25 máj 29, 16:12:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen elemű lennél a legszívesebben és miért? Víz, Tűz, Szél, Föld, Villám?  (Megtekintve 94470 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Pein-sama
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #435 Dátum: 10 okt 03, 17:11:48 »

a horoszkópom szerint Szél elemű lennék amit simán el is fogadnék, de ha választhatnék 1-et akkor az a villám lenne mert imádom a villámokat és mert erős támadásai vannak+védekezéshez is van pár erős jutsuja és ha 2-őt választhatnék akkor villám+víz mert ütős kombok jöhetnek létre és mindkettő jól néz ki meg imádok úszni:D
Naplózva

"Egy Isten, aki rendet tesz!"
szaea1994
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #436 Dátum: 10 nov 12, 02:09:07 »

Egy értelműen a víz! Nevet Imádok úszni, ha tehetném minden nap a medencében lennék végkimerülésig! Lélekben vízi élőlény vagyok!:D
De a szél is szóba jöhet. Számomra az a szabadságot szimbolizálja.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #437 Dátum: 10 nov 12, 17:53:15 »

Én szerintem víz lennék. Gondolkoztam, hogy tüzet mondok, de a víz szimpatikusabb lesz az alatt a fél perc alatt. :D
Hogy miért...szeretem a vizet, és utálom a hőséget. Valamint hülye szempont, de önvédelemre is alkalmas lenne. xD
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #438 Dátum: 10 nov 14, 15:36:58 »

Én egyértelműen szél és víz elemű lennék amiből jég születne ^^
Mindig is nagyon ragaszkodtam a vízhez és a szélhez is egyaránt.
Imádok ázni és lebegni a vízben, imádom amikor a szél fújja a hajam és imádom jeget is.
Anime karaktereknél is az ilyen eleműeket kedvelem a legjobban.
Ezért is szerettem Hakut és az első movieban a gonoszok hyouton eleme király volt Nevet
Naplózva

[/center]
fight back
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #439 Dátum: 10 nov 19, 18:18:12 »

Én legszivesebben tűz+villám elemű lennék mert akkor tudnám a chidorit igaz kell hozzá sharingan de az nem számít  Nevet és jókat lehet velük darálni
Naplózva
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #440 Dátum: 10 nov 19, 20:58:07 »

miért kéne hozzá sharingan? Kakashi csak azt mondta h a Sharingan + Chidori kombináció jó... de nem volt szó arról, hogy szükséges lenne hozzá. Mivel mikor még kicsi volt, és Obito nem adta át neki a sharingant, akkor is ütötte a népet...
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #441 Dátum: 10 nov 19, 21:16:16 »

Igen, csak a sharingan nélkül van egy nagy hátránya. Erre pedig Lee mutatott rá a chunin vizsga ideje alatt mikor Sasuke harcolt Gaarával. Mégpedig az, hogy sharingan nélkül nem látná időben az ellenfél mozdulatát és így nem is tudná kikerülni azokat. Röviden belefutna a késbe. Erre a problémára Kakashi figyelmét is felhívta Minato a Kakashi gaidenben. Hiába a hatalmas sebesség ha nem érzékeli az ellenfél tevékenységét és így nem tudja lereagálni azt. Ennek kikerülésére van szükség a sharingan használatára.
Naplózva
Akimindenttud
Gennin
*

avatár törölve (by moderátor Shiro)

« Válasz #442 Dátum: 10 dec 09, 18:32:45 »

Én Szél elemű lennék és akkor tudnám ordibálni a kezemben lévő nagy dobocsillaggal hogy Fuuton:Rasen-shuriken!! Nevet
Naplózva

/"Fear is not evil. Please pay attention to weakness, and once you get to know them not only stronger, but also become a nicer man."\

Izma
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #443 Dátum: 10 dec 09, 20:19:11 »

Én víz elemű lennék szívesen. A jutsuk ennél az elemnél a leglátványosabbak, igaz nem olyan elönyös ha csöndesen kell elintézni a támadót. De a szél és valamellyire a tűz is bejön.

Hirtelen megszállt az iklett és sztem ezekből akár frankó vérvonalképesség jönne ki Gondolkozik (nem a jégre és a forralásra gondolok hanem egészen újra, na ezzel a gondolattal még eljátszok holnap magyar és földrajz órán...) Nevet
Naplózva

Őrült...ez nálam a normális. Nevet
Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök.
Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #444 Dátum: 11 jan 03, 15:54:10 »

Én szél és tűz lennék.
Árnyék klónokkal tűz+ szél elem mehetne 1 nagy tűz vihar meg ilyenek, magába rasen shuriken, és lövöldözném  a  sok tűz golyót is.
Nekem fő szempont a támadó erő, védekezés nem anyira érdekel, inkább csapjak nagyobbat ami ltáványra sem ucsó szerintem, mint fordítva.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
RamenEater
Újonc
*

« Válasz #445 Dátum: 11 jan 07, 21:15:12 »

Én a FÖLD és a TŰZ elemeket választanám... A föld kiváló védekezésre és király kis föld darabokat dobálni... a tűz nagyon jó hirtelen és gyors támadásra... igaz evel a kettővel komoly technikákat nem tudnák beventni, mert es a kettő nem nagyon talál,  de középszintű ninjának tökéletes.
Naplózva

Szevasztok...
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #446 Dátum: 11 márc 02, 18:42:03 »

Hmmm, gondolom lehet kettőt is Nevet első sorban villám, meg mondjuk szél. Hogy miért? Mert szépek *-* ikszdé A villám erős is meg szép is, és a színe is tetszik (mármint a legelterjedtebb a kék és a fehér, néha sárga) a szé meg nos mert szinpatikus...BAZINAGY TORNÁDÓ NO JUTSU!!.. A föld sosem tetszett, nem tudom miért. A barna színe se tetszik. A víz meg a tűz mondjuk határeset, hiszen a tűz hatalmas pusztítást tud végezni, úgyszint a víz, de akkor sem jönnek nagyon be. a vizet legtöbbször gyógyításra használják. pl Avatar: Anng legendája. viszont tetszik a jég elem. széééép Kúl
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 23, 20:42:21 írta ^^ » Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #447 Dátum: 11 márc 05, 18:57:55 »

Szeretek sprintelni és  a szél emlékeztet erre leginkább, valamint szeretem az esőt tehát a víz a 2 együtt meg király mert nem kell külön kérjek jégkockát az italomba + nagy kedvencem Toushiro Zanpakutou-ja Hyourinmaru(bleach)
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #448 Dátum: 11 márc 14, 12:03:35 »

én egyértelmüen szél,egész nap rasengannal rohangálnék meg akkor nem kell költenem a repülöjegyre
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #449 Dátum: 11 márc 14, 17:19:07 »

Föld elemű lennék, mert az nem csak pusztításra alkalmas, de abban is a föld a legjobb (lást Japán).
Emelnék magamnak egy kőpalotát, és teremtenék egy kőgólem hadsereget.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins