Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #405 Dátum: 10 feb 02, 19:23:34 » |
|
Hááát... Talán víz vagy szél legalábbis, ha a természetem nézem... Igazából nem tudom de a tűz-technikák a kedvenceim
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #406 Dátum: 10 feb 03, 16:37:36 » |
|
ÉS az hogy függ az elemekhez? Én Villám leginkább, szeretem a villámokat. Azután vagy tűz vagy szél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #407 Dátum: 10 feb 03, 16:57:11 » |
|
Én leginkább a tüzet választanám, és ha lehetne kettő akkor még a földet. Mert a tűz támadó típusú, a föld pedig védekező, és nagyon tetszettek Hiruzen jutsu-i, ahol keverte a két elemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #408 Dátum: 10 feb 10, 08:43:38 » |
|
én a villámot választanám mert egyszerre lehet védekező és támadó típus is (a raikage ezt jól szemléltette). de ha lehetne vérvonal képességű elem akkor sasuke "Enton,Blaze Release " vagy ahogy én hívom a Láng stílus amit az amaterasubol csinált
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #409 Dátum: 10 feb 12, 22:57:28 » |
|
Mindegyik elem állati jó Jutsukat hordoz magában. Mindegyik használható egyaránt védekezésre, és támadásra is. Én nem vegyíteném a kellemeset a hasznossal, egyszerűen egy pár jutsut erősítenék annyira, hogy az ellenálhatatlan legyen. Így esne a választásom a Tűzre, és a Szél-re. Egyszerű Tűz jutsu, és megerősíteném Szél elemű Jutsuval. Az aztán odakenne egy pár arcot a falhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NarutoKyuubi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #410 Dátum: 10 márc 04, 17:12:00 » |
|
Nekem egyszerű lenne. Ha úgy kell néznem, hogy harcban hasznos akkor, villám és víz. Vízzel csinálok egy vízbörtönt és bele egy villámgolyót
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
kornell123
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 10 ápr 04, 14:49:50 » |
|
Én viz vagy tűz lennék....mind2 bejön. Esetleg viz+jég(ha van olyan ). Mert hát Konoha titkos lángja a szivünkben ég....vagy valami ilyesmi. De gondolom ez nem az elemhez kapcsolatos. Olyan van aki Semleges elemű?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #412 Dátum: 10 ápr 04, 14:59:39 » |
|
Hát a semleges csakra az a sima... és ami azt illeti valószínű, hogy vannak olyanok akik nem lennének képesek elemi manipulációra, mert nincs hozzá tehetsége erre példa Rock Lee.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 10 ápr 23, 11:17:44 » |
|
én villám mert az jól hangzik:P
és mondjuk szél is mert elég keményen lehet szaggatni vele xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #414 Dátum: 10 júl 11, 22:55:16 » |
|
Alapból víz, mellé meg mondjuk villám. Víz az jó mindenre, elsodorja az ellenfelet, megvéd (szerencse, ha az ellenség nem tud úszni), támadáshoz is jó, sőt meg is ihatom. A villámmal meg szét lehet zúzni azt aki nem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #415 Dátum: 10 júl 12, 08:04:40 » |
|
hát én szél mert komoly erő van benne ha tudok egy bizonyos jutsut meg a horoszkopom is közel áll a szélhez
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Nastion
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #416 Dátum: 10 júl 12, 10:50:29 » |
|
Én Föld elemü lennék... Hmmm és mellé Tüz hogy miért pont ez a kettö? Én se tudom de a Tüz az alapból közel áll hozzám ^^ a föld.... Az meg mindrenre jo.... El oltani a tüzet gátat csináálni belöle a viz ellen meg véd a széllelen egy falal... Nah jo a villám ellen nem xD
|
|
|
Naplózva
|
,,Aki gyöz, örökésgül nyer mindent" ,, A robbantás müvészet!"
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #417 Dátum: 10 júl 12, 11:38:14 » |
|
Én a vizet és szelet szeretném magamnak. De ha csak egy lehet, akkor legyen a víz. Mert az mindig jól jön, ölni is lehet vele és életet menteni is (mondjuk egy sivatagban) és akármikor csinálhatok magamnak egy medencét, ha nyáron melegem van:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wii-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #418 Dátum: 10 júl 29, 17:51:53 » |
|
Tűz és szél, de akkor már inkább szél. Jó lenne néha olyan frissnek és szabadnak lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #419 Dátum: 10 júl 30, 00:59:48 » |
|
A villámot mindenféle képen, mert szeretem az elektromosságot vhogyan mindig vonzott, erős kötelék van köztem és villámok közt. xD ha Lehetne egy másik elemem is akkor azon elgondolkoznák, egy régi hülye szokásom miatt tüzet választanék de nem teszem (pirománia), talán ha elgondolkoznák, akkor víz vagy föld elem, de inkább víz!! A víz az pont klappol a villámmal, ilyen verhetetlen párost alkotnak, meg aztán, nem kellene fizeti a villany és víz számlát xD:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|