24 nov 23, 20:53:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878620 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Destroid
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5850 Dátum: 15 szep 11, 22:03:46 »

Hasonlóban reménykedek. Vissza akartam térni Dianahoz, meg Zedhez, de végül semmi motivációt nem láttam bennük, erre ma jöttem rá, így most erre várok. PBE-n elvileg már kint van az, ahogy halál után megjelenik a maszk a Champek feje felett. Ez Livera 1-2 hét múlva fog bejönni a Peccsel, kb. ezzel egy időben beteszik a Champet a PBE-re, aztán még pár hét és elérhető lesz mindenki számára. Ha jól számoltam. - Tehát a megjelenés előtt 1-2 héttel már nyilvánossá teszik, addig azt várják, hogy találgassunk, kik lehetnek ők.

Én nagyon remélem, hogy nem sokat változtatnak a külsőn - nekem nagyon bejött, és eszméletlenül kíváncsi vagyok a képességei(k)re is. Az is biztos már, hogy Assassin vagy Mage lesz(nek), XY idő sakkozás után, erre a nyakamat teszem (vagy ismét 10k korsó sört).

Sose cuppantam még rá Újonnan jött Champekre, ez most új lesz nekem így már 2 szempontból is, de kit érdekel? Irtó aranyosak és amúgy piszok erősek lesznek az első egy hónapba a nerfjeik előtt. Aztán meg úgyis kitanulom őket a francba.
Naplózva

Cletus Kasady
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #5851 Dátum: 15 szep 12, 12:08:05 »

Elvileg azt mondta a Rito, hogy Ekko, Bard és Tahm Kench utáni champion nem support vagy assassin lesz. Másrészt én úgy olvastam Surr@20-n, hogy nem Dhama lesz az új champion, hanem valami más, állítólag Kindred a neve.
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5852 Dátum: 15 szep 12, 12:40:50 »

Mindenhol mást írnak. Rengeteg nevet olvastam már hozzájuk, nem ez az első és az utolsó (a Dhama az alkotó ötlete, a Rito lenyúlja/ta és/vagy átalakítja). Mondom, vagy Assassin vagy Mage lehet. Ha nem Assassin, akkor tuti, hogy Mage. Az nem igen jött ki még az Újak közül, ugyebár - ezekhez meg épp passzol, így valszeg mides lesz, mert az Ekko is inkább Jungle most, arra a lanere rég nem jött ki csemp.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 12, 12:47:09 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5853 Dátum: 15 szep 12, 16:29:21 »

Végre megszereztem a laptopom, amit a suliba fogok föleg használni, de néha tudok játszani is. Megérte várni, mert mentem egy normál gamet és eddig jó tapasztalataim vannak a laptopról.

Adatai:
i7 proci 3630QM, 2.4 ghz
6 gb ram
1 tb hdd
nvidia geforce gt 650m

nem egy gaming laptop azért de nagyon bejön.

Kis lolos téma:

Tudtátok hogy ha van a csapatotokba Syndra és tahm kench jungle akkor tahm kench bekapja a farkasokat a kék oldalon el viszi a pirosa felé ameddig csak tudja, amint kiköpi syndra felveszi és viszi tovább majd ha ö is ledobta bele smite-ol kench, akkor átmegy a farkas szelleme örködni az ellenfél jungle-be? Redmercy találta ki keressetek rá.
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5854 Dátum: 15 szep 14, 19:53:11 »

Nos, gyerekek. Mivel Wolf és Lamb életét itt én indítottam el, ezért most folytatom. Kijött egy rövid kis meséjük. Angolul és magyarul is meghallgathatjátok.

[ Angol ]   /  [ Magyar ]

Szerintem irtó jó lett a hangjuk, Wolfé különösen - még magyarul is. Egyre jobban imádom ezt a két kis nyomoroncot.
Naplózva

Cletus Kasady
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5855 Dátum: 15 szep 15, 15:44:32 »

Ez a magyarhang a báránynak... nagyon jó Nevet Kíváncsi lennék, ki ő.
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5856 Dátum: 15 szep 15, 16:12:11 »

A Project Trailerben megjelent egy pasas többször is (a Halál képében), amely nagyon hasonlít arra a faszira, akiről Bárány Farkasnak mesél. Azt mondja, magányos volt, mert mindenki találkozik bár vele, de menekültek előle, senki nem akart. Ezért kettévágta magát és a lelkéből lett Farkas és Bárány.

Amúgy szerintem, ha már magány. Szerintem Amumunak kellett volna kettévágnia magát, de mindegy.
Naplózva

Cletus Kasady
ShowTime
Újonc
*

« Válasz #5857 Dátum: 15 szep 15, 19:59:45 »

Az új championship skin Kalistás lesz?

---
Tiszta jó ,hogyha kb. 10 3v3 ranked meccset nyersz egymás után ,challengeres embereket dob be ellenfélnek.Nevet
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5858 Dátum: 15 szep 15, 20:03:51 »

Kész, vége off.

Az új Champ Ranged Jungler lesz. 100%-ig nekem való.

Íme minden róluk: http://www.surrenderat20.net/2015/09/champion-reveal-kindred-eternal-hunters.html#more

Ámor Instant Carry. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 15, 20:04:30 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5859 Dátum: 15 szep 15, 23:10:27 »

Kicsit máshogy néznek ki mint amit elsőnek linkeltél. De tetszetős nagyon, meg ahogy olvastam stackelődik a passzívja kíváncsi leszek rá nagyon. Nevet

Erről az Avatar-ból a Vaatu és Raava jut eszembe bár az előző concept art-ra jobban hasonlítottak.

A hangjukról meg Evelyn jut eszembe. Neki is ilyen távolba merengő hangja van, imádom az ilyet.
"-Who's next? - Everyone!"
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 15, 23:11:47 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5860 Dátum: 15 szep 15, 23:22:08 »

Idézet
Kicsit máshogy néznek ki mint amit elsőnek linkeltél.

Nos, én kiemeltem, hogy változásokon fog átesni, mivel az alap amiből kiindultak az volt, amit láttál. Logikos, hogy ha a Rito nem akar hülye jogokat vásárolgatni meg minden, akkor átalakítja - de ebből amúgy jól jöttek ki.

Az új skinjétől kezdve a szövegéig már mindent láttam/hallottam, illetve azért már láttam játékot velük. Ha jól használják, akkor nagyon odabaszós lesz. Már van pár Build kezdés illetve Build kombináció amit összetettem, de az első héten nagyon rá leszek állva a gyakorlásra és tapasztalásra.

Egyébként Shadowfire a Skin neve ha minden igaz és így néz ki:

Other.: Nagyon Epic beszólásaik vannak, a farkas meg külön tetszik, hogy amikor Assisstot kap és nem killt, akkor olyasmiket mond hogy: Nem! Ez az enyém volt! / Elloptad tőlem!

Bárány: Megértjük a magányod.
Farkas: Menj innen!

Farkas: Mi történik, ha elvéted?
Bárány: Nem tudom. ( nyilván utalás arra, hogy sose véti el )

Farkas: Szavak, szavak, szavak! La-la-la. Pfujj... (ehhez hasonló)
Bárány: Engem utánozol?  (visszavágás) Éhes vagyok, éhes vagyok, éhes vagyok! Üldözés, üldözés, üldözés! ...

Farkas: A következő könnyű lesz!
Bárány: És ha nem?
Farkas: Akkor mókásabb!

Több mint 18 percnyi szövegük van, a Skineseknek új/más ill. egyéb Champeknek is be-beszólnak.
Naplózva

Cletus Kasady
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5861 Dátum: 15 szep 16, 00:54:51 »

I see water, they called tears.

Érdekes koncepció, remélem a twisted treelinera is lesznek külön szövegeik.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5862 Dátum: 15 szep 16, 19:17:02 »

Elértem eune-n is a platot, mehet a szelebrésön!
Összefoglalom, negyed annyi game kellett hozzá hogy silver5ből feljussak mint westen gold5ből...

Mondjuk ebben lehet benne van a mentalitás, hogy egyszer sem izgultam game közben/tét nélkül gameltem végig, valamint a tudat hogy ezek balf*szok úgyis  Faceg
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
klosinho
Chuunin
*

« Válasz #5863 Dátum: 15 szep 18, 10:51:06 »

Meg közben játék tudásilag is fejlődtél. Az sem mellékes. Anno Easten a Gold V meg lett valami 70 meccsből, Westre átmentem később ott a Plat V lett meg 34 meccsből. Gondolom közben fejlődtem én is, mert fele annyi játék kellett a magasabb szint eléréséhez.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5864 Dátum: 15 szep 19, 07:30:26 »

Egy kis game a legnagyobbaktól:
https://www.youtube.com/watch?v=CuAcwfmo0jA

a rengar playeken, meg a suicid trollkodásokon besírtam...
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins