batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Dátum: 10 nov 25, 16:26:56 » |
|
Noha xbox-om van, minap érdekes infóra bukkantam. Neveztesen az első hd-s bleach játék készül ps 3 ra ! A japán V-Jump magazin legfrissebb számában villan az egyelőre csak Playstation 3-ra bejelentett Bleach: Soul Ignition, animén alapul. A game a jövő hónapban debütál a Jump Festa nevű rendezvényen, megjelenése pedig 2011-re várható. Úgy tünik h vagy ichi vs ulquiorra ig tart, vagy pedig a teljes arancar arc-ot fel dolgozza. Eddig ugy van hogy minden szereplő játszható lesz. Egyenlőre enyi infót sikerült kideritenem róla. CSak pár kép illetve 1 scan került ki eddig a játékról.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 nov 25, 16:36:09 » |
|
Ez mind szép és jó,csak az a baj hogy nekem is xbox 360 -om van =/ Nemtudod hogy Xboxra is terveznek e ijet? mert ha igen akkor annak baromira örülnék (mint ahogy annak is örülök hogy a " Naruto Ultimate Ninja Heroes 2" nemcsak ps3 ra jön ki mint az első része,hanem xbox 360-ra is )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 nov 25, 16:42:36 » |
|
Ami infó jelenleg a birtokomban van, enyi öszesen. NEm hiszem h lesz boxos verzió, (bánatomra) mivel sony szponzorálja magát az animét is, szóval valszeg meg vették a jogokat, nem hiszem h lesz boxos verzsön :S:S
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 nov 25, 16:57:23 » |
|
Hát az elég sza.r ügy =[ és nemtudsz valamilyen Bleaches játékot PC-re vagy xboxra ? mert nagyon tetszik az anime,mindenféle mugeneket szedtem le,de azokkal nemnagyon érem be kellene már egy értelmesebb Bleach game :S szval ha ismersz valamilyet akk pls szólj =]]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 nov 25, 17:01:58 » |
|
Ha lenne boxra bleach játék tudnál róla...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 nov 25, 17:08:05 » |
|
Ez iagz >] Áhh istenem de kár hogy nem ps3-at vettem xD (de mondjuk nekem az xbox jobban bejön )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 nov 25, 20:32:51 » |
|
Aztaa. Jónak néz ki ez a gamma, remélem nem 2011 Augusztus környékén adják ki... xd OFF: A Heat The Soul valahogy futtatható PC-n csak egy jókis emu kell hozzá. ^_^
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 nov 25, 20:34:46 » |
|
Inkább gép nekem pl ment a v meik narutos, de mind1 laggol rendesen, pedig nem szar gépem van :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 nov 25, 20:45:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 nov 25, 21:09:18 » |
|
Hát a scan képen, látszik ichigo amint menos grande-kat lő a getsugával, szerintem inkább vagy olyan lesz mint a dragon ball ragging blast, vagy mint a naruto, bár mivel földön levegőben vannak ink rb , hez lesz hasonlatos szerintem...kér h nem jön boxra :S bár most amugy is sziívás a boxos tulajoknak amint olvastam 1-2 oldalon ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 nov 26, 09:50:35 » |
|
Még ne adjátok fel, 2011-ig bármi megtörténhet, lehet h kijön boxra is Szerintem is hasonlítani fog RB-re csak itt talán ilyen Devil May Cry szinten oldották meg a dolgot (mész, mész, ölsz, boss).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 nov 26, 21:38:22 » |
|
Rég vártam egy olyan bleachre ami olyan mint a bt vagy az rb. Remélem kiadják boxra is! Vagy boxra is dobnának egy hasonlót mivel xbox 360-ra még nem készült Bleach játék.
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 nov 26, 23:28:49 » |
|
Pf én épp most hezitálok h boxot vagy ps3mat vegyek... ez a bleaches játék nagyon tetszik ugy h mnost egy kicsit A ps3 felé húz a szívem de am szerintem is 2011ig bármi lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 nov 26, 23:40:42 » |
|
Én is most akarok választani de, a Play Station 3-at még nem törték fel, és nagyon drága játékok vannak rá. batai15 irtál egy olyat hogy a sony szponzorálja az animét, akkor xboxra soha nem jön bleach játék ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 27, 01:42:07 írta Bence12 »
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 nov 27, 06:40:34 » |
|
Hát valószínüleg hogy only ps3 csak, nem hiszem hogy a sony kevesebb nyereséget akar azáltal hogy a jogokat meg osztja a Ms-el. Jó lenne, nem hiszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|