24 nov 23, 21:03:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878641 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5820 Dátum: 15 szep 02, 16:49:50 »

Se az uolt se az H2k nem tudták volna megverni. Már az UOL ellen is érezni lehetett, hogy erősek, de a 3:2 is mák volt az uol ellen. Igazából H2k az uol mumusa nem értem az origen ellen miért játszottak ilyen gyengén. Origen egyébként egy nagyon túl értékelt csapat. Top és adc téren elég erősek, de Xpeke egy nulla, ahogy Amaizing se jeleskedik. Ezt ázsia látni fogja és Xpeke fogja úőket feedelni majd figyeljétek meg. Horora vagyok mérges, mert az utolsó meccsen elfeedelték és képtelen volt egy 4:0:0 Lee Sinel carryzni az earlyben és a midben. Ilyen szinten ez hatalmas hiba.
Soaznak meg, ha nem adnak az első 20 percben killt nem ér semmit ő és az origen se.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5821 Dátum: 15 szep 03, 10:57:33 »

Valaki nem tudja, hol volt az a meccs, amiben Dravent vitték? Esetleg be tudja linkelni?

Jaj, megvan.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=s6MVL3OwP60" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=s6MVL3OwP60</a>
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 11:06:29 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5822 Dátum: 15 szep 03, 13:04:42 »

Ittis is az volt

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=PI95oLBiedY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=PI95oLBiedY</a>

53:00 tól jön a kedvenc részem Faceg
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 13:05:45 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5823 Dátum: 15 szep 03, 14:49:13 »

Te jó Isten. Mintha atombomba pusztított volna ott. ikszdé
Naplózva

Cletus Kasady
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5824 Dátum: 15 szep 05, 01:55:20 »

Nekem olyan jól esik mikor egy Vayne elveszít egy meccset. Nevet

Ráéreztem a Quinn-re ha lehet így mondhatni. És mint a mostani LCS Draven-es meccsekben is láttuk kezdésnek Infinity+BT. Szinte semmi attack speed és a Quinn passzívjához nagyon jól passzol. Ha más nem ott a Valor form az meg ad egy tonna AS-t.

A Twitch-el ha nagyon elrontom az early game-t, adok 2-3 killt az enemy AD-nak, mid game-ben simán vissza lehet hozni vele és fordítani az álláson.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5825 Dátum: 15 szep 05, 10:19:07 »

Ismerős. Ráadásul nekem Vayne ellen Dravenezni egy orgazmus. Nem tudom miért, élvezed kinyírni, nézni ahogy a Q-im kettékapják őt, meg a HP-ját. Ámor

Lassan el kék' kezdeni más accon is rankedezni és felmenni Plat, Diamondba és ott megpróbálkozni csak Dravenezni, amennyit csak tudok.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 05, 10:19:46 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5826 Dátum: 15 szep 05, 11:20:07 »

Valahogy ilyen hatással van rám a Twitch mérgezés, ha meg is halok és low hp-n elszökik az ellenség, de 4-5 sec múlva jön az "Enemy has slain." Gondolom próbálnának haza portol de nem sikerül. ikszdé
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5827 Dátum: 15 szep 05, 11:22:34 »

Próbálkozni lehet. ikszdé Ahj... a régi Draven passzív jut erről az eszembe. Sír
De, most alig mernek a DMG-hez nyúlni, mert akkor megint 'Unskilled' lesz.
Naplózva

Cletus Kasady
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5828 Dátum: 15 szep 05, 13:28:43 »

Most nézem, hogy Bleed dmg volt? Akkor az kellemes lehetett. Nevet

Sajnos Season 3 végén csatlakoztam be a játékba.

https://www.youtube.com/watch?v=EP_hyfctP2U Jézus! Oo
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 05, 13:30:16 írta Kecsu » Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5829 Dátum: 15 szep 05, 14:13:18 »

Hát nem édes? ikszdé Szeretet

Én a régi Draven passzívval nem játszottam sajnos. Milyen kár. Pedig ahogy a vidiben is látszik, eszméletlenül beteg egy DMG volt az tőle. Nevet  Az első ADC amit tanulni kezdtem az új passzívos Draven. A Bleed elvételéig sokan játszották, de amint újat kapott, már kevésbé. Amit meg tudok érteni részben, mert így konkrétan nincs Passzívja lanen egészen addig, amíg killt nem kap (míg az Enemy ADC-nek van valami, ami segít neki a harcban, neki nincs, csak az a 3 spell + az Ulti később, oszt' meg vagy lőve). Bárcsak visszatennék a régit. Szomorú Viszont akkor elszaporodna a sok balfasz Draven.

Mondjuk tény, hogy egy jól Dravenező egyéntől jobbak úgyse lesznek, de a nerf lényege épp az, hogy ha nem is megölni, de megnehezíteni a használatát. Egyébként szerintem (legalábbis számomra) teljesen megéri a Mainelése, mert mint azt még régebben mondtam, valóban van benne kihívás és eltér a többi Champtől, több odafigyelést igényel, ha előnyt szerzel akkor csaknem megállíthatatlan leszel, a képességei a legtöbb assassin vagy esetleg más csemp támadásának visszaverésére, csak jó reflex és lélekjelenlét kell hozzá. - Az meg eddig bizonyított tény, hogy a Draven mainek 95%-a egy egoista gyökér, akár csak a Champ. Kúl

Meg ugye most piszkálgatják a drágát, úgyhogy hátha könnyebb lesz (Stack, Rendszer üzenet jelenleg a változás).
Naplózva

Cletus Kasady
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5830 Dátum: 15 szep 06, 21:23:15 »

A változatosság kedvéért ismét előveszem többek között Yasuot, főleg toppon. A buildje úgy tudom azóta változott, és főleg GP ellen viszik.

A Statik nyilván első item, ám tapasztalatom szerint utána a Trifót építik ki.

Tudtommal nem nagyon mennek már full DMG-re vele, tehát Healelős itemnek nekem megteszi a BT, az IE meg ugye el nem maradhat. Aztán marad még egy item, ami elég helyzetfüggő, de itt nyilván Def itemről van szó (ami pl. Dravennél nekem ált. a Mercurial volt), mivel mégsem egy ADC, hamar összecsuknának, tehát Randuin, Banshee esetleg full Hex.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 06, 21:24:32 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5831 Dátum: 15 szep 07, 17:26:15 »

Baz, majdnem megcsináltam Ashevel az első pentámat.

Csak miután jegesmacit, és varjasbácsit ekintéztem 1v2, utána egy full hépés Vayne már kicsit nagy falat. (mondjuk arra jó volt, hogy közben a többiek beverjék a nexust)

Draven legköcsögebb spellje az E ha az nem lenne, akkor nem lenne olyan ópé.

Ashevel Draven ellen. Általánosságban Draven erősebb. Ha egyenlő körülmények közt bármikor leállnak verekedni, akkor az Ashe valószínűleg holtan végzi.

Viszont van pár pillanat amikor egy Ashe győztesen jöhet ki. (Persze javítsatok ki ha nem ez a jó megoldás  Nyelvesít)

1. Draven elhasznált az E-jét, sikerült dodgeolni, vagy bármi, az már fél siker.

2 Felsztekkelt Q, vagy Ulti legjobb, ha mind a kettő megvan. (Habár ulti nélkül nem kezdünk harcot, ulti után könnyű felsztekkelnia  Q-t)

Mivel az Ashe ulti stunol, így Draven elveszti a Q bonusz sebzését, egy rövid időre.

ui. és sikerült hátrányos lénen 70-et farmolnim 10. percre, és ebben benne van egy haza látogatás is.

már csak a low lvl try hardkodásról kéne leszoknom

« Utoljára szerkesztve: 15 szep 07, 17:32:35 írta Shiro » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5832 Dátum: 15 szep 07, 17:45:23 »

Ha nem lenne Ashenak Q-ja vagy olyan ultija, nem lenne OP.
Ha nem lenne Rengarnak Ultija, már nem lenne olyan OP.
Ha nem lenne Vaynenek True DMG-je, már nem lenne olyan OP.
Ha nem lenne Caitlynnek akkora range, már nem lenne olyan OP.
Ha nem lenne Blitznek behúzása, nem lenne olyan OP.

Hagyjuk már. Egy csemp pont azért olyan, amilyen, hogy ne legyen full hasztalan és hogy kompenzálva ne legyen némi hiányossága. Ja, és akkor miért sírdogálunk, neked volt Passzívod lanen, a Dravennek nem. És ha neked se lenne passzívod? Még annyira se lennél OP.

Tehát tök fölös ezen vacilálni, hogy "ha nem lenne...", nincs ha, Champ van és cső.

Ha pedig nem közvetlen közelből lövöd rá, egy jó Draven W-vel vagy végső esetben Flash-sel kiszáll belőle. Én 1-2 Ashe ultit, ha bekaptam, de az is az orrom előtt indult. Az Ashe ulti ilyen szempontból a leglassabb. A W pedig elég sebességet ad, ha akkora a táv és figyel az enemy.

Az E-t pedig nem ész nélkül kell nyomogatni. Én se szoktam, iszonyat ritkán kerül rá sor, mert manna igényes. Ha nem megy be XY az gáz, de meg lehet oldani anélkül is sok helyzetet, csak okosabban és több ügyességet igényel.

Amúgy imádok Ashe ellen playelni Dravennel. 2,3k volt egy Ashera a max kritem egy bokorból és kb. full builden voltunk mindketten. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 07, 17:46:38 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5833 Dátum: 15 szep 07, 18:30:21 »

Jó van na  Nyelvesít

Szimplán Ashe ultival kezdeni baromság, de ha már  egyszer meglövöd a W-vel, akkor a 700-800 as range, ből már nehezebben mászik el.

Lehet az Ashe ulti lassú, de ezt taktikailag ki lehet használni egy Sivir ellen.

Tök érdekes, hogy amitől korábban féltem, most oké, elmegy.

ADC-re érdemes még randuint venni, más ADC-k illet ve az AD assassinok ellen, mint védelmi tárgy?

Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5834 Dátum: 15 szep 07, 18:38:46 »

Ha def item, akkor ált. Guardian Angel. Sose használtam Randuint ADC-n. Ja, mondjuk már 4-5 hónapja Def itemnek is Mercurialt veszek. Nevet Csak nőiesen keményen játszok.
Naplózva

Cletus Kasady
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins