Macsétával kezdeni tényleg nem lenne túl előnyös, de doran/long sword kezdésnél már kisebb a hátrány és onnan már azért össze lehet szedni hamar a red smite-ra való aranyat, meg egy kicsit, hogy meglegyen mellé a kasza, vagy a második doran.
Ez az én silveres bénázásommal is megvan a 4. (esetleg az 5.) szinten.
Viszont itt akkor fel kell áldozni egy vagy két minion wave-et.
Tri force élég szépen pókol a Q-AA komlóval, főleg, de oda tényleg lehetne mondjuk egy LW-t, vagy BC-t venni, vagy esetleg Wit'S End-et, vagy Runaant, ha a másodlagos lövések üködnek a devouer passzívjával. Habár, nem inkább valami AD-s tárgyat, mert AS-e van elég így is. Szóval, ha nem armor pen, akkor jöhet ide a QQS, vagy a Maw annak a helyére meg a GA, vagy a Randuin.
A Manakasza meg szerintem jobb neki, mint a sima Vérszopó, mivel elég könnyen fogy a manából.
-------------
Jó így most kipróbálgatni más ADC-ket is, mert Ashevel egy kicsit megrekedtem. Véleményem szerint a tudásom fejlődött az elmúlt hónapban, de valami hiányzik, illetve az új változásokhoz is kéne alkalmazkodni.
na meg stílusomat tekintve nem igazán vagyok aza Carry-zős fajta. Inkább, a support/dps kategóriába sorolnám magam.
(Egy normál ADC játékos esetében az átlag 3:0-ás KDA 2:1:1 arányban oszlik meg ideálisan, nálam ez 1:1:2)
Így tehát a csapat orientált hősökkel tudok inkább jól teljesíteni. Aminek nincs CC-je buff-ja reduce-ja, az nálam nem is nagyon játszik. (Kivétel Shyvana
)
Viszont az, hogy qrvára türelmetlen tudok lenni, ergo imádok harcot kezdeményezni. (Már csak, hogy történjen valami, ha már x miniont ott hagytam, és ne csak farkas szemet nézzünk percekig.
Így ez visszaveti az oylan hősöket, mint Braum aki inkább védelemben erős, mint kezdeményezésben, ha pl a másik tank supporthoz Lonához hasonlítjuk.