24 nov 15, 23:43:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232711 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Utakata24
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #885 Dátum: 11 nov 26, 13:09:13 »

amúgy emberek én mindig is rossz voltam osztásból de ha a juubit 10 felé osztották(9 ki a világba, 1 a holdba) akkor nem minden bijuu egyforma erejű, javítsatok ki ha tévedek Nyelvesít
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #886 Dátum: 11 nov 26, 13:11:10 »

Senki sem mondta, hogy egyenlő részekre osztotta. Te is fel tudsz osztani egy tortát úgy 9 részre, hogy a fél torta a tiéd marad.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #887 Dátum: 11 nov 26, 13:11:16 »

Ki mondta itt neked h 10 EGYENLŐ részre lett osztva? Ohh My God Nevet
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Utakata24
Chuunin
*

Tsuki no masutā

« Válasz #888 Dátum: 11 nov 26, 13:12:47 »

ha tizet elosztod 10 fele akkor az 10 egyenlő rész mivel ha az összes farkat összeszámoljuk akkor az 39 farok. de legyen neked igazad bow
Naplózva

Andi

Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #889 Dátum: 11 nov 26, 13:27:19 »

pontosabban 45 Nyelvesít
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Putir
Vendég
« Válasz #890 Dátum: 11 nov 26, 13:30:05 »

Tízet eltudom osztani úgy tíz felé hogy mondjuk 3,1,2,0.5,0.2,0.3,1.2,1.7,0.1 a 10et tíz felé osztottam ,de nem egyenlőek.
Meg nem értem hogy a farkak száma hogy jön ide.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #891 Dátum: 11 nov 26, 13:56:56 »

Szerintem ezen felesleges rágódni és számítgatni. A manga szövege alapján Rikoudo 9 részre bontotta a 10 farkút. Nem mondta, hogy egyenlő vagy nem egyenlőek ezek a részek és erők. Ha viszont logikusan nézzük akkor mi érdeke lett volna Rikoudonak nem egyforma vagy ahhoz hasonló részekre bontani, hiszen a célja pont az volt, hogy az emberek képesek legyenek kezelni őket.  Így mi értelme lett volna az egyiket megtartani például 30%-os erővel míg a többiek meg osztoztak volna a maradék százalékokon. Nem tudhatta, hogy a 30%-os részt valaki is képes lenne kezelni. Másrészt nem tudjuk, hogy ezután milyen emberekbe kerültek tárolásra. Lehet, hogy pont ez határozta meg a későbbi démonok erejét. Ahol erősebb volt a tároló ott lehet, hogy a bijuu is jobban erősödött a tömbiekhez képest, hiszen tudjuk, hogy erősen kapcsolódik a chakrájuk is egymáshoz. És ez még nem minden hiszen némelyik bijuuban hatalmas gyűlölet halmozódik fel és ez táplálhatja az erejét is. Lásd a 9 farkút. Túl sok a bizonytalanság ezeknek a meghatározására.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 26, 14:00:30 írta rini67 » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #892 Dátum: 11 nov 26, 14:37:01 »

pontosabban 45 Nyelvesít

Moderátor:
Ha ilyen jól megy a matek, akkor gondolom azt is meg tudod számolni, hogy a hozzászólásod nincs meg a kötelező minimum 4 szó.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #893 Dátum: 11 dec 08, 17:54:05 »

Nos az utóbbi fejezetekből elég sok kiderült a bijuukról, és a jinchurikikről. Lenne  egy kérdésem:
Pontosan hogy megy a jinchuriki átalakulása bijuuvá?

Ez az én elméletem:

1.) A jinchuriki körül megjelenik a piros bijuu chakra.
2.) Ez egy palástot alkot körülötte, felvéve az állat jellegzetességeit( fül, fejforma), de a jinchuriki még látszik. A farkak száma itt változó.
3.) A következőkben már eltűnik a jinchuriki, és egy vöröses/feketés színű szörnnyé változnak, a farkak száma, sztem itt is változó.
4.) Majd megjelenhet a csontváz( sztem nem minden esetben)
5.) És végül jön a teljes átalakulás.

Mint az kiderült, a jinchurikik, a chakra megjelenése nélkül is képesek részlegesen átalakulni az adott bijuuvá( farkak megjelenése, esetleg kezek). Valamint egyes esetekben az előző 5 lépést kihagyva egyből átalakulhat a jinchuriki a bijuuvá. A részleges átalakulást illetően, szerintetek Yagura képes páncélt növeszteni? Mert Bee képes volt a karját átalakítani a hachibi karjává, szóval sztem lehetséges, hogy Yagura képes páncélt növeszteni védekezés szempontjából.
Ha csak részlegesen alakulnak át a bijuuvá, mint ahogy az előző fejezetben tette a 6 jinchuriki, akkor is megnő az erejük és egyéb képességeik?
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 08, 20:57:38 írta Domynyk » Naplózva
Utakata24
Chuunin
*

Tsuki no masutā

« Válasz #894 Dátum: 11 dec 09, 07:56:11 »

Hát igen, nem rossz elmélet, nem tudom hogy fuunak a szárnyai csak farkak voltak, de sztem nem úgyhogy miért ne tudna?
Naplózva

Andi

Dávid

Tomi

E-szerint élek:
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #895 Dátum: 11 dec 09, 14:25:41 »

Nos az utóbbi fejezetekből elég sok kiderült a bijuukról, és a jinchurikikről. Lenne  egy kérdésem:
Pontosan hogy megy a jinchuriki átalakulása bijuuvá?

Ez az én elméletem:

1.) A jinchuriki körül megjelenik a piros bijuu chakra.
2.) Ez egy palástot alkot körülötte, felvéve az állat jellegzetességeit( fül, fejforma), de a jinchuriki még látszik. A farkak száma itt változó.
3.) A következőkben már eltűnik a jinchuriki, és egy vöröses/feketés színű szörnnyé változnak, a farkak száma, sztem itt is változó.
5.) És végül jön a teljes átalakulás.

Mint az kiderült, a jinchurikik, a chakra megjelenése nélkül is képesek részlegesen átalakulni az adott bijuuvá( farkak megjelenése, esetleg kezek). Valamint egyes esetekben az előző 5 lépést kihagyva egyből átalakulhat a jinchuriki a bijuuvá. A részleges átalakulást illetően, szerintetek Yagura képes páncélt növeszteni? Mert Bee képes volt a karját átalakítani a hachibi karjává, szóval sztem lehetséges, hogy Yagura képes páncélt növeszteni védekezés szempontjából.
Ha csak részlegesen alakulnak át a bijuuvá, mint ahogy az előző fejezetben tette a 6 jinchuriki, akkor is megnő az erejük és egyéb képességeik?

Na jó, de Bee-t nem véletlenül nevezik tökéletes Jinchuurikinek.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #896 Dátum: 11 dec 09, 15:46:18 »

De mint az már sok topicban elhangzott, Yagura is olyan szinten volt mint Bee, sőt ő még Mizukage is volt. Yagura is tökéletes jinchuriki, teljesen uralta a bijuuját.
Naplózva
Terumi Mei
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Mizukage

« Válasz #897 Dátum: 11 dec 10, 05:37:56 »

Ideje volt végre, hogy a bijuukat és a jinchuurikiket is jobban megismerjük, úgyhogy nagyon kellett már ez a mostani fejezet. A Shukaku szerintem benne maradt a Gedo Mazou-ban, mivel annak volt jinchuurikije, Gaara még nagyon is él. Hacsak Tobcsi nem pecsételte magába, amit szinte kizártnak tartok. Jó volna, ha valami háttértörténet is kapnánk róluk. Fuuról, Hanról, és Roshiról nem tudunk sokat a támadásaikon kívül. Utakatat megismerhettük a fillérekből,  ahogyan Gaaráról is volt nem egy fejezet.  Bee és Naruto meg már nem ismeretlen.

Naplózva

"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok?
Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta.
Azért jutottunk el  ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk.
Még meg kell másznunk az emelkedőt.
Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #898 Dátum: 11 dec 10, 11:20:14 »

A 2 farku jinjurikiéröl sem tudunk sokat de azétt tudjuk hogy Bee spanja. Egyépként nem sok tökéletes jinju van: Bee, a 2 farkué(nem tom a nevét), és Yagura. De ha ijenjor teljes bijju formát vesznek fel akkor olyan erössek mint a bijuuk eredetileg? Mer ha igen akkor Bee elméletileg egy döntetlent le tudna nyomni a 3. Raikagéval
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #899 Dátum: 11 dec 11, 18:46:01 »

"1.) A jinchuriki körül megjelenik a piros bijuu chakra.
5.) És végül jön a teljes átalakulás."

Ez csak  a Bee-féle verzió. Az, hogy hogyan vagy képes irányítnai a bijuudat, a pecséttől függ, amivel elzárták beléd. Ugye Narutónak teljesen más az új pecsétje,  csak a világító formáját láttuk eddig, ami ugye Bee-nél hiányzik. A felélesztett jinchuuk valószínűleg csak azért tudják ugyanezt, mert a pecsét azonos.

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins