24 nov 15, 22:39:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232672 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Dixman
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #165 Dátum: 08 ápr 17, 23:06:20 »

Szerintem a  Naruton lévő pecsét nem jelképes, vagyis csak tőle függ hogy előszabadítja-e a Kyuubit. Ezt a sorozat elején még Kakashi is megmondta mikor Sasukét lepecsételte, hogy csak az egyén sjaát erejétől függ a pecsét....szal ha Narutonál eccer csúnyán kiborul a bili és nem tudja/akarja féken tartani magát akkor az egész Kyuubi előjöhet.....ez az én véleményem Mosolyog
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #166 Dátum: 08 ápr 18, 00:16:38 »

Hát most leméletileg a Kyuubi Chakra - ja mérgező vagyis inkább káros ... Mivel valószínű , hogy Chakra formájában jön elő Naruto - ból és aztán ölt vaalmilyen formát. ... Bár ez csak az én teóriám ...

Ezzel nem értek egyet, mert ha igaz amit Jiraiya mondott amikor a békával beszélt, akkor a Kyuubi chakrája azért sebzi és mérgezi Naruto testét, mert ő maga nem tudja irányítani (prsze ahoz, hogy ez sikerüljön valószínű, hogy magát a Kyuubit kéne uralnia), ezt kell majd elsajátítania ahoz, hogy egyáltalán elkezdhesse megtanulni a technikát amit Minato ráhagyott, egyébként Jiraiya azt is mondta, hogy a pecsét ami bezárva tartja a Kyuubit folyamatosan gyengül, ami azt jelenti, hogy Narutot nagyon szorítja az idő. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 18, 00:25:54 írta Csibe19 » Naplózva

yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #167 Dátum: 08 ápr 18, 08:59:55 »

De mi lehet az a technika amit ezzel kapcsolatban ráhagyott Minato?! Gondolkozik
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #168 Dátum: 08 ápr 18, 09:14:11 »

... ha igaz amit Jiraiya mondott amikor a békával beszélt, akkor a Kyuubi chakrája azért sebzi és mérgezi Naruto testét, mert ő maga nem tudja irányítani...

Nem, egyszerűen azért sebzi, mert a Kyuubi chakráját nem emberi testben való tárolásra találták ki. ^^
Kicsit durva példa, de: olyan mintha az ereidben hirtelen sósav kezdene folyni vér helyett.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Rekage
ANBU újonc
*

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #169 Dátum: 08 ápr 18, 09:18:13 »

én láttam egy olyan filmet ahol a jövőröl beszélgettek és azt mondták úgy fognak műteni, hogy az egész vérállományodat kicserélik sósavra >.<#...bocs de ezt kellett... Ördögi

igen Narutot szorítja az idő, de hogyan tanulná meg azt a technikát ha senki még el sem magyarázza neki...??
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #170 Dátum: 08 ápr 18, 12:03:18 »

Hát valószínűleg itt jön majd Kakashi a képbe aki értelmezi a tekercsben leírtakat és úgy magyarázza el, hogy azt "szegény" Naruto is megértse, egyébként ebből a szempontból szerencsés fejlemény, hogy Kakashi Minato tanítványa volt, így mivel jól ismerte a mesterét nem jelenthet számára gondot megérteni ami a tekercsben van.

Chakra: Szerintem, ha Naruto irányítani tudná akkor biztos gátolni tudná valamelyest, hogy sebeze a testét, az sem kizárt, hogy az a technika épp ebben segítene neki, hogy csorikám ne rövidítse le az életét a folyamatos használattal.
Naplózva

uzumakinaru
Újonc
*

« Válasz #171 Dátum: 08 ápr 18, 12:42:51 »

Igazatok van. Narutonak minél előbb meg kéne tanulnia használni... :/ Szegény Jiraiya sama már nem tudja neki megtanítani, remélem akk Kakashi sensei fogja...Mosolyog Bár jobban örültem volna Jiraiya samanak Szomorú Cegény...
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #172 Dátum: 08 ápr 18, 13:11:01 »

Szerintem a  Naruton lévő pecsét nem jelképes, vagyis csak tőle függ hogy előszabadítja-e a Kyuubit. Ezt a sorozat elején még Kakashi is megmondta mikor Sasukét lepecsételte, hogy csak az egyén sjaát erejétől függ a pecsét....szal ha Narutonál eccer csúnyán kiborul a bili és nem tudja/akarja féken tartani magát akkor az egész Kyuubi előjöhet.....ez az én véleményem Mosolyog

