24 nov 15, 16:47:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232474 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Raijin
Vendég
« Válasz #255 Dátum: 08 aug 03, 11:44:49 »

énse igazán értem h jöhet neki elö mind a 9 farok (mármint sorának)De valami olyasmi lehet h ahogy a homokbol tudunk formázni egy kört ha adott homokbol elveszünk valamenyit akkor is megtudjuk formázni a kört csak épp kissebet!(ha értitek mire akarok rámutatni)Nevet
Naplózva
Hekate
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Filozófus Kunoichi

« Válasz #256 Dátum: 08 aug 03, 12:35:18 »

Ez igaz, a Kyuubi csak maga miatt védi Narutot, és Naruto erre rá is mutat, hiszen ez a démon tartozik neki, mivel életben tartja őt. Egyébiránt meg, őszintén megmondom, nem is érdekel, hogy MIÉRT lesz kilenc farka, a lényeg, hogy lehet hogy lesz, és ez okozza a bonyodalmakat.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #257 Dátum: 08 aug 03, 12:45:47 »

Azért ne szaladjunk annyira előre Sora teste nem biztos, hogy kibírja azt a 9 farkat sőt ha figyelembe vesszük, hogy Naruto élete már 4 faroknál is komoly veszélyben volt akkor szerintem egészen biztos, hogy Sora nem fog addig élni amíg az összes farok megjelenik. Pontosan
Naplózva

Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #258 Dátum: 08 aug 03, 13:40:46 »

Igaz. Plusz, Sora már most átalakult kissé. Vagy szétrobban szerencsétlen, vagy apró sejtekre szakad széjjel és elnyeli őt a Kyuubi. Fúh, ez kegyetlen.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #259 Dátum: 08 aug 03, 13:56:33 »

@ tomimaru: most őszintén, valószínűleg elsőre mindegyik ugyanezt mondaná. Amúgy annyira nem lehet rossz arc a Róka, hiszen mondta, hogy Sasu chakrája még gonoszabb, mint az övé -> Sasu rosszabb, mint ő (szerintem).
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #260 Dátum: 08 aug 03, 14:28:11 »

a kyuubi hogy nyelné el Sorát? hiszen az ott csak a Chakrája max apró cafatokká marja szegény testét bár azt nem értem hogy ha az csak chakra akk hogy veszi át az irányítást a test felett azt értem hogy hogyan sebzi meg de ez csak chakra és nem egy Bijuu
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Raijin
Vendég
« Válasz #261 Dátum: 08 aug 03, 16:46:38 »

Hát ezekre válaszolni szerintem képtelenség,söt kishi se nagyon gondolta ám sz.tem át ezt h most csak chakra van sorában és nem maga a kyuubi,szal nem sok értelme van fejtegetni Neeem
Vegyük fel a Világ Nagy Talányai-nak a listájára:D
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #262 Dátum: 08 aug 03, 16:48:56 »

@ tomimaru: most őszintén, valószínűleg elsőre mindegyik ugyanezt mondaná. Amúgy annyira nem lehet rossz arc a Róka, hiszen mondta, hogy Sasu chakrája még gonoszabb, mint az övé -> Sasu rosszabb, mint ő (szerintem).

Most ugye viccelsz!  >.<# Akkor Shukaku sem lehet rossz arc, mert van humora, amihez elég hülye hang párosul.  Nevet Más kérdés, hogy a nagy jókedvében legszívesebben összezúzott volna mindent, amit csak talál, amikor Garaa elengedte. A bijuuk már csak ilyenek. Naruto maga mondta nem egyszer, hogy ha lehet, többé nem folyamodna ehhez a gonosz erőhöz, mert akaratán kívül megsebesítette vele Sakurát. A Kyuubi pedig szerintem azért mondta, amit mondott Sasukéról, mert ő maga csak tombol és pusztít, mert démonként mást nagyon nem tud csinálni, ez a lényéből fakadó. Sasuke viszont maga tűz ki magának gonosz célokat. Vagy csak szimplán rosszak róka barátunk benyomásai az Uchiha klánról Uchiha Madara miatt.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #263 Dátum: 08 aug 03, 16:58:53 »

Egyetértek, Raijin, és szerintem is igazad van, Tomimaru-sama. Van különbség alapvető természet és tudatosság között. Valahol a Bibliában is van egy erre vonatkozó passzus, mikor a bűn fogalmát határozzák meg... Mindazonáltal, a rosszindulat maga nem minősít egy embert sem teljes egészében. Már korábban beszéltünk róla, hogy Sasuke, úgy mond, nem csak hogy nem átlagos, hanem nem teljesen normális. Nem csoda, az őt ért fiatalkori veszteségek folytán. Bárki más szeszélyes, kiszámíthatatlan, magába zárkózó, tépelődő, gyűlölettel teli ember lenne, ha egyszerre csak összetörnék a gyermekkorát és kegyetlenül megkínoznák. Másszóval: körülmény és nézőpont teszi:
 1. Csak a bátyját és Orochimarut ölte meg, az eltelt évek alatt senki sem ölt meg, akin gyakorolt, tehát az emberiesség nem veszett belőle ki, és természetének nem alapja a gyilkolásvágy. Ebből a szempontból jó.

2. Heves negatív érzelmei minden mást elnyomnak és elvakítják, ami által megfelelő módon, könnyen befolyásolható. Rengeteget fejlődött, és most Konoha vezetőségének pusztulására tör, valamint szövetkezett az Akatsukival, hogy ezt elérje. A Kyuubi ezt az erős akaratot és indulatot érzékelve folytódott el. Ebből a szempontból tehát Sasuke gonosz.

Feltehetjük a kérdést: most akkor mi a fene van?! Válasz: Semmi. Olvassunk, és reménykedjünk, hogy nem holmi sima halálokkal lesz lezárva a sztori, hanem kap valami csavart is, ami magyarázatot ad a kérdésekre.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Raijin
Vendég
« Válasz #264 Dátum: 08 aug 03, 17:01:45 »

Azért azt nefeledjük skacok h a bijuu-k önmagában pusztitásra születtek a japán mitologia szerint!Akármenyire faja kis csáko,meg jofej!Lételeme a pusztitás,csak annak a minösége változik!De nem tom menyire szabaditten linkelgetni de ittvan egy (angol)oldal irogatnak sok-soook dolgot akinek van kedve olvassa el!http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=57918
Naplózva
Akatsukifan
Gennin
*

« Válasz #265 Dátum: 08 aug 04, 07:22:42 »

Azért azt nefeledjük skacok h a bijuu-k önmagában pusztitásra születtek a japán mitologia szerint!Akármenyire faja kis csáko,meg jofej!Lételeme a pusztitás,csak annak a minösége változik!De nem tom menyire szabaditten linkelgetni de ittvan egy (angol)oldal irogatnak sok-soook dolgot akinek van kedve olvassa el!http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=57918
Ezt a linket én már egyszer megadtam.
Naplózva

ネィーメトフ     クリスティアーン
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #266 Dátum: 08 aug 04, 21:07:27 »

... Sz.val tisztázzuk yondaime 2 részre osztotta a kyuubi chakráját roszra és jora!
DE a kyuubi jo részének is csak a felét volt képes elzárni narutoba tehát naruto akármenyire is 9 farku erejével bír aki elméletileg a legeröseb bijuu csak eredeti erejének az 1/4 ét képes elöhozni!
...

Ez így egyáltalán nem igaz.

Nincs negyedelés, csak felezés.

Yondaime a Kyuubi chakráját kétfelé szedte Yang (fény, jó) és Yin (sötét, gonosz) részre. Vagyis kétfelé akarta szedni, de nem teljesen sikerült neki.
Ez talán abból adódhatott, hogy mivel nincs teljesen jó vagy teljesen gonosz lény sem, így nincs éles határa a Yangnak és a Yinnek sem. Gondoljunk a Yin-Yang jelre, a kettő kiegészíti egymást, egyik sem létezhet a másik nélkül.
Miután úgy ahogy kettészedte a vörösdi chakráját, a chakra Yin felét lepecsételte a Shiki Fujinnal (lásd Sarutobi-sensei esetét), vagyis az a rész elvileg ment a Shinigami gyomrába. A chakra Yang felét pedig Narutóba pecsételte a Hakke no Fujinnal.

De mivel a végtelen osztva kettővel is egyenlő végtelen, így erő szempontjából szerintem nincs jelentősége, hogy Narutóban csak egy "fél" Kyuubi van. Csak esetleg majd valami "irányított", történetileg fontos oka lesz.

Bizonyítékok: Naruto manga 370/10-13.
Aki nem hiszi, annak utána járunk  Ördögi

A most következő rész erősen elmélet jellegű és pár helyen nélkülözi a józan észt is: ^^

Elvileg a fenti pecsétekkel magát a lelket pecsételik le. A Kyuubinak pedig nincs teste, vagyis maga a lelke van Narutóba zárva és az termeli a vörös chakrát. Na mármost, ez egy démon és attól nem lesz más a személyisége ha megfelezik a lelkét, csak esetleg az ereje lesz kevesebb. Ja nem lesz végtelen, csak végtelen. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 21:51:56 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #267 Dátum: 08 aug 05, 09:54:17 »

Áááá, emlékszem. Én teljesen hiszek és biztos vagyok ebben a gonosz-jó egyensúlyban, úgyhogy a feltételezéseink megegyeznek ^^
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Avenger1992
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #268 Dátum: 08 aug 11, 11:09:32 »

Azért nem semmi az a méh jinchuuriki, sasuke sem tudott elbánni vele. 
Naplózva
MarthinuS
Újonc
*

« Válasz #269 Dátum: 08 aug 11, 23:20:40 »

de ha belehal a pecsét jutsuba a 4hokage akkor hogyan tudta belepecsételni narutoba?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins