Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #5625 Dátum: 15 júl 21, 07:15:42 » |
|
Láttam 3:30 körül, hogy írtál még ide, de én már vízszintesbe voltam a gépem makacssága miatt (meg kell szerelnem sajna), ide meg lusta voltam írni már telefonról ( szuper, elaludtam 5:20 körül és 6:40 óta ébren, gg wp). Én most egy jó Tahm Supportra várnék, de meglepő módon alig van... meggyőződésem volt, hogy egy tonna varangyot fogok látni, erre nemhogy feeder béka a Teamemben, az ellenfélnél se volt még. Arra meg mondom, őrült kíváncsi vagyok, hogy a zöld ocsmányság bekapása végett leáll e a fejsze forgása vagy sem. Ha igen, akkor kb. nem Draven mellé való hős. Polak premade. Imádjuk őket... Talán egy hete az egyik ismerősömmel (valami Silveres kölyök) mentünk egy gyakorló meccset (akkoriban 10 meccs alapján olyan 27/1/9-es össz. átlagom volt a harcsabajszos önimádó mukival). Ott is volt egy Polak, az AFK-os meg a testvére volt....és mivel túl sok a szabadidőm, meséljünk... Nos ezen a meccsen az egyik hapek, a junglerünk AFK-olt. Csudálatos volt Jungler nélkül, így a Sárkánykontroll se nagyon volt meg (bár egyet sznájppal sikerült belopnom, mert a premades haver legalább hallgatott rám és belökött egy vacak wardot miközben vitték, ilyesfajta TW ahogy észrevettem, a Platig, de még Platban se nagyon van, ha százszor leírod se). Mivel kevesebben voltunk, ám a lanet kérdés nélkül nyertem, 20 perc után a 190. Creep körül és a 6. kill után már nem igen volt időm arra, hogy farmolgassak. Sajnos egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy ne kövessük le az Ezrealt (ill. ne intézkedjünk a Cs.társak helyett). Ugyanis, Cho volt minden, Katarina pedig Topon. Azért történt ez a drámai csere, mert az üresség csótány nem volt hajlandó Jax ellen menni (amúgy pocsékul játszott). Ezért elfeedelte nekünk a Smite-tal közlekedő Ezt, aki Silver II. volt talán. A csapatukból az ő jelenléte okozott kisebb fejtörést, de egyszerű volt kerülni a támadását, még a 2 fejsze forgásának kíséretében is, nem ezzel volt a gond. A másik kellemetlenség (ami mindaddig tartott, amíg meg nem ölt) a WV volt. Igen, az ulti. Mákjára, a halálommal több mint 4,000 Goldot költhettem el, a Scimitart így hamarabb meg is vettem, nem csak miatta, de drága ég... ebbe nagyon belenyúlt. Onnantól kezdve, még egy ultija talált célba. Ott igazából elég vacakul jött ki a helyzet, az én hibámból. Egyrészt lebecsültem a gyökeret, másrészt elfelejtettem, hogy a Scimitar nem töltött fel így nem tudtam lenyomni. "B*szdmeg, kislány, figyelj már oda." - mondom magamnak, révén hogy nem szabad lebecsülni senkit, attól hogy paraszt a játékhoz, még van DMG-je. Na, onnantól kezdve el se ért... Amúgy, Baront is vittek. Végig 5-en voltak előnyben, mi pedig alighanem 3-an, hisz a Cho' mindig kinyíratta magát a TF előtt, eleinte defenzívebben játszottunk, vagyis inkább akkor vettