Shiro
|
 |
« Válasz #5700 Dátum: 15 aug 10, 21:09:34 » |
|
Kékből csak 7,5% CDR lehet? Jobb mint az öt, de miért nem 10%?
Szerintetek megérné rúnákból kirakni Lissandrának a 10% CDR-t?
Előny: 20% CDR-vel tudnék kezdeni, így egyetlen Morello/Athene elég lenne a 40%-hoz
Hátrány: kevesebb resist és AP (aminek nagy része így is fel van áldozva a sustain CDR és a oltárán).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5701 Dátum: 15 aug 10, 21:28:02 » |
|
Nem értem 10 cd mellett hogy tudnál 20-szal kezdeni, és amúgy csak 7,5 lehet ha sima cd-sek. Én ha már cd-t akarok, akkor /lvl-es, amivel 15 lehet. Így a masteries-vel együtt tényleg meg lehet meccs végére a 20, másképp nem. Ebben az esetben viszont vagy athene rush, vagy ad enemy team. Vagy esetleg abyssal ha olyannal vagy.
ui.: de ezt az egészet nem lisre amúgy sztem, ő alapból egy ilyen kis tankosabb dolognak kéne lennie, nem ez a glasscanon, szóval nem árt neki az a kis mr
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 21:30:41 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #5702 Dátum: 15 aug 10, 21:57:41 » |
|
Tud 10-el kezdeni masterykből ha supprot ágon elkölt 16ot kb, de ne csináld mert nem éri meg ap carryknek  21-0-9 21-0-9 ezeket próbálgasd
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5703 Dátum: 15 aug 10, 22:18:19 » |
|
A mana éhes championoknek tényleg jobb a 21-0-9.
Viktor eléggé op lett a mostani patch-ben és persze az elözöben már az volt. De a buildje picit változott és ezt nem értem valamiért. A cdr cipöre mennek és a morellot már szinte nem is építik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #5704 Dátum: 15 aug 10, 22:43:29 » |
|
S a 21-0-9, vagy a 21-0-9 a jobb?
A CDR-t a Q-ja miatt, mivel úgy néz ki az az egyetlen ranged spellje (presze ott még az E-is) így gondoltam azt kell spemmelni, vagy az inkább csak Lane harassra van?
------------------------- Orbán
szerintem annyi lehet, hogy akkor ugye morello helyett tud venni egy sok AP-s tárgyat. Seraph pl 140+ AP-t jelent (Victor setében 160AP)
Aztán 3 itemből meg van neki a 700 AP.
----------------------
Ja és a lipicai fedezőszervét a rektumukba.
Heimerdildo felfeedeli 0:4-re az Iréliámat. (mármint ellene vagyok)
Oké abban án igaza van, hogy írjak SS-t, de vagy azt írogatom, 24/7-be, vagy farmolok, ha már az Irélia teleportal megy roamolni.
De meg hogy a ölik meg azt a nyalókafejűt? Leül a tornya közelében, lerakja a tureteit, aztán csak vigyorognia kell. De nem neki ward nélkül kell tolnia a lént.
A vicces része, hogy mikor visszajött az Irélia a 4:0-val, simán megöltem 1v1-be (én 0:0-ás Ahri) majd ő 4:5-én 6:0
és leászolnak. Tényleg megvan a negatív pszichológiai hatása, mert utána elkezdtem kissé nem az, hogy bénázni, inkább félre kalkulálni.
S akkor nálunk a fed Yi ulti és go 1v5. Az ellenfélnek 5 db stun értékü CC-je van. Lehet számolni statisztikai valószínűséget, hogy 1 db biztos eltalálja. plusz az ex Faustal is tudják szívatni.
De persze ezt nem elég csak egyszer eljátszani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5705 Dátum: 15 aug 11, 11:57:41 » |
|
Az Occult az op, értem?   Egyedüli champion akit megutáltam mikor velük játszok az Janna. Hihetetlen amilyen proteksziont ad a csapatának.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 11, 12:00:00 írta Szabika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5706 Dátum: 15 aug 13, 13:07:37 » |
|
Euw ranked team:
Ha minden jól megy akkor tudok játszani mert meglett csinálva ideiglenesen a gépem és a laptop persze később jön de remélem le tudunk tolni a héten pár meccset. Akármelyik poziciót vállalom csak legyen meg az a silver 5, ha már bronze 1-be felhúztuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #5707 Dátum: 15 aug 13, 14:32:18 » |
|
Nekem jó 21:00 után kb
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5708 Dátum: 15 aug 13, 16:13:42 » |
|
Az király. A haverod ewokmaci is irt hogy tud jönni csak szóljunk. Az 3 eddig. Micsudi kétlem hogy jönne szóval kecsu és khuumar kell vagy a másik 2.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
 |
« Válasz #5709 Dátum: 15 aug 13, 23:11:09 » |
|
Dravennek Essence Reaver kezdés és ráad. Infinity helyett? Rly? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5710 Dátum: 15 aug 13, 23:42:29 » |
|
Nem tudom mit csinált neked Draven de nem érdemli meg ezt a bánásmódot tőled. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5711 Dátum: 15 aug 13, 23:52:08 » |
|
Nyilván nem ő vett neki azt.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5712 Dátum: 15 aug 14, 00:28:08 » |
|
Nem tudom @Szabika... egyszerűen bejön a karaktere, meg remekül azonosulok vele, bírom. Bűntudatom van, ha nem őt viszem. @drszabi, valami hülye kiscsaj meg a Silveres haverja. És így 2 órával később az is leesett, miért írta úgy Szabika, ahogy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 14, 01:12:58 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5713 Dátum: 15 aug 14, 15:49:09 » |
|
Draven mainek előnyben.  El köteleztem magam az Adc mainelése mellett. Még keresni fogok egy sub role-ot amiben olyan jó vagyok mint adc-ként és akkor minden király.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5714 Dátum: 15 aug 14, 16:00:52 » |
|
Na ne már... ADC? Oszt' miért? Jó vagy te ott a dzsumbujban.  Ember, én ezen az Essence Reaver + Dravenen még mindig ki vagyok akadva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|