Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #420 Dátum: 10 aug 08, 00:19:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #421 Dátum: 10 aug 08, 20:20:17 » |
|
Én víz + villám. Egy szupererős vízjutsu után az ellenfélre ráereszteni egy villámjutsut nagyon hatásos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #422 Dátum: 10 aug 09, 11:48:12 » |
|
A horoszkópom szerint szél lennék. Ami nem is rossz, szerintem. Pl.: harcnál meg lehetne csinálni azt is, hogy az ellenfelet egy levegőbuborékba taszítod, ahonnan fokozatosan eltűnik a levegő. akkor az illetőnek K.O. Viszont tűz is lennék, mert.. hát az kis pirománia..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #423 Dátum: 10 aug 09, 16:49:56 » |
|
én szerintem víz . uh kevesen osztják itt a véleményem, de sztem akk is a víz a legjobb
nah szisztok mek megtanulok uszni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #424 Dátum: 10 aug 10, 15:19:18 » |
|
Én a szél meg a víz. Ez a kettö együtt nagyon erös
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Fuego
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #425 Dátum: 10 aug 10, 15:51:58 » |
|
Nekem 3 elem van ami nagyon tetszik...igazából választani se tudnék a 3 közül... Föld, szél és víz.Nem tudom miért a tűz és a villám valahogy nem jön be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #427 Dátum: 10 aug 12, 12:44:55 » |
|
A Mizukagének nincs láva eleme, neki "csak" Youtonja ("sav" elem) és Fuutonja ("forrás" elem) van. ^^ Mindkettő vérvonalképesség. Megjegyzés: A láva elemet is Youtonnak ejtjük, csak az írás különbözik a sav elemtől. ^^ Lásd ezt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/465/18 ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #428 Dátum: 10 aug 13, 11:56:31 » |
|
én legszivesebben villám lennék, mert eléggé erős lehet, de a föld sem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #429 Dátum: 10 aug 30, 12:34:53 » |
|
Én legszívesebben víz és szél. Víz azért mert, akkor meg tudnám azt csinálni mint Kisame az 1AÉ-ben: ha szomjas vagyok csak nyomok egy Suiton Bakusui Shouha-t és kész, ha meg melegem van akkor a szél elemmel lehűtöm magam. Ilyen egyszerű , nem kellenek ide gyilkolós elemek, csak praktikusak
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #430 Dátum: 10 aug 30, 14:58:21 » |
|
Föld vagy víz... Nagy a különbség a kettő közt... De ez a kettő szimpatikus. Bár inkább föld, mert egy kisebb vizsgálat során kiderült hogy földkezű vagyok.... És inkább ahoz húz a szívem, a technikákon nálam nem múlik^^ ~UN~
|
|
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #431 Dátum: 10 aug 31, 16:46:35 » |
|
hát én inkább tűz és villám lennék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinko
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The fighter who leads the stars
|
|
« Válasz #432 Dátum: 10 szep 01, 15:58:34 » |
|
Én tűz és hogy miért az egyszerű.Piromániás vagyok xD Meg ami azt illeti bejönnek a tűz elemű jutsuk
|
|
|
Naplózva
|
"Én is pont a papucsférjek mintapéldáját fogtam ki apámnak..." (Shikamaru)
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #433 Dátum: 10 szep 22, 19:01:24 » |
|
hú hát összegegezzük... Az egyik víz, erről annyit hogy imádok pancsolni és tök jó lehet egy saját készítésű vízesésben lubickolni. A föld (horoszkóp szerint ilyen elemű vagyok bár nem hiszek az ilyenekbe) ez azért is lenne jó mert egyrészt kell a vízeséshez másrészt meg... Mokuton ez azért igen előnyös lenne. Na meg ha belegondolunk hogy ha a valóságban is lehetnének mokuton elemű emberek meg lehetne menteni az őserdőket. Na meg szívesen csinálnék olyan "a levegőbe ugrok és magam alá teremtek egy mozgó fát" mutatványt xD na meg így mindenféle fa cuccot összeüthetnék pillanatok alatt xD És végül. Ha jól tudom a Mokuton a Dotonból és a Suitonból van. Szóval ha minden igaz ez csak 2 (alap) elem. Ha lehetne egy harmadikat azt mondanám... Raiton! hogy miért? Hogy is mondjam... azért ha jobban belegondolunk a defibrillátor alapja egy áramütés. szóval ezzel az elemmel nem csak ölni hanem életet menteni is lehet. A tűz valamint a szél nem az én stílusom. Ja és még annyi hogy a föld + víz sima esetben = sár. ezzel meg lehetne szívatni az embereket (+ tök jó kis mocsarakat lehetne létrehozni) Valamint a vízbe áram dolog simán halálos lenne (bár ezt azért nem használnám mert rohadtul veszélyes) ui.: a 6. oldalon láttam azt a "te milyen személyiségű elem vagy" dolgot. hát én föld és víz xD (loollll) xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 19:19:23 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #434 Dátum: 10 szep 25, 19:33:36 » |
|
háát sztem hozzám a föld elem illik a leginkább nem tudom miért de nekem az a legszimpibb
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
|