Ne nézzél már hülyének már Chakra - tól megkaptam , hogy hülye vagyok .. Aztán jött rá , hogy nem ugyan arról beszélünk ... Én arról a kis papaír fecniről beszéltem ami ott van a kyuubi ketrecén ... Olyan nincsen Narutoban .. Nincs benen se ketrec , dse víz se falak ... Naruto 1 ember és az meberkben nem szoktak ilyesmik lenni ... Persze valószínű , ha nekünk azt mutatnák , hogy a pecsétet leszedi onnan Naruto akkor az azt jelentené , hogy valamivel kiengedte a "pecsét ketrecéből" a kyuubi - t ... Amúy én nem emléxem semmilyen jutsua ... Ez honnan van ?
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #173 Dátum: 08 ápr 18, 22:24:27 »

Ha jól emlékszem akkor a 4. csak egy fél fogásnyi kyubi t pecsételt narutóba valószínüleg a másik fele még valahol ott van nem gondoljátok, hogy még elő fog jönni ?
Vagy mi lett a másik felével ?
A ketrecet illetően szerintem ez Narutó elméje: szinte teljesen üres Pojén Nevet
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #174 Dátum: 08 ápr 18, 22:32:35 »

Valóban Naruto-ba csak a Kyuubi énjének egyik fele most hogy a jó vagy a rossz ezt nem tudom mindig elfelejtem de azthiszem a rossz van bele pecsételve, a másik felét meg megnem mondom kibe zárták be ezt is elfelejtettem (valaki adjon 1 doboz Cavintont) valahol olvastam de nem tudom hol.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #175 Dátum: 08 ápr 18, 22:40:52 »

A kyuubi jó felét zárta Minato Narutoba, a másik felével meg asszem nem derült ki mi lett, szerintem abban a tekercsben amit Jiraiya küldött Narutónak az is benne lesz.
Naplózva

Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #176 Dátum: 08 ápr 18, 22:45:10 »

A kyuubi jó felét zárta Minato Narutoba, a másik felével meg asszem nem derült ki mi lett, szerintem abban a tekercsben amit Jiraiya küldött Narutónak az is benne lesz.
Ez nem teljesen pontos most olvastam újra, hogy a gonosz fele kapta a shiki pecsétet és a jó lett narutóba zárva, tehát (szerintem) a rossz fele "meghalt".
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #177 Dátum: 08 ápr 18, 22:46:28 »

Jaja én is erre gondoltam (de most tényleg) csak nem akartam hülyeséget írni.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #178 Dátum: 08 ápr 19, 08:14:35 »

Egy démont nem lehet megölni minden bizonnyal. Épp ezért nem vihette magával a halál isten gyomrába. Valszeg azért Naruto ban kötött ki, mert sokan tippelgetik hogy vagy igy van vagy nem. De valoszinüleg ő a Yondaime (Arashi) fia. Valoszeg ezé benne van és nem más gyerekben. Persze ez is csak egy lehetséges álláspont, de logikus.
Hello!
Ez nem igaz, mondja a KYUUBI Narutónak az 53.részben, hogyha Narutó meghalna Kyuubi is menne vele együtt.Részben ezért is engedi Narutónak használni a saját csakráját.

Ebben van egy kis ellentmondás.
A Kyuubi céljai közé tartozik, hogy kijöjjön Narutóból. Namármost minél jobbn előtőr Narutóból a kis Vuk, annál jobban sebzi. A negyedik faroknál ár leégett róla egy börröteg. Így hát ha előjönne mind a kilenc, az igen csak életveszélyes lenne a számára. Ha meg tényleg kibújna, az tuti belépő Avalonba. Ördögi
Vagyis ha a Kyuubi kiszabadulna, az számára egyenlő lenne az öngyilkossággal.

Két dolg lehetséges.
1. Vagy nem is akar kiszabadulni.
2. Vagy nem halálozna el Narutóval együtt.

3. Vagy pedig mindkettő igaz és csupán szívjóságból marad Narutóban. Ez utóbbi kicsit túlzás, de biztos meg van a saját célja.

Naplózva

Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #179 Dátum: 08 ápr 19, 11:16:59 »

Ha a kyubi menne van narutóban és hősünk meghal akkor ő is de ha kijövetel közben akkor már nem.
Gondoljatok bele ha egy házban vagytok ami összeomlik meghaltok de ha kijöttök és úgy omlik össze akkor nem.
(vagyis nem attól Nyelvesít)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins