Manga témában volt róla szó, áthoztam ide.
Ugye a 467-ik fejezetben hirdeti meg a 4-ninjaháburút Tobi, és persze keménykedett hogyha nem segitenek neki akkor hozza mind a 7.bijuu-ját és leigázza öket, na de most ha Naruto megkapta a 9-farkú chakráját akkor gondolom áttud valahogy alakul 9.farkuvá? Vagy nem? De a lényeg hogy megkapta,szóval ezzel hogy mostmár mind a 8.farkú jinchuuriki 9.farkú jinchuuriki irányitani tudja a bijuuját ( vagyis mint elöbb azt irtam nem tom hogy Naruto tudja-e a Kyuubit irányitani-vagy csak a chakráját)
azért igy elég erösek lesznek ha mindketten kiengedik a Bijuu-juk erejét chakráját a többi 7.bijuu ellen, és szerintem lesz elég erejük ellenük,föleg hogy Naruto "Béka módba"+a 9.farkú (De valaki válaszolja meg hogy naruto majd tud-e kyuubi testbe lenni).
Nost lényegében a kérdésed, hogy a kyuubi és a Hachibi erősebb lenne e a 7 másik bjuunál?
Bár tényen alapuló válaszom nincs, csak spekulációim. Tudom elég röhelyes elképzelés de azért eljátszok a gondolattal.
Ha a 10 farkú azaz juubi az egész. Azza a Juubit elosztották 9 közel se egyenlő részre, (9 darab) akkor feltételezhetjük hogy valami szisztéma mégis csak van-volt a szétválasztásban.
Pl a szétosztott bijuuk farkai. A Hachibi 1 farkú formálya ugyan olyan erős mint a Kyuubi 1 farkú formálya. Magyarán a Kyuubi csak azért erősebb a Hachibinál mert 9 farka van s nem 8.
Ha ez egy valós feltevés, amire nincs bizonyíték, de ha így van akkor egyszerű matematika az egész.
Most jön a röhejes rész figyelj
: Ha a farkak ugyan olyan erőt képviselnek csupán azok számának külömbsége dönti el a bijju erejének rangsorolását, akkor csak össze kell adni a 9 bijuu összes farkát. 45! 45 farok teszi ki a juubi 10 farkát. 45 egyenéő részre osztották fel a juubit. Csupán valaki többet valaki kevesebbet kapott. Van aki 9 van aki 8 van aki 7 van aki 1 et kapott. Ha így nézzük akkor Naruto 9 Gyilkos méh 8 azaz 17 farkoknyi erőt képvisel a jófiuk bandája. 28 faroknyi erőt meg Madara. Magyarána 7 bijuu össz ereje ütősebb mint a hachibi+kyuubi kombó.
Nah ennyit a képzeletbeli szisztémáról. Más variációja úgysincs ennek a megsaccolására.
Komolyra fordítva a szót, mivel Kisi írja a mangát és valszeg a gondolatomnak köze sincs az ő relatíve valóságához így maradjunk annyiban hogy még saccolni se tudunk melyik kombó az erősebb. Kyuubi+hachibi vagy 7 bijuu. Annak a tudatában se, hogy Madara bácsi nagyon magabiztosnak látszik.