24 nov 15, 16:16:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232445 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #240 Dátum: 08 aug 02, 17:26:50 »

Eddig csak 4 farkat láttunk előjönni Narutóból ami azt jelenti, hogy a Kyuubinak csak az egyik fele van a testében azt, hogy a másik felével mi történt szerintem még felesleges találgatni, mert azt úgyse tudjuk meg amíg ki nem derül az igazság Minatóról és arról, hogy voltaképpen miért osztotta ketté a Kyuubit. Pontosan
Naplózva

warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #241 Dátum: 08 aug 02, 17:35:18 »

Hát nem tudom de szerintem inkább a pecsét miatt nem jött elő a többi farok nem pedig az miatt mert 2 felé van osztva a Kyuubi chakrája.
Korábban Jiraiya is mondta még amikor először edzette Naruto-t hogy a 4 ágú pecsét amely megengedi hogy a Kyuubi chakrája keveredjen Naruto-éval de nem engedi szabadon.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #242 Dátum: 08 aug 02, 17:43:35 »

Már nem azért de a mangában is benne van, hogy Minato a Kyuubinak csak az egyik felét pecsételte Narutoba(a Yang felét ha jól emlékszem) a másikkal nem tudjuk mi történt azt csak Kishi-sensei tudja ha tudja. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 17:48:05 írta Csibe19 » Naplózva

Kaktusz
Újonc
*

« Válasz #243 Dátum: 08 aug 02, 17:54:32 »

Sziasztok, na végre rávettem magam, hogy irjak mert ez egy érdekes téma :9

Tudtommal a Bijuuk erősségi sorrendje:

1: Kyuubi no Youko (gondolom mindenki tudja)
2:Yamata no Orochi(hachimata), the hachibi (8 farkú kígyó, polip?)
3:Houkou, the Gobi (5 farkú kutya)
4:Nekomata, the Nibi (2 farkú macska)
5:Raijuu, the Rokubi (6 farkú menyét)
6:Isonade, the Sanbi (3 farkú cápa?)
7:Kaku, the Shichibi (7 farkú borz)
8:Shukaku, the Ichibi (1 farkú racoon dog?, racoon = mosómedve, de nem ugy néz ki Nevet)
9:Sokou, the Yonbi (4 farkú hüllőszerűség)
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #244 Dátum: 08 aug 02, 19:13:48 »

Csibe én is írtam hogy 2 felé lett osztva csak hülyén fogalmaztam Nevet Csak hogyha a pecsétet feloldják Naruto-n akkor a teljes Kyuubi fog kiszabadulni legalábbis nem hiszem hogy csak egy fél Kyuubi jönne ki Naruto-ból Mosolyog De amúgy is tök mindegy ezen agyalnom, mivel úgyis az lesz amit Kishimoto-senpai leír, bár lehet hogy ennyire nem tért ki a dolgokra Nevet
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Raijin
Vendég
« Válasz #245 Dátum: 08 aug 02, 19:54:42 »

Kb 2-3 ora alatt elolvastam az össz hsz-t Ohh My God
és ujra olvastam pár manga fejezetett!Sz.val tisztázzuk yondaime 2 részre osztotta a kyuubi chakráját roszra és jora!
DE a kyuubi jo részének is csak a felét volt képes elzárni narutoba tehát naruto akármenyire is 9 farku erejével bír aki elméletileg a legeröseb bijuu csak eredeti erejének az 1/4 ét képes elöhozni!Sok mindenre fény derült pl hogy csak kyuubinak nincs fizikai teste:D erre kíváncsi voltam nagyon az h naru képes-e lesz irányítani a kyuubit 1* biztos h vérvonalbeli képessék elég sanda a gyanum!Az hogy naru meghal nem hinném!Elvégre föszereplö:DAz hogy a kyuubi kiszabadul lehetséges bár ha már arrrol beszélünk h jo kyuubi chakra van "lementve" narutoba valoszínüleg nem fogja megölni és amíg képes rá védelmezni fogja!Meg mint mostani anime részekböl láthatjuk igen és igen lehet holtakat feléleszteni a saját tudatukkal(nem ugy mint oro a hokage-kat a nem tom pontosan mijen tiltott jutsuval)Enyi erövel naru feltámasztja a fatert az elmond mindent és szevasz,najo ez télleg meredek de elég könyen lehetne tisztázni pár dolgot!A fél kyuubit azért nem ugy kell elképzelni h minato fogott egy szabját és mint a csirkét 2é vágta majd a mellehusát bezárta magába és a nyakát meg narubaXDmivel fizikai teste nincs mind mondottam csak tömény chakrábol áll(és én valahogy ugyképzelem mint a vízet!így akár ujra tudja alkotni magát de hamár vizhez hasonlítom akkor lényegében a kyuubi fizikai támadásokkal sérthetetlen!Másik gondolat menet!volt ez a téma h mejik a legerösebb bijuu én szerintem a kyuubi azért egy 2*megfelezett demon nem lehet valami tápos!De nem hiszem h naruto és könyen adná magát ha lesz beleszolása talán  Figyelmeztetés 1* naruto nak messze hatalmasabb ereje lesz mint magának a kyuubinak ha benne maraad a kyuubi sérthetetlenség megvan(hacsak a fejét nem vágják le tiszta hegylako feeling:D)a chakra menyiség megvan csak kontrolálni kell a kyuubit vérvonalbeli képesség 1000% h van és a kage bunshinnal igen hamar megtanulhat bármit tán tán talán vetekedhet az 1-2 pontos sharingannal!(lehet 2 pontos már tulzás)Röviden enyi Hümm-hümm
Naplózva
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #246 Dátum: 08 aug 02, 21:00:04 »

mért túlzás? végülis hiába látják előre a mozdulatokat a sharinganosok, a kyuubi naruto olyan gyors  és erős támadásai vannak, h úgy se lehet kivédeni ha előre látod..
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #247 Dátum: 08 aug 02, 21:03:07 »

Annyira, de annyira örülnék néha, ha egyesek pontot, vesszőt és nagybetűt is masználnának (még Eszterházy is használ pedig ő még jobban darál)... Így egyszerűen képtelen vagyok kihámozni, hogy mit szeretnél... de azt hiszem, valamelyest egyetértek veled.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Raijin
Vendég
« Válasz #248 Dátum: 08 aug 02, 21:10:42 »

Bocsi csak a fáradság....Ezentul majd probálok:D
Azonkívül a kage bunshint által nyujtott szuper gyors jutsu-tanulást és a sharingan által nyujtott jutsu "lopás/clonozás"-t hasonlítottam:D
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #249 Dátum: 08 aug 02, 21:30:04 »

Hmm ez nem rossz ötlet, de az 1/4-ed Kyuubi-val nem értek egyet, hogyha valóban végtelen chakra alkotja, akkor végtelen osztva 4-el az mennyi? Nevet Amúgy melyik mangában olvastad ezeket mert én csak a 320. kötettől felfelé olvastam azt hiszem Mosolyog Bár lehet nekiülök elolvasom az egészet egybe legalább lesz 2 óra elfoglaltságom.
Naplózva

Raijin
Vendég
« Válasz #250 Dátum: 08 aug 02, 21:59:15 »

Áhh legalább 1 hetet számolj rá h végig olvasod a mangát és ezt a topciot olvastam végig 2 ora alat:Shanem több...öö pill asszem a 369-370 senpai magyarázza a breki-nek (most igy 11 kor már nem jut eszembe a neve)
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #251 Dátum: 08 aug 02, 23:23:16 »

Hát nem tudom:D 60 manga kötetet elolvastam durván 2 óra alatt Mosolyog oké mindjárt megnézem.
Naplózva

Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #252 Dátum: 08 aug 03, 08:02:14 »

breki: Fukasaku. Amúgy nekem is valami ilyesmi rémlik, amit te mondtál, de hogy egy negyed rész... cöcö, ez így fura. A végtelenséget nem lehet néggyel osztani, ez így valószínűtlen... vagy legalábbis az én korlátolt agyam nem tudja felfogni ...ikszdé
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #253 Dátum: 08 aug 03, 09:47:14 »

A mostani fillert is megnéztem. Kérdés: Sora Kyuubi erejének csak a töredékével bír, a pronyó faterja viszont azt mondta, elő fog jönni mind a 9 farok. Ez hogy lehet?

warmerh: ezt a végtelenest már elsütöttem, de azt mondtad, hogy mivel a Róka ereje Yin és Yang részekre van osztva, így az elméletem nem jó.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #254 Dátum: 08 aug 03, 11:38:22 »

Lenne egy hasonlatom, ami talán jó lesz erre a problémára, bár az egyezés nem teljes. Gondoljuknk Kabuchimarura. Amikor Kabuto elmondta Narutoéknak, hogy magába ültette Orochimaru maradványait, az jól láthatóan kezdte átvenni az uralmat felette. Az én ötletem szerint a kyuubinál is valami hasonló lehet. Szerintem a részből képes kifejlődni/regenerálódni az egész - feltéve, hogy a pecsét nem akadályozza meg ebben. (Azt nem mondtam, hogy Orochimaruval is ez lesz, az csak szemléltető példa volt!) Ez magyarázat lehet arra, amit Kazuma mondott Soráról, hogy kilencfarkú lesz belőle, bár a fillereket nagyon sosem kell magyarázni.
Arra viszont nem vennék mérget, hogy a kyuubi Narutóba bezárt jó része olyan hihetetlenül jóságos és kedves lenne, hogy még magától meg is védi Narutot, ha esetleg kiszabadul belőle!  >.<#  Első találkozásukkor, amikor Naruto chakrát kapott tőle Gamabunta megizédéséhez, még mondta is neki a kyuubi, hogy ha tehetné darabokra tépné őt.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 03, 11:40:11 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins