24 nov 23, 17:38:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878101 alkalommal)
0 Felhasználó és 73 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5775 Dátum: 15 aug 21, 14:58:55 »

Mid gém buff. a Q true damage, a játék elején meg ugyan úgy nagyobbat csapsz a alap támadásokkal.

A régi Draven passzív az miféle volt?

Hallottam olyat is, hogy Zyra is jóval erősebb volt. Őt honnan nerfelték?

Syndra végre kapott kis buffot alig várom játszhassak vele miden.
Majd csak fog...

Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5776 Dátum: 15 aug 21, 19:50:35 »

Régi Draven barátosném passzívja: Sima critenként vérzés, Q-nként (4mp alatt) plusz DMG/vérzés ami kis Lv-n 35 + 4/Lv ami kb 102 további demidzs Q-nként és a 4 sec restartolódik ha ismét ütsz.

Tényleg nem olyan borzasztó az a Zed skin: http://www.surrenderat20.net/2015/08/821-pbe-update.html
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 22, 15:07:36 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5777 Dátum: 15 aug 23, 12:30:02 »

Az új juggernaut itemek valami hihetaetlenül op-k. Több champnek is kipróbáltam ezeket az itemeket és nagyon jól szuperálnak. Majdnem ölhetetlenül tankos leszel tőle és akkorákat burstolsz mint a picsa. Tuti nerfelni fogják őket.
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5778 Dátum: 15 aug 23, 17:13:57 »

Crit nélkül is életképes adc-k lesznek a mostani patchben a meta, mint kalista, corki és ezreal stb. Mert az új randuin csökkent 10% kritikust. Nem tűnik soknak lehet, de érződik lateben.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #5779 Dátum: 15 aug 23, 19:58:08 »

Milyen formában csökkenti?

IE-vel  a krit bónusza 150%  Ebből von le 10%-ot, ergo marad 140%? Vagy a 150%-nak a 10%-át, ami ugye 15% és akkor már csak 135% marad.

Ha mondjuk MF-nek értelmesen be tudnánk építeni a Devouert...  Hümm-hümm

Valami ilyesmit:
http://kepfeltoltes.hu/150823/Miss_Devouer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csak hát ezt ranked nem igazán merném bevállalni

Lehet hülyeséget mondok, de  a Red Smite talán jobb túlélési esélyt ad 1v1 szituációkban, mint a Heal

« Utoljára szerkesztve: 15 aug 23, 21:28:17 írta Shiro » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5780 Dátum: 15 aug 24, 10:13:50 »

Tahm Kench top vélemény?
Naplózva

Cletus Kasady
Stance
*

« Válasz #5781 Dátum: 15 aug 24, 10:54:08 »

Tahm Kench topon már én is sokat gondolkoztam. Véleményem nincs, mert nem próbáltam ki soha és nem is láttam, de egy próbát mindenképp megérne szerintem, mert a spelljei alapján jól megállná a helyét. Tuti széttrollkodnám az enemyt, hogy folyton beköpöm a towerom alá. ikszdé
A red smite tényleg nagyon jó a damage reduction miatt. Ha van még life stealed is 1v1-ben nem sok esélye van a másiknak. Szerintem csak azért para smiteot hozni adc-re mert a macséta drága és earlyben jobb itemet is tudsz abból a goldból venni. Mondjuk én se trinyót se essence reavert nem raknék soha mf-re.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5782 Dátum: 15 aug 24, 10:59:58 »

A smiteos Bard viszont egy beteg dolog... kacsint Dravennek neg ugye minek az, szal nem állok nagy dilemmába. \\ Az viszont vicc hogy minden Dia meg Plat bot ellen megyek, más laneknek könnyebb dolga van, és úgy elbuknak hogy cseszhetem az előnyöm...
Naplózva

Cletus Kasady
Shiro
Moderátor

« Válasz #5783 Dátum: 15 aug 24, 15:20:37 »

Macsétával kezdeni tényleg nem lenne túl előnyös, de doran/long sword kezdésnél már kisebb a hátrány és onnan már azért össze lehet szedni hamar a red smite-ra való aranyat, meg egy kicsit, hogy meglegyen mellé a kasza, vagy a második doran.
Ez az én silveres bénázásommal is megvan a  4. (esetleg az 5.) szinten.

Viszont itt akkor fel kell áldozni egy vagy két minion wave-et.

Tri force élég szépen pókol a Q-AA komlóval, főleg, de oda tényleg lehetne mondjuk egy LW-t, vagy BC-t venni, vagy esetleg Wit'S End-et, vagy Runaant, ha a másodlagos lövések üködnek a devouer passzívjával. Habár, nem inkább valami AD-s tárgyat, mert AS-e van elég így is. Szóval, ha nem armor pen, akkor jöhet ide a QQS, vagy a Maw annak a helyére meg a GA, vagy a Randuin.

A Manakasza meg szerintem jobb neki, mint a sima Vérszopó, mivel elég könnyen fogy a manából.

-------------

Jó így most kipróbálgatni más ADC-ket is, mert Ashevel egy kicsit megrekedtem. Véleményem szerint a tudásom fejlődött az elmúlt hónapban, de valami hiányzik, illetve az új változásokhoz is kéne alkalmazkodni.

na meg stílusomat tekintve nem igazán vagyok aza  Carry-zős fajta. Inkább, a support/dps kategóriába sorolnám magam.
(Egy normál ADC játékos esetében az átlag 3:0-ás KDA 2:1:1 arányban oszlik meg ideálisan, nálam ez 1:1:2)

Így tehát a csapat orientált hősökkel tudok inkább jól teljesíteni. Aminek nincs CC-je buff-ja reduce-ja, az nálam nem is nagyon játszik. (Kivétel Shyvana  Nevet )

Viszont az, hogy qrvára türelmetlen tudok lenni, ergo imádok harcot kezdeményezni. (Már csak, hogy történjen valami, ha már x miniont ott hagytam, és ne csak farkas szemet nézzünk percekig.

Így ez visszaveti az oylan hősöket, mint Braum aki inkább védelemben erős, mint kezdeményezésben, ha pl a másik tank supporthoz Lonához hasonlítjuk.

Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5784 Dátum: 15 aug 24, 16:00:56 »

Pedig az adc-knek earlyben általában nem hátrány ha inkább a farmra koncentrálnak.
Egyébként braummal is bőven lehet kezdeményezni, inmobilis karakterekre legalábbis. Pl egy jinx ellen ha odaugrassz egy minonra ami épp közel áll hozzá, rábaszod a q-t az kurva idegesítő tud lenni, és akkor még finoman fogalmaztam, mert ha a supportod nem az a fajta aki nagyon tud peelelnik akkor egy ilyen után ha ugye kapsz még pár hitet akkor az már rossz xd
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Shiro
Moderátor

« Válasz #5785 Dátum: 15 aug 24, 17:34:38 »

Második menet.

Rájöttem, hogy a team fight mechanikámon van mit javítani, mert a 6:0-ás kezdések után beszedek 10-15 halált, és hát hiába van mellé 20 kill, ha feedelem az ellenfelet.

Illetve Fiora ellen nem igen jó 1v1-ezni.

Yi ellen jó, Yasuo ellen is.

Örli

Egy gank végén

MF (én) vs Ashe

Nálam long sword + red smite 20% HP 0 mana

Ashe: doran?+pick axe+zeal 30% HP felsztekkelt Q (mana?)

Ha úgy vesszük, három ponton is hátrányban voltam (itemek, mana, illeve Ashe Q5s) mégis a red smite elég volt, hogy ezeket kompenzálja, és nyerjem a tradet.

ui most nézem, hogy MF ultija sebez AD-ból is (eddig azt hittem, hogy csak W sztekkeket rak, de úgy néz ki sebez is vele.

Mondljuk eléggé egy nyakatekert spell AP-ból fizikati, AD-ból meg mágikusat sebez.

Aztán miután megvettem az első BF-et Ashe+Thresh simán 1v2-be

Tök jó, akkor is megadja a Süsüért járó sztekkeket, ha nem te ölöd meg  Nevet

A Red Smite tök jó counter lehet Vaynre is. Hümm-hümm

-----

Jé a Béka smite bónusza hat a hősökre is?

Cassio jungle létezik? (Mármint használható formában, illetve gondolom jobban megérné, ha nem nerfelték volna a  dzsungeles spell blade-t)

« Utoljára szerkesztve: 15 aug 24, 17:55:52 írta Shiro » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5786 Dátum: 15 aug 24, 18:45:00 »

Spellblade óta még nem próbáltam, de régen igen. Hát... xd olyan szinten manaigényes, hogy arra szó nincs az elején, és nagyon nagyon papír. De egyszer voltam opé. A spellblade meg useless rá sztem, mármint maga az effekt. Ha jól csinálod, akkor nem fogsz basic atackolni, mert folyton e, két e között meg amit pozícionálsz. Mármint hősökkel szemben, a jungleben segíthet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 24, 19:41:57 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5787 Dátum: 15 aug 25, 20:24:22 »

Elég elborult egy Zed splash. Jobbra számítottam.

Itt meg a Yi:

Kha'zix meg Viki pedig új UI (User Interface) kap. bow
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 25, 20:30:22 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5788 Dátum: 15 aug 26, 23:30:11 »

Ugye adam kisstől hallottuk, hogy op gp, meg minden, de nem igazán próbálkoztam vele, meg oké, hogy a mester ezt mondta, de mivel vidiben még nem láttam, nem igazán tudtam elképzelni. Most viszont hogy behozták löcsöre is és elég szépen alakított, meg úgy leesett, hogy a hordókat hogy kell használni rendesen, elkezdtem én is játszani. Hát betyáros. Elég brutális dmg tud kijönni belőle 2-3 item után
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 27, 00:20:56 írta drszabi » Naplózva

KetZee
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5789 Dátum: 15 aug 27, 00:19:03 »

Ja, kivéve amikor a gp csak az enemy jinxnek ad farmot vele. Szeretem az olyan rankedmeccseket amikor csak röhögünk egymás arcába az ellennel  ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins