Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 ápr 18, 23:27:11 » |
|
természetesen szél, hiszen azzal lehet a legjobban szabdalni na meg a való életben is több gyakorlati haszna van lásd puskázás, ill a levegő modosításával nem hagyod a hangot eljutni mások fülébe jajj de jó lenne tanár nem hallaná, ahogy beszélgetünk az óráin
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 ápr 19, 10:29:20 » |
|
Naja,szél is jó lenne,főleg hogyha valaki nemteccik,az kap a képébe egy ranseshurikent A víz is sirály. Én pölö nemtudok úszni,mekkora lol lenne,hogy csak úgy fennmaradnák a mélyvízben Meg vízen járnák,mint Jézus (habár ez nem vízelem technika)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Devil Sasuke
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 ápr 19, 16:14:30 » |
|
Én legszívesebben villám lenék mert mindegyikel jol lehetne.....-ni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 ápr 20, 13:34:47 » |
|
Én vagy tűz vagy villám.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 ápr 20, 15:10:14 » |
|
Tűz / Föld A két leghsznosabb elem szerintem... A víz némileg korlátozva van, a szél jutsuk nem tetszenek ( kivétel Rasengan) illetve a villám.... Hm... az se rossz de kösz nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 ápr 20, 18:31:57 » |
|
én szél elemű...nem tudom de tudat alatt valahogy vonzódom hozzá...meg sztem az is vagyok...^^
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 ápr 22, 17:41:02 » |
|
Hát én tűz elem!a katon az nagyon jó Jutsu de amugy még a szél is egy jó elem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 ápr 23, 18:48:32 » |
|
Szél powa A villám meg a tűz hidegen hagy(bár ha "találkoznék" vele, szó szerint nem hagyna hidegen,sőt ),a föld és a víz jobban tetszik mint a villám tűz, de egy szél-föld párosítás se lenne rossz. Na ezt most értelmesen leirtam . De akkor is szél powwwaaa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 ápr 23, 20:10:34 » |
|
Víz vagy szél. Azért szél, mert Temari is szél... :'X Egyébként meg azért víz, mert nagyon szeretem a vizet . De egyébként télen volt, amikor nem fűtöttünk eléggé, és én voltam az egyetlen, aki nem tette szóvá, hogy hideg van...meg ha fázok, én sose érzem, szóval alapból szerintem én "jégkirálynő" vagyok , tehát a jeget levezetem a vízre. De egyébként is a vizet választanám, mert a tűz nekem túlságosan HEVES...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsuhiboshi_
Vendég
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 ápr 24, 14:47:46 » |
|
én víz,csinálék a kertbe egy medencét csak nemtom hogy ásnám ki a lyukat neki de víz meg föld az jó,mint Yamato-nál tűzzel mitcsinálnék....mondjuk egy pár gyereket az iskolában szétégetnék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 ápr 24, 23:37:47 » |
|
Egyértelmű hogy szél és mellé megtanulnám még a tűz és a villámlást Kakashi is megmondta hogy a juunin ok már 3mat is tudnak használni és a szél+tűz azért durva lásd:naruto shippuuden movie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 ápr 25, 18:00:32 » |
|
kakashi nem azt mondta véletlenül hogy 2őt tudnak használni??? am gai sensei mit használhat mert ő nem valami jó ilyen dolgokban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
robozsog
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 ápr 25, 21:21:17 » |
|
Én ha választanék szél és viz!A szél ketté szell mindent a viz meg a legerösseb mert mindent elsöpör!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ino11
Vendég
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 ápr 26, 10:21:17 » |
|
Én Tűz elemű lennék mert Ino is abban van. (Abarai_Renji húga vok és kicsit kevesebbet tok mint ő, úgyhogy bocs ha hülyeséget írok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 ápr 26, 11:28:39 » |
|
Én villám lennék, nem tom miért. Bár ha valahova csinálok egy gömbvillámot azt meghal mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|