Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 ápr 19, 11:43:00 » |
|
Én továbra is állítom hogy a kyuubi szerintem nem gonosz és Narutot se akarja bántani viszont a bezártságot nem szereti. Ha azt feltételezem hogy tényleg maadara küldte a rókát konohára a sharingannal, akkor a kyuubi célja az lehet hogy megcsapja maadarát amiért miatta bezárták. Így véleményem szerint Naruto alkut fog kötni a démonnal együtt megverik Maadarát. Útána Naruto kifejleszt egy technikát amivel el tudja majd engedni (úgy hogy ne legyen öngyilkos) és onnantól szerintem megtudja idézni majd mint a béka főnőköt. Még csak annyit hogy szerintem régen a Kyuubi feladata a tűz országának védelme volt nem hiszem hogy a tűz démona a tűz ország pusztulását szeretné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 ápr 19, 11:48:20 » |
|
hm ez tényleg jól hangzik bár szerintem még a gonosz kyubi darab is bele fog szólni(nem tudom hogy de megússza a shiki pecsétet vagy valami)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 ápr 19, 21:45:07 » |
|
Ha a kyubi menne van narutóban és hősünk meghal akkor ő is de ha kijövetel közben akkor már nem. Gondoljatok bele ha egy házban vagytok ami összeomlik meghaltok de ha kijöttök és úgy omlik össze akkor nem. (vagyis nem attól ) Én úgy vettem észre, hogy a Kyuubi azért nagymértékben befolyásolni tudja, hogy ez a bizonyos "ház" összeomoljon e vagy sem, gondolok itt a Sasuke vs Naruto harcra ahol egy ponton jóformán a halálból hozta vissza Narutot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 19, 21:46:51 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 ápr 29, 13:24:42 » |
|
Sasukéba is be van zárva 1 démon de melyik
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 ápr 29, 14:27:24 » |
|
ennek az infomésönnek a forrását megtudhatnám ? Mert ilyesmi tudtommal nincsen ... Ha arra gondolsz , hogy 2 kéz jön ki a hátából a azért van , mert Oro rakott rá 1 pecsétet amivel áttud alakulni ( kicsit leegyszerűsítettem ^^+ :'X )) és attól lesz belőle olyan nem 1 benne lévő démon miatt ... Mert démon nincsen benne ... Legalábbis úgy nincs , mint a naruto - ban ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 ápr 29, 15:29:22 » |
|
Én továbra is állítom hogy a kyuubi szerintem nem gonosz és Narutot se akarja bántani viszont a bezártságot nem szereti. Ha azt feltételezem hogy tényleg maadara küldte a rókát konohára a sharingannal, akkor a kyuubi célja az lehet hogy megcsapja maadarát amiért miatta bezárták. Így véleményem szerint Naruto alkut fog kötni a démonnal együtt megverik Maadarát. Útána Naruto kifejleszt egy technikát amivel el tudja majd engedni (úgy hogy ne legyen öngyilkos) és onnantól szerintem megtudja idézni majd mint a béka főnőköt. Még csak annyit hogy szerintem régen a Kyuubi feladata a tűz országának védelme volt nem hiszem hogy a tűz démona a tűz ország pusztulását szeretné.
nem rossz elmélet. és akár igaz is lehet... mert ugyebár nem tudjuk mi van abba a tekercsbe amit jiraiya narutonak küldött.. istenem sasukén milyen idtlenül néz ki az az ujjakból készült szárny....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 ápr 29, 19:44:48 » |
|
Emberek... ti a hátatokkal olvassátok a mangát? Egy jópáran már leírták, hogy nem tudják mi van a totembékás tekercsben. Akkor ajánlom olvasásra a Naruto manga 370/10/utolsó két képkockát és a 370/11. oldalt! ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kankurou0124
Gennin
Nem elérhető
Lőtéri döglött kutya xD
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 máj 17, 10:52:45 » |
|
én nemrég tudtam meg a shippudenből, hogy mi is az a Jinchuriki:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 17, 14:16:25 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 máj 29, 17:58:21 » |
|
Én úgy emlékszem, a "varangykulcs" még tiltakozott is maikor Jiraiya Narutóhoz küldte, mondván a "kulcsot nem a széf mellett tartják". Tehát szerintem valahogy a Kyu zárát lehet vele befolyásolni.
Minato kettéosztotta Kyuubi erejét; Naruto csak az egyik felét tudja használni, a másikat "elzárta". Még nem értem ezt teljesen...
A legutóbbi részeket olvasva: szerintem Madara hazudott a rókakirályról, és valójában tényleg ő kényszerítette a falu lerohanására. Ha ez van , akkor a róka ártatlan, viszont igen nehezen viseli, hogy egy: bezárták (én is utálnám), kettő: Madara a háziállatának nézte és eszközként használta. Ki ne rágna be erre? Szívből remélem, hogy ártatlan, és hogy valahogy megbarátkozik Narutoval, és persze hogy teljes erőben visszatér, miután kiszabadul és jól szétrúgja Madara s*ggét. (bocs, de egyszerűen nem akarom gonosznak tartani)
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 máj 29, 18:33:48 » |
|
Hát,igen! Amikor találkozott Sasukével és beszélt Madaráról, akkor esett le, hogy a Kyuubi nem is gonosz, csak rákényszerítették. És tényleg nehezen viseli a bezártságot, nagyon stresszes lett... De vajon Shukaku és a többi démon hogy viseli?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 máj 29, 19:57:48 » |
|
Hehh elolvastam azt a 370edik részt mégegyszer akkor végülis az a teknika megerősiti a pecsétjét vagy ez hogy lesz Narutoval?:s Gondolom Kakashi segit majd neki megtanulni nemhiszem h egyedül megtudna tanulni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 máj 29, 20:46:31 » |
|
De vajon Shukaku és a többi démon hogy viseli?
Hát biztos gyötri őket a klausztrofóbia Pein szobrábanXDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exodius
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 máj 30, 09:31:20 » |
|
Helló nem akarok marhaságot mondani de én láttam 1 érdekes képet a shippuden részekből: Naruto a kilencfarkún lovagolt és sasuke-t akarták elpusztítani!!!(gondolom, mer naon gyorsan mentek felé...a képen legalábbis úgy látszott!!) Az nem lehet h naruto vérszerződést köt majd a Kyuubi-val?? Mer ha igen akkor tök jó páros lennének
|
|
|
Naplózva
|
Az Uchiha klán vezére!!! Uchiha Madara A Kyuubi erejével.
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 máj 30, 12:32:11 » |
|
Amugy jah ez nem lenne rossz dolog valami oasmi h csak és kizárolag Naruto megtudja majd idézni 9farkut az tök jólehetne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 máj 30, 13:41:08 » |
|
Exodus te egy fanképet láttál! De biztos jó kép lehet, ha ennyire tetszett! De szerimtem jól van az így, hogy a Kyuubi Narutoban van, és nem idézett lény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|