24 nov 15, 18:30:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232531 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Fujii
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #225 Dátum: 08 júl 30, 12:06:26 »

Hááát sztem nem  Gondolkozik  De hát ki tudja?
Naplózva

[/center]
TheMonstrum
Chuunin
*

« Válasz #226 Dátum: 08 júl 30, 12:10:31 »

De ha így van akkor most egy rohadt jó csata lesz a Sasuke vs 8 farkú  Nevet
Naplózva
Shinji-kun
Újonc
*

« Válasz #227 Dátum: 08 júl 30, 12:18:25 »

Hát igen elég furcsa egy Jinchuuriki aki színes bőrű és ez Japánban... Technikai KO Technikai KO Technikai KO

dehát ők nem japánban vannak . A Narutoban nincs japán, hanem Tűz ország Villám Ország stb.
Amugy nem huzza sokáig sztem a nyolc farku Szomorú mert az ms a roka komával is elbir akkor a Hachibivel is Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 30, 12:20:53 írta Shinji-kun » Naplózva

TheMonstrum
Chuunin
*

« Válasz #228 Dátum: 08 júl 30, 12:23:01 »

nem bír el vele csak képes írányittani vagy lehet hogy én tudom rosszul ?
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #229 Dátum: 08 júl 30, 13:10:28 »

Csak irányítani tudja/tudta. Azért ez a Hachibi nagy arc, Juugo-t is hogy lenyomta! Remélem, Sasu nem nyer 2 oldal alatt...
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Hiei
Vendég
« Válasz #230 Dátum: 08 júl 30, 21:30:22 »

Én meg azt remélem nem mutatják a harcot.
Annak ellenére hogy olvasom a mangát továbbra is zavar hogy nem használtok spoilert nem mindenki olvas mangát és elég lélek romboló ha lelövik a poént...

A kyuubi szerintem azért nem írányítható ilyen könnyen mert tömör chakrából van nincs szilárd teste, láttátok mikor kezdte felvenni az alakját Naruto a teste mekkora igénybe vételnek volt kitéve pedig még nem is jött elő az összes farka a rókának.
Naplózva
TheMonstrum
Chuunin
*

« Válasz #231 Dátum: 08 júl 30, 21:38:57 »

ezért is mondom hogy minnél több farka van a bijuunak annál erősebb, csak mert vegyük azt amit mondtál hogy Narutót megerőlteti az hogy már 4 farkat előhoz, de amikor volt a Gaara vs Naruto harc akkor Gaara képes volt teljesen előhozni a bijuuját.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #232 Dátum: 08 júl 30, 21:45:37 »

Az már réges régen le van tisztázva hogy a démonok annál erősebbek minél több farkúk van gaara démona a leggyengébb volt. Lehet hogy ezért tudta elő hívni teljes erejében.
Remélem jól emlékszem de Gaara szeme alatt azért van ott a fekete folt mert retteg a démontól illetve ezért nem alszik mert ha elalszik elő jön a démon így nem volt nehéz elő hívni.
Ellenben a többi démon nem jön elő ha alszanak és a pecsételési eljárás is lehet változó.
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #233 Dátum: 08 júl 30, 22:59:56 »

Gaara azért nem aludt mert akit megszáll a Shukaku és elalszik annak a személyiségét elkezdi felemészteni. Így csak erőltetett alvással lehetett teljesen előhívni a Shukaku-t de csak akkor hogyha a megszállt egyén már teljesen átalakult.(Idézet Gamabunta-tól Naruto vs. Gaara harc)
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #234 Dátum: 08 júl 30, 23:13:41 »

Az már réges régen le van tisztázva hogy a démonok annál erősebbek minél több farkúk van gaara démona a leggyengébb volt. ...

Nem. Igaz, hogy a Kyuubi a legerősebb (elvileg), de nem teljesen a farkak száma szerint van az erősorrend. Gaarát sem elsőnek szipolyozták ki.

Valaki törölte az üzenetem  Ohh My God Ohh My God
Akkor leírom
Az első fekete az animében Mosolyog

Moderátor:
Én töröltem.
A "nigger" szó negatív és diszkriminatív szleng.
A többit számold ki.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #235 Dátum: 08 júl 31, 07:44:20 »

Egyetértek és annak alapján amit eddig láttunk Shukakutól szerintem bijuuk között simán az egyik legerősebb lehet, pedig neki csak egy farka van. Pontosan
Naplózva

Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #236 Dátum: 08 júl 31, 09:57:41 »

Hmmm... szerintem sem Shukaku volt a leggyengébb démon. Azt hiszem, valamelyik manga részben az Akatsuki tagok, mikor felajánlják Sasuke-nek, hogy a szövetségért cserébe kap egy bijuu-t, elmondják, hogy a démonok lényegében szörnyek csakrából. Ha ez így van, akkor egyiket sem lenne nehezebb megidézni a másiknál, de mivel mindegyik más jellegű (nem csak a farkuk száma különbözik), a hordozójával való kapcsolata is más. Számtalan formát ki lehetne találni arra, ki hogyan képes megidézni a saját démonát - ne feledjük, hogy mind idősebb Narutonál, és annak ellenére, hogy mindenki arról beszél, hogy ilyen erőt nem lehet igába hajtani, szerintem simán feltételezhetjük (erről talán Jirayira is tesz említést, mikor szabadon engedi a pecsét kulcsát), hogy valamikor Naruto is meg fog ismerkedni ezzel a technikával. Köze lehet ennek az apja döntéséhez, és ha már itt tartunk (pardon az OFF-ért), akkor a vérvonal összefüggésbe hozható az Örvény országával.

Egyébiránt, szerintem itt a Hachibi nem kígyó lesz, hanem polip (a manga rajza alapján). Elképzelhető, hogy Kishimoto-san eredetileg a Hachibiről mintázta Orochimaru alakját, de már nem tudta beleszőni a sztoriba azt, hogy ő is Jinchuuriki, így lett egy kísérletező zseni.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Hiei
Vendég
« Válasz #237 Dátum: 08 júl 31, 14:03:17 »

Evvel egyet értek szerintem is Oro lett volna bár szerintem ő lett volna a démon mert ha jól tudom a 8 farknak elméletileg nem volt jinchurikije. Egyszer írtam már hogy a klegenda szerint szeret emberi alakot felvenni.

Szóval egyet értek veled szerintem is eredetileg Oro lett volna. Saját vélemény azért titkon remélem hogy nem halt meg még Oro vagy ő lesz az igazi Jinchuriki, azért ennél valamivel szebb halált érdemelne.

u.i. akkor bocsánat mindenkitől én azt hittem a farók száma az erő sorrend úgy látszik újra kell olvasnom a mangát.
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #238 Dátum: 08 aug 01, 16:27:57 »

pardon, OFF:Orochimaru...? Nem tudom, szerinted mi lenne neki szebb halál, mint egy boldog illúzió fogsága? Nem tett annyi pozitív dolgot, hogy ezt éppenséggel kiérdemelje, és szerintem róla már nem is esik szó, már csak azért sem, mert a történet fonalában már nem kap semmilyen jelentőséget a személye. OFF end.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Hiei
Vendég
« Válasz #239 Dátum: 08 aug 01, 22:40:38 »

Off- Sezrintem mmegtett annyit a Naruto történetéhez hogy valami nagy harcban haljon meg és ne annyival érjen véget hogy Sóska meggyalázza és a maradékot pedig Ita elzárja.
Tisztességesen kellett volna megölni egy harcban mondjuk Jiaraiya által vagy nem tudom.-Off end

Ez a Sorás dolog elég érdekesXDD de akkor már az is bíztos hogy a Kyuubi gonosz énje(fele) Narutoban vagy 4.hokageében van elzárva.
Mondjuk eddigi ismereteim alapján se feltételeztem volna Minatoról hogy másba zárja a kyubbi másik felét.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins