... szerintem a legerősebb eddig látott az amit Jiraiya hajt végre a béka mamival és papival Pein ellen. de ha valaki tud jobbat írhatxDD nem nagyon emlékszem hírtelen erősebbrexDD.
jaja szerintem is ez a legpöpecebb genjutsu. a hangok elmennek szinte mindenhova szal védhetetlen nem úgy mint a Tsukuyomi amihez szemkontaktus kell. én a totsuka no tsuguri.. azaz a Sakegari kardjára szavaznék ez az a kard amivel Itachi átszurja Orot és az egy örök genjutsuba zárja be... ez meg inkább Fuuinjutsu... vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 09 máj 06, 13:53:25 » |
|
Hát az egy boldog álomszerű genjutsuban pecsételi le akit átszúr tehát az mind a kettő egyszerre
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A Halál Istene
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 09 máj 06, 16:08:10 » |
|
Sőt egyszerre három, mert a Susanoo előhívása meg doujutsu.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 09 máj 21, 13:50:35 » |
|
a nőnemű életben van mintha neji mondta volna :O a másikról nemtudni át lett döfve de kitudja nem ember lehet nem talált fontos szervet...xD
és sztem az a kard ahsználható a Dojutsun kívül is tehát Itachi csak azért adta a Susanoo(nem toom ez így helyes kifejezés e) hogy az nagyobb értékkel rendelkezzen. de gondolom én attól függetlenül is használható.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 21, 13:53:04 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter21
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 09 máj 21, 20:49:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Megszabadultam a gyerektől; a macskám allergiás volt rá.  
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 09 máj 21, 20:57:46 » |
|
attól függfetlenül valahogy biztosan használták Itachi előtt is elvégre Oro tudott róla és kétlem hogy előző tulajdonosa is Uchiha lett volna vagy ha igen nemhsizem hogy csak egy tulajdonosa lett volna tehát máshogy is lehet használni nem csak dojutsun keresztűl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter21
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 09 máj 22, 15:19:18 » |
|
Lenne egy kérdésem, ami nem igazán tiszta...:S a rin'negan nem vérvonal képesség, ugye? az akárkiben előjöhet? vagy csak mondjuk 30 évente van egy ember, vagy iesmi?
|
|
|
Naplózva
|
Megszabadultam a gyerektől; a macskám allergiás volt rá.  
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Monster
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 09 máj 22, 15:54:01 » |
|
hát azért gondolom nem lehet akár kinek, ez is valami rokoni úton öröklődhet szerintem mint a többi vérvonal képesség bár szerinem ez egy kicsit OFF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 09 szep 09, 14:47:25 » |
|
Említettétek a ki nyerne(csatában) topic-ban, hogy nincs olyan hogy gondolatolvasó.Ez szerintem teljesen nem igaz, mert amikor Kakashi-ék (Kakashi,Sakura,Chiyo,Naruto) összetalálkoztak az "ál" Itachi-val akkor Itachi egy olan genjutsu-t nyomott be amiben Naruto testéből előjöttek a Naruto-hoz közel állók fejei.(kicsit hülyén fogalmaztam meg de így volt)Na és akkor olyan info-kat mondtak amikről csak Naruto tudhatott, ergo Itachi kutakodott Naruto fejében nem?  Vagyis valamilyen szinten ez is gondolatolvasás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #147 Dátum: 09 szep 09, 15:25:32 » |
|
őőőőőő szerintem azt Itachi nem direkt csinálta, mármint direkt csak nem pontosan azt  szóval belepiszkált Narutoba és tudta mit kell csinálni de nem tudta mit hoz elő. Szerintem valahogy így működött, hogy mindenkiből mást hoz ki amitől az illető úgy jár mint Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 09 szep 11, 20:24:12 » |
|
Én azt nem tom most hogy van az a Tsukoyomi vagy mi (sharingan dojutsu) ami ugye genjutsu, és van a sima sharinganos genjutsu... Akkor ennek mi értelme van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #149 Dátum: 09 szep 11, 20:27:55 » |
|
ATsukiyomi képes manipulálni az áldozat (és a használó) időérzékét, így egyetlen másodpercet napokként élhet meg. Ezentúl, az átlagos genjutsuk nem okoznak valódi fájdalamt (legalábbis én így vettem észre), a Tsukiyomiban viszont csak ahasználó fantáziáűja szab határt az áldozat szendevdésének. A tuskiyomi így, akár ölni is képes, akár egyetlen másodperc alatt. Kakshi is csak a sharinganaj miatt úszta meg, az a fickó, akin Sasuke alkalmazta a saját "Tsukixyomi szerüségét", ha jól rémnlik azonnal belehalt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 11, 20:29:43 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
|