Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 ápr 08, 18:47:56 » |
|
Leginkább Szél elemű lennék,mert a Rasengan a kedvencem,de még a víz,tűz v villám elem is elmenne.a föld elem annyira nem vonz.
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
uchiha bence
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 ápr 12, 07:04:51 » |
|
Én tűz mert eddig a legerösebb ninják ott születek :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 ápr 12, 10:15:12 » |
|
az a tűz országa és itt elemekkel foglalkozunk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aya
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 ápr 12, 17:21:45 » |
|
Sztem úgy értette, h a tűz technikát alkalmazó ninják (vagyis az Uchihák) eddig a legerősebbek...legalábbis sztem... :'X Egyébként én villám...az néz ki a legjobban támadás közben (mert ez ugyebár egy igen fontos érv )
|
|
|
Naplózva
|
People live their lives bound by what they accept as correct and true, that's how they define "reality" but what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts...their "reality" may all be a mirage. - Uchiha Itachi
Utolsó mondat: Mit félsz tőle? Hiszen csak egy nő...
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 ápr 12, 17:29:03 » |
|
hát az biztos hogy sokkal csinibb mint a szél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dixman
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 ápr 12, 21:40:14 » |
|
Nekem egyértelműen a villám, elég ütős kis technika a chidori is a másik a szél lenne, a látatlanba vagdosódás se hangzik rosszúl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 ápr 13, 11:13:18 » |
|
én tűz lennék leginkább mert egyrészt egy picit piromániás vagyok másfelől az a legpusztítóbb hatású ha jól meg van csinálva de a villám is jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-kun
Vendég
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 ápr 15, 18:38:12 » |
|
Hali nah látsuk csak hmm... hát katon kéne hehe ez a legjobb jutsu katon sz*** égető no jutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 ápr 15, 18:41:44 » |
|
Föld. Az egyik leghasználhatóbb elem,és itt nem a harci technikákra kell főleg gondolni. Azért a 4.-es "nagyfiúkat (X"D)" szívesen megszivatnám egy Shinjuu Zanshuval (magyarul: föld lefejező technika / fejvadász dzsucu X"D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 ápr 17, 15:20:58 » |
|
Én a föld és víz elemet használnám!! Am mondja Kakashi h 1 Juninnak azé 2 elemet el kell sajátitania!! és hátt vízből és földből lenne a fa-stílusú jutsuk a kedvenceim!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 ápr 17, 16:01:14 » |
|
Háát sorry , de ez kekkei Genaki miatt van sval elméletileg csak úgy azért, mert van ez a 2 elemed nem tudod csinálni ... Kkaashi se tudja hazsnálni pedig neki is van mind2 ... Én még mindig jobban szeretnék Raiton , mint szél lenni ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 ápr 17, 16:39:37 » |
|
Raitonból kevés technikát ismerünk,az a baj. Van a:
- Chidori / erősebb formája Raikiri - Raikurai no jutsu, Kakashi használta még a 4. részben,amikor enni adtak Narutonak... Az igazi erejét nem ismerjük. - Kirin, Sasu használja a mangában - Chidori minden nyúlványa (Nagashi,kard,satöbbi) - Gian , Kakuzu egyik szíve használja
Ezek úgy nagyjából,a gyengébbek (jetixesek) kedvéért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 ápr 17, 16:45:24 » |
|
Én a föld és víz elemet használnám!! Am mondja Kakashi h 1 Juninnak azé 2 elemet el kell sajátitania!! és hátt vízből és földből lenne a fa-stílusú jutsuk a kedvenceim!!
a fa jutsukat elvileg csak az első vagy második hokage tudta (most nem tom fejből meik) és yamato is csak azért tudta őket mert orochimaru azzal kisérletezett hogy gyerekekbe ültette a hokage dns-ét és csak yamato élte túl szal nem naon tudnád használni a fa jutsukat hacsak nem saját stílusodban fejlesztenéd ki őket amire nem hiszem hogy sok esélyed lenne :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 ápr 17, 19:00:33 » |
|
villám nálam a favorit de a szél se lenne rossz....kár h nem lehet kkombinálni a kettöt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakura_chan
Újonc
Nem elérhető
kunoichi
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 ápr 18, 19:02:19 » |
|
Én tűz mindig is az volt a kedvencem :hmmm?:de ha ne tűz akkor talán víz... :jaja:inkább marad a tűz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|