hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #570 Dátum: 10 ápr 19, 15:28:06 » |
|
űBenne van a mangában, de csak rövid ideig. Az van csak benne, hogy fogja el tobi és deidara
Én arra gondoltam, hogy ha megfigyeled, akkor a 2 farku nem mutatja meg az első farkas változatát. És ha megfigyeled, ha egy bijuu felveszi az általa uralt teljes farkak számát, akkor a saját testét, és alakját lehet látni, és mivel garában lévő 1 farkunak nincs 0 farku változata, így egyből a démoni alak jelenik meg. Nem tudom, hogy értitek-e mit akarok mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaSharingan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #571 Dátum: 10 ápr 19, 15:40:26 » |
|
Akkor neked jár a köszönet, de valaki esetleg a mangaszámot nem tudja?
Én értem amit magyarázol, de amiről te beszélsz, azok a palástok.Ilyenkor körülötte chakrafarkak jelennek meg, de nem lép át se második verzióba, amikor ugyan emberi alakban van, de mégsem(pl:Naruto vs Orochimaru, itt Narutonak pont ilyen alakja volt, neki akkor 4 farka jött elő) de nem lép át teljesen démoniba Pl:Shukaku,Hachibi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #572 Dátum: 10 ápr 19, 16:17:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaSharingan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #573 Dátum: 10 ápr 19, 16:20:09 » |
|
Köszönöm hogy utánajártál.Ha minden stimmel, akkor ez a 317-ik rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #574 Dátum: 10 ápr 19, 17:44:06 » |
|
am a Sanbi bevolt pecsétalve ebbe a "kölyökbe" http://media.photobucket.com/image/Sanbi%20jinchuuriki/picolu/sanbi28.jpg csak utána kiszabadult ja amúgy kiváncsi vok h kifog-e szbdulni a Juubi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 19, 17:45:47 írta vince-kun »
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
UchihaSharingan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #575 Dátum: 10 ápr 19, 17:48:02 » |
|
A Tízfarkú?Etikai szempontból nekem jobban tetszenek így felbontva a bijuuk, mint egybe összerakva.Valószínű hogy kiszabadul, de újra megállítják, de asszem ez már egy kicsit spoiler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #576 Dátum: 10 ápr 19, 18:14:48 » |
|
Igen, be volt pecsételve, de ha jol tudom ő is kage volt, de ez nagyon nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #577 Dátum: 10 ápr 19, 18:24:31 » |
|
vince-kun,én úgy emlékszek h egyedül a Sanbinak nem volt Jinchuurikije. hiroto,ezt nem értem mire akarsz kilyukadni ezzel
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #578 Dátum: 10 ápr 19, 18:33:17 » |
|
A Sanbinak volt jinchuurikije, csak elszabadult. A hordozóját meg lehet találni az eggyik olyan képen, ahol mutatják az összes hordozót. A 3 farkú hordozója ha jól tudom kage volt a falujában, de elszabadult a bijuuja, és aztán már nem tudom mi volt. De ha rosszul tudom, javítsatok ki, mert én se vagyok benne biztos, csak valahol olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #579 Dátum: 10 ápr 19, 18:57:07 » |
|
Jó eséllyel igazad van. Az mindenképpen igaz, hogy volt Jinchuurikije, és a legutóbbi ismert Jinchuurikije Yagura volt, az akkori mizukage, a többi csak feltételezés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 19, 19:14:25 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #580 Dátum: 10 ápr 19, 19:29:50 » |
|
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem vagyok benne biztos, hogy a mangánban kimondták, hogy a sanbi "vad bijuu" volt... ha nem volt az, lehet, hogy Kishi' nem rajzolta meg, de Dei'ék ellen Yagura harcolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #581 Dátum: 10 ápr 19, 19:31:22 » |
|
Na most belegondolva, meglehet, nem láttuk a teljes harcot, csak egy részét. CSak akkor az a fura, hogy nem változott vissza az eredeti formába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #582 Dátum: 10 ápr 19, 21:22:00 » |
|
Nem. Miután legyőzték Deidara még mondta is Tobinak hogy ne legyen nagyra magával, mert a Sanbi hordozó nélkül volt így jóval kevesebb intelligenciával bírt mint a többi. Yagura a 4. Mizukage volt és ha jól tudom már rég meghalt (Terumi Mei, alias 5. Mizukage mondta hogy a 4. rémuralma már rég véget ért).
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #583 Dátum: 10 ápr 19, 22:06:18 » |
|
nem nagyon nézem ki belőle h milyen rémuralma volt mert szelid gyereknek tünik de ez van. Am nincs leirva h a többit miek csapat kapta el pl 4-5 farkut vagy ezeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #584 Dátum: 10 ápr 19, 22:24:49 » |
|
Gery én Gaara-ból sem néztem ki elsőnek hogy egy vérengző állat Na leírom a kedvedért :S 1 farkú - Deidara 2. Kakuzu és Hidan 3. Tobi és Deidara 4. Kisame 5. nemtudom 6. Pein 7. úgytudom Kisame 8,9 még nem kapták el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|