Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #540 Dátum: 10 ápr 05, 20:18:14 » |
|
Nagyjából amit Dante mondott.
Az adatkönyvből idéznék: A Bijuu-k korszakváltáskor jelentek meg, mindent lerombolva (teret engedve az új kornak).
Én ebből arra gondolok hogy van "lakhelyük" és csak akkor jönnek elő, ha eljön az ideje.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 05, 20:19:05 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #541 Dátum: 10 ápr 06, 16:12:07 » |
|
Hiei elméletével nem értek egyet ,először is kétlem ,hogy a róka belemenne egy ilyen üzletbe ,hogy mint egy kutya hívják mikor kell ,mint egy béka.Ez az első a második meg az ,hogy szedné ki a estéből anélkül hogy meghalna?Már ellet mondva ,hogy a kulcs nem úgy engedi szabadon a rókát ,hogy az elhagyja a testét ,hanem hogy előtud törni akár 9 farokkal is teljesen ,mint a Hachibi ,Beeből. Arra én is kíváncsi vagyok ,hogy vajon a bijuuk ismerike egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #542 Dátum: 10 ápr 06, 23:49:46 » |
|
... ellet mondva ,hogy a kulcs nem úgy engedi szabadon a rókát ,hogy az elhagyja a testét ,hanem hogy előtud törni akár 9 farokkal is teljesen...
Ez hol lett elmondva...? Én csak annyira emlékszem, hogy Gamatora megmutatja a tekercset és közli, hogy ezzel lehet nyitni és zárni a pecsétet. Továbbá, hogy ezzel akár szabadon is engedheti a Kilencfarkút. Itt a "szabadon engedés" azt jelenti, hogy kiengedi magából a démont (feltöri a pecsétet), nem pedig az erejét használja. Vagyis lesz külön egy játékos és pajkos kis vörösdink és egy dilinyós kék szemű szöszink.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #543 Dátum: 10 ápr 07, 10:07:20 » |
|
Erre azért nem vennék mérget. Akkor az eddigi hordozók nem haltak volna meg, mert azt mondták volna: jó inkább kiengedem csak hogy ne purcanjak ki az eltávolítás alatt. Gondolom nem hiába lett elmondva, hogy az eltávolításuk halálos. Én úgy gondolom a hordozó teste a médium, amivel az új testét megalkotná a bijuu. A hachibi sem úgy tör elő, hogy kilép Bee testéből, hanem abból alakul át. A bijuu kiszabadulását én úgy nézem, hogy átveszi a hordozó felett végleg az irányítást, elnyomva azt. Láttuk a Pein elleni harc alatt Naruto hogy elborult, ha nincs ott az apja...
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #544 Dátum: 10 ápr 07, 11:19:10 » |
|
Érdekes téma ez a szabadon engedés, szerintem ez annyit tesz, hogy a Kyuubi szabadon tudja engedi a teljes erejét Naruto segítségével. Annak nem látnám sok értelmét, hogy ha kiszednék Naruto-ból. Oka van annak, hogy benne van, ez így túl egyszerű lenne, hogy hopp, most kiszedem, és kész. Arról nem is beszélve, hogy Madara tervéhez kell a Kyuubi, és ő addig van a legnagyobb biztonságban, amíg Naruto-ban van, ha most kiszedik, akkor hova teszik, ahol biztonságban van, és Madara apó nem tud oda menni, és elvinni? Szerintem Kishi a Kyuubi-val Naruto-t akarja erősíteni, és ez csak úgy lehetséges, ha benne van. Mert szerintem ha kiveszik, inkább csak ellenség lesz, mert mi akadályozná meg azt, hogy Sasuke, vagy Madara irányítsa őt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #545 Dátum: 10 ápr 07, 12:39:45 » |
|
Erre azért nem vennék mérget. Akkor az eddigi hordozók nem haltak volna meg, mert azt mondták volna: jó inkább kiengedem csak hogy ne purcanjak ki az eltávolítás alatt.
Ezzel az a gond, hogy nem minden Jinchuurikinek van/volt úgy lepecsételve a démona mint ahogy Narutonak, ha így nézzük lehetséges az, hogy szabadon engedje vagy bezárja a másikfeléhez. Tehát a többiek "béna" pecsételése nem indok Naruto halálára. Amit hosszútávon eltudok képzelni ezzel a pecsét tökéletesítéssel és szedjük ki a rókát belőlem dologgal az az, hogy majd Narutoba kerül a 10farkú (vagy benne egyesül ha nem szedik ki belőle) így szép keretes szerkezetű lenne a Naruto világ történelme úgy néznének rá mint egy Istenre stb.. és mindenki megtér a "jó" útra.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #546 Dátum: 10 ápr 07, 13:40:37 » |
|
de nem az olt h a kyubi palást karositja narutot minál töb farok annál jobban vagyis ha az erejét full on használja akk igencsak röviditi az életét és hamarabb meghal vagyis gyakorolni se lehet vele (hasonló az ms hez azzal se naon lehet gyakorolni) vagy erre kitalálnak valamit? nem tom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #547 Dátum: 10 ápr 07, 13:47:11 » |
|
Eddig úgy tűnt. De hát minden erős módszernek van egy hátulütője. Ha nem lenne, akkor Naruto a DémonRóka Palástjával nagyon erős lenne. Hiszen növeli a gyorsaságát, az erejét és a védelmét is.
Moderátor: Gery0704, használj írásjeleket és mondatkezdő nagybetűket, mert így elég nehéz értelmez amit írsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 07, 13:47:50 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #548 Dátum: 10 ápr 07, 15:38:31 » |
|
nem rövidíti az életét mivel a róka mindig utána megis gyógyítja és mivel abban a világban a chakra az éltető elem ezé nincs gond mivel abbol van dögivel hál ismét a rókucinak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #549 Dátum: 10 ápr 07, 16:06:05 » |
|
Talán ero-sennin mondta h a palást nem valami jó Narutonak.Épp azért mert mindig károsítja és utána begyógyítja.Érdekes Killer Bee ki tudja rendesen engedni,utána lazán rappel,Naruto meg a 4 farok után ki volt ütve
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #550 Dátum: 10 ápr 07, 16:10:46 » |
|
Ezt én sem értem...Amikor orochimaru ellen harcolt ,akkor 4 farokig ment el asszem utána meg vér vörös volt és a bőr leégett róla ,kivolt dőlve,viszont Pain ellen 8 farokig ment el ott meg semmi baja nem volt ,simén folytatta a harcot Pein ellen ,lehet akkor még túl erős lett volna 4 farok melléhatások nélkül ,de mára már szüksége van rá a komoly ellenfelek miatt. Abban meg biztos vagyok ,hogy a kulccsal nem lehet simán kettéválasztani Narutot és Kyuubit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 07, 16:14:11 írta titius »
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #551 Dátum: 10 ápr 07, 16:12:27 » |
|
Tsunade megmondta, egy testnek egy bizonyos számú sejtosztódási lehetősége van. Ha narutó használja a rókát és az sebzi a testét, de a róka állandóan gyógyítja, akkor a sejtosztódás száma megugrik, így az élete rövidülni fog.
Igen, a 4. féle pecsétet csakis ő használhatta. A legtöbb jinchuuriki öregebb volt mint Naruto, és csak a 4. ismerte a shimigami féle pecsételést meg a 3.
Ezt a szabadonengedést elégé kétértelműen fegalmazták.
A 4. farok után azért volt kidölve, mert szinte már teljes mértékbe a róka írányította, és ha Yamato nem hozza vissza, akkor kinyír pár bajtásat. A visszahozás miatt volt szerintem kimerült. A vörös bőr azonal begyógyult volna, ha a róka csak visszavonul, nem pedig kényszerítik. De ez csak magánvélemény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #552 Dátum: 10 ápr 07, 16:14:30 » |
|
Talán ero-sennin mondta h a palást nem valami jó Narutonak.Épp azért mert mindig károsítja és utána begyógyítja.Érdekes Killer Bee ki tudja rendesen engedni,utána lazán rappel,Naruto meg a 4 farok után ki volt ütve Narutot a kyuubi utálja, akaratán kivül jön elő, mig Killer Bee a hachibivel össze vannak pajtizva és irányitani is tudja. Mégis csak más a helyzet, mintha kinyitják neked a kaput, vagy át kell rajta törni. Amikor Pein ellen harcolt szerintem ki volt ez a jelenet hagyva. Nincs más különösebb oka. Utánna meg azért tért vissza az eredeti helyzetbe, mert a fater ujra lepecsételte. Vagy nem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #553 Dátum: 10 ápr 07, 16:14:56 » |
|
Ez azért lehet, mert ott Yondaime rángatta vissza a kyuubit a helyére, csak tudta, hogy kell ezt úgy végrehajtania saját pecsétjével úggy, hogy fokozatosan húzódjon vissza a kyuubi chakrája, és miközben eltűnik, meggyógyítsa NArutot. Killerbeenél vagy hasonló dologról van szó, vagy egyszerűen a többi bijuu chakrájának nincsenek iylen dúrva mellékhatásai. Na, megint ketten beírtak elém
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 07, 16:15:46 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #554 Dátum: 10 ápr 07, 16:29:02 » |
|
Szerintem Bee-nél az a helyzet, amit Rennin mond, nyilván pont ez a lényege a Bijuu és a Jinchuuriki közötti kapcsolatnak, hogy teljes összhangban jól kitudják használni egymás erejét. Nem használta volna Bee így, ha kárt tenne a testében. A nyolc farok eljövetelénél meg valószínűleg tényleg azon van a hangsúly, hogy Yondaime zárta le, és nem a Yamato-féle megoldással lett elfojtva a Kyuubi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|