Pein-sama
Újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #435 Dátum: 10 okt 03, 17:11:48 » |
|
a horoszkópom szerint Szél elemű lennék amit simán el is fogadnék, de ha választhatnék 1-et akkor az a villám lenne mert imádom a villámokat és mert erős támadásai vannak+védekezéshez is van pár erős jutsuja és ha 2-őt választhatnék akkor villám+víz mert ütős kombok jöhetnek létre és mindkettő jól néz ki meg imádok úszni:D
|
|
|
Naplózva
|
"Egy Isten, aki rendet tesz!"
|
|
|
szaea1994
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #436 Dátum: 10 nov 12, 02:09:07 » |
|
Egy értelműen a víz!  Imádok úszni, ha tehetném minden nap a medencében lennék végkimerülésig! Lélekben vízi élőlény vagyok!:D De a szél is szóba jöhet. Számomra az a szabadságot szimbolizálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #437 Dátum: 10 nov 12, 17:53:15 » |
|
Én szerintem víz lennék. Gondolkoztam, hogy tüzet mondok, de a víz szimpatikusabb lesz az alatt a fél perc alatt. :D Hogy miért...szeretem a vizet, és utálom a hőséget. Valamint hülye szempont, de önvédelemre is alkalmas lenne. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
 |
« Válasz #438 Dátum: 10 nov 14, 15:36:58 » |
|
Én egyértelműen szél és víz elemű lennék amiből jég születne ^^ Mindig is nagyon ragaszkodtam a vízhez és a szélhez is egyaránt. Imádok ázni és lebegni a vízben, imádom amikor a szél fújja a hajam és imádom jeget is. Anime karaktereknél is az ilyen eleműeket kedvelem a legjobban. Ezért is szerettem Hakut és az első movieban a gonoszok hyouton eleme király volt 
|
|
|
Naplózva
|
  [/center]
|
|
|
fight back
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #439 Dátum: 10 nov 19, 18:18:12 » |
|
Én legszivesebben tűz+villám elemű lennék mert akkor tudnám a chidorit igaz kell hozzá sharingan de az nem számít  és jókat lehet velük darálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #440 Dátum: 10 nov 19, 20:58:07 » |
|
miért kéne hozzá sharingan? Kakashi csak azt mondta h a Sharingan + Chidori kombináció jó... de nem volt szó arról, hogy szükséges lenne hozzá. Mivel mikor még kicsi volt, és Obito nem adta át neki a sharingant, akkor is ütötte a népet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #441 Dátum: 10 nov 19, 21:16:16 » |
|
Igen, csak a sharingan nélkül van egy nagy hátránya. Erre pedig Lee mutatott rá a chunin vizsga ideje alatt mikor Sasuke harcolt Gaarával. Mégpedig az, hogy sharingan nélkül nem látná időben az ellenfél mozdulatát és így nem is tudná kikerülni azokat. Röviden belefutna a késbe. Erre a problémára Kakashi figyelmét is felhívta Minato a Kakashi gaidenben. Hiába a hatalmas sebesség ha nem érzékeli az ellenfél tevékenységét és így nem tudja lereagálni azt. Ennek kikerülésére van szükség a sharingan használatára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akimindenttud
Gennin
Nem elérhető
avatár törölve (by moderátor Shiro)
|
 |
« Válasz #442 Dátum: 10 dec 09, 18:32:45 » |
|
Én Szél elemű lennék és akkor tudnám ordibálni a kezemben lévő nagy dobocsillaggal hogy Fuuton:Rasen-shuriken!! 
|
|
|
Naplózva
|
/"Fear is not evil. Please pay attention to weakness, and once you get to know them not only stronger, but also become a nicer man."\
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #443 Dátum: 10 dec 09, 20:19:11 » |
|
Én víz elemű lennék szívesen. A jutsuk ennél az elemnél a leglátványosabbak, igaz nem olyan elönyös ha csöndesen kell elintézni a támadót. De a szél és valamellyire a tűz is bejön. Hirtelen megszállt az iklett és sztem ezekből akár frankó vérvonalképesség jönne ki  (nem a jégre és a forralásra gondolok hanem egészen újra, na ezzel a gondolattal még eljátszok holnap magyar és földrajz órán...) 
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális.  Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #444 Dátum: 11 jan 03, 15:54:10 » |
|
Én szél és tűz lennék. Árnyék klónokkal tűz+ szél elem mehetne 1 nagy tűz vihar meg ilyenek, magába rasen shuriken, és lövöldözném a sok tűz golyót is. Nekem fő szempont a támadó erő, védekezés nem anyira érdekel, inkább csapjak nagyobbat ami ltáványra sem ucsó szerintem, mint fordítva.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
RamenEater
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #445 Dátum: 11 jan 07, 21:15:12 » |
|
Én a FÖLD és a TŰZ elemeket választanám... A föld kiváló védekezésre és király kis föld darabokat dobálni... a tűz nagyon jó hirtelen és gyors támadásra... igaz evel a kettővel komoly technikákat nem tudnák beventni, mert es a kettő nem nagyon talál, de középszintű ninjának tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
Szevasztok...
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #446 Dátum: 11 márc 02, 18:42:03 » |
|
Hmmm, gondolom lehet kettőt is  első sorban villám, meg mondjuk szél. Hogy miért? Mert szépek *-*  A villám erős is meg szép is, és a színe is tetszik (mármint a legelterjedtebb a kék és a fehér, néha sárga) a szé meg nos mert szinpatikus...BAZINAGY TORNÁDÓ NO JUTSU!!.. A föld sosem tetszett, nem tudom miért. A barna színe se tetszik. A víz meg a tűz mondjuk határeset, hiszen a tűz hatalmas pusztítást tud végezni, úgyszint a víz, de akkor sem jönnek nagyon be. a vizet legtöbbször gyógyításra használják. pl Avatar: Anng legendája. viszont tetszik a jég elem. széééép 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 23, 20:42:21 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
 |
« Válasz #447 Dátum: 11 márc 05, 18:57:55 » |
|
Szeretek sprintelni és a szél emlékeztet erre leginkább, valamint szeretem az esőt tehát a víz a 2 együtt meg király mert nem kell külön kérjek jégkockát az italomba + nagy kedvencem Toushiro Zanpakutou-ja Hyourinmaru(bleach)
|
|
|
Naplózva
|
 "Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #448 Dátum: 11 márc 14, 12:03:35 » |
|
én egyértelmüen szél,egész nap rasengannal rohangálnék meg akkor nem kell költenem a repülöjegyre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #449 Dátum: 11 márc 14, 17:19:07 » |
|
Föld elemű lennék, mert az nem csak pusztításra alkalmas, de abban is a föld a legjobb (lást Japán). Emelnék magamnak egy kőpalotát, és teremtenék egy kőgólem hadsereget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|