Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #5685 Dátum: 15 aug 07, 20:19:33 » |
|
Persze. Egy champ csak akkor ér valamit, ha azért konyítasz is hozzá. Ugye van egy olyan réteg, ami meta hősöket visz, függetlenül attól, hogy tudnak játszani vagy sem (nyilván abban a hiszemben, hogy attól majd skill nélkül is ugyanolyan hatékonyak lesznek mint Diamondban). Sűrűbb bannos is mostanában, ez nem jelenti azt, hogy egy aktuális, erős karakter teljes értékű lesz egy hülyegyerek kezében. Itt sajnos nálunk ez volt a helyzet. Régen játszottam Eliset, de nem ragadott meg. Junglebe inkább Kha'zixot vittem. Ő állt a leginkább kézre és tudtam vele azonosulni Nocturne mellett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 07, 20:21:36 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5686 Dátum: 15 aug 08, 00:01:13 » |
|
Nem villogni akarok de pont most hoztam le egy aram meccset a Pókasszonnyal. http://matchhistory.euw.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUW1/2239262784/204191227?tab=overviewCsak hogy megvédjem. Öröm volt nézni mikor a "W" vagyis a robbanós pók odasétál a Twitch-hez és fél hp. Meg erősen gondolkozok, hogy megveszem jungle-be, egy kevéske attack speed-et neki és a jungle szörnyek elbújhatnak, kb mint a WW csak ez undorítóbb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 08, 00:04:56 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5687 Dátum: 15 aug 08, 00:07:27 » |
|
GG WP. Aramon én mindenkit kaptam már, csak a mainemet nem. Elise nem az én stílusom. Enyém kicsit betegebb/ nőiesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5688 Dátum: 15 aug 08, 02:16:22 » |
|
Fed rengar ellen mi a taktika?
Tímfájtok azon múlottak, hogy le a tudom sztánolni Rengart az ultimmal. 5:0-ás, és 5:2-es cserék. Asiker függvénye, hogy kinek a javára.
A probléma nem az, hogy el e találom, hanem, hogy meg e találom. A másik, hogy ő neki kb egy pislantásnyi idő elég volt a megölésemhez
Ötlet. vettem pinket hogy majd Vayne és Rengar ellen. Azt tudom, hogy az ultizó, láthatatlan Rengar esetében kapok egy felkiáltójelet, ha közel van, de ennek mekkora a range? Ha 72-nél kisebb akkor hát ja, a lerakom a pinket amikor ott a ! nem válik be.
Másik ötlet utólag, hogy Lerakom a Pink Wardot aztán ráülök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5689 Dátum: 15 aug 08, 02:22:47 » |
|
Mindig együtt kell maradni, sok-sok ward, amint megjelenik, rá minden CC és az Exhaust.
Ki kell tapasztalni. Kb. akkora a range amekkorát tud ugrani. Am 16-os szinten már mindegy, mikor jelenik meg a felkiáltójel, stackelve meg nagyobbat tud ugrani és gyorsabban fut.
Játssz vele, nézz vidit, tapasztald magadon hogy érezd a réndzset ill. ne kezdj magánakciókba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 08, 02:30:04 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5690 Dátum: 15 aug 08, 06:06:26 » |
|
Azt hiszem earlybe előbb jelenik meg mint az ugrás range (a felkiáltójel), tehát 9nél látható a piros fejlesztéssel, mondjuk a pink sárgából lett ward többet ér, csak akkor ugye nem tudsz elmozdulni helyről ahova tetted, és 16on úgyis rád ugrik... Gondolom ashe voltál, amit eltüntet minden assassin 0,5 sec alatt
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5691 Dátum: 15 aug 08, 08:41:50 » |
|
Rengar ellen ha supportolok akkor Tresh vagy Alistar aztán nem tudom ránk ugrani mert visszapattintom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5692 Dátum: 15 aug 08, 11:46:26 » |
|
Egocsillogtatás ON: Én 18-as full Builden full Buildes Dia Rengo ellen 1v1-eztem Dravennel, amikor ultiból rám ugrott port közben és legyőztem. Nem dicsekvésképp, csak megjegyzem, hogy mennyire szeretem a spelljeit (az érzés, amikor olyan reflexnek köszönhetően baszod félre az E-del a feléd ugró ellenfelet, hogy az meg se tud sebezni és kerülsz olyan távolságra a W mellett tőle, hogy az a másodpercenkénti 2,5 Q bekapása közben már aligha érhet utól).
Én anno amikor Assassin junglerekkel voltam, akkor elképesztően örültem magamnak, hogy egyesek annyira hülyék, hogy hisznek abban, hogyha bemennek a junglebe, majd lesz lehetőségük fejlődni, ha kétpercenként megzabálom őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5693 Dátum: 15 aug 08, 15:56:28 » |
|
A múltheti az volt, de ez nem a szerencse hetem. Ráadásul midet is jobb ha kerülöm.
Vicces, hogy Katát egyszer sem tudtam eltalálnia rootal, (pedig instant kill lett volna)
Hecatét viszont ahányszor arra járt mindig sikerült oda gyökereztetnem.
Hátha most support ciklusom van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5694 Dátum: 15 aug 08, 16:00:55 » |
|
Vigyél GP supportot. Azzal sikeresen felbaszhatod az ADC-d agyát, főleg ha Ghost/Flash combóval indulsz + 1 cipővel és mana potival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5695 Dátum: 15 aug 08, 16:32:01 » |
|
Majdnem az lett belőle, de szerencsére valaki kilépett. Lejátszottam vele egy meccset a skin miatt, hát mondjuk úgy nagyon nem nekem való csampi. De legalább skinnel tudok feedelni. Hiányzik a régi Zeke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5696 Dátum: 15 aug 08, 16:54:47 » |
|
Nekem meg a régi Draven passzív és a régi Kha'zix. Mondjuk egy előnye van a nerfeknek. Hogy legalább nem tűnsz el a tömegbe az agyonerősített csemppel, amivel amúgy is tudnál játszani, csak sokan rákenik arra, hogy hát de most milyen op.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5698 Dátum: 15 aug 08, 18:04:39 » |
|
Egy nerfelt hőssel sokkal jobban rászorulsz a taktikára és sokkal több ügyességet igényel, mint egy olyannal, ami amúgy is erős, ha nem használod ki teljesen és nem... na, ha nem ismered és használod elég jól. - Gondolom így értetted. Hát igen a dájvolás... Emlékszem, én egy ideig olyan kis gyökér voltam, hogy hagytam a tankomat megpusztulni, csak hogy leölhessem az ellenfelet, aztán rájöttem, hogy valamelyik oldalról úgyis el tudom érni az ellenfelet a fejszékkel, nem kell közvetlen alatta maradnom, úgyhogy a tankolás nálam általában addig kell, amíg át nem állok a torony másik oldalára (mivel csak sebzem azon idő alatt, hülye nem vagyok) és onnan ki nem szedem, nem kell a suppom további segítsége és HPzódnia. Már ha más nem zavar be ugye. Aztán a jungle részről kijövök oszt csű, ha addig nincs minyon. Sokszor bevált, ráadásul az ellenfél is gyakran megijed, mert nem mindenkinél látom ezt. Mondjuk mondom ezt én, aki egyszer AP Thresht vitt és pentázott vele... Jó, persze Rankedeken ilyet nem csinákolunk, az poén meccs volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 08, 22:16:56 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5699 Dátum: 15 aug 10, 11:48:42 » |
|
Játszottam Kha'zix-al egy jó kis junglet és ahri midesünk volt egy fizz ellen. Elég szarul játszott de elmesélek egy vicces sztorit most. Mivel én Kha'zix-al a snowballra hajtottam ezért a duo partnerem próbáltam segíteni, ahogy tudtam és persze az enemy junglert le solozni, mivel egy Elise volt. Gondoltam ha az Eliset useless-é teszem a játék early szakaszán, akkor mid-late-ben is az lesz max kicsivel tankosabb, ha nem hülye. A toposom akivel duoztam egy smurf riven volt és tudtam ezt a lanet nem veszthetjük el. Botot általában ilyenkor leszarom, mert onnan nehezebb carry-zni és többet érnek a killek rivenen és rajtam, hogy snowballozuk a gamet. Ahri le afkolt, mert 2/7-es statjával nem adtam neki oda a blue-t és csak ennyit mondtam: ''Sorry, I won't give you blue buff because ur not doing well ''. Egyböl le afkolt, persze a duo partneremmel veszekedtek közbe. Megkértem ne flameljék egymást felejtsék el és inkább játsszunk. 9 perces afkolás elég volt, hogy az enemy team visszajöjjön kicsit. Mikor Ahri visszajött se lett sokkal jobb a helyzet, de legalább nem volt flame és afk se. Én közben occult-al szaladgáltam mint 2. item, mert a stackjeim azért megtartottam. A gamet viszont az nyerte meg, hogy a fizz-t sikeresen elkaptam mikor izolálva volt. Kis overextending a game megnyerését is okozhatja az enemynek. 35. perc után pedig nagyobb a death timer. Többieket elkaptuk hamar és befejeztük. 2. game Rengar jungle. Itt az a vicces, hogy az enemybe a jungler az elözö ahrink volt és tudtam milyen rossz és afkra képes ezért minden fókuszt rá vittem a játékban majdnem. 5-en invadeltük a redjüket, amit egy kis leash-el el vittem az orianna shield meg egyebekkel. Smite-om nem volt már. A wraitheket is elvittem és megvártam dianát. Fél élettel jött ezért egy pillanat alatt first blood-ot szereztem hiába flashelt, mert bokorból rá ugrottam. Onnantól könnyü volt, mert top és enemy jungle között voltam a legtöbbet. Duo-m megint rivenezett és az is easy volt. Még egyszer full stackes occult-ot szereztem. Az enemy alistar le exhaustolt és még úgyis tolt a sima Q-m 500 sebzést. 40 armorpennel runáimból + itemek meg a 35% armor reduce az LW-böl csodákra képes. Rengó / Kha'zix rúna: 1,28 armor pen red 9x 9 armor yellow 9x 7,5% cd reduction blue 9x 2,5% cd reduction quint 1db 2,56 armor pen quint 2 db A rúnát kizárólag csak akkor használom, ha duo-zok és tudom hogy jó a lane.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 14:42:07 írta Szabika »
|
Naplózva
|
|
|
|
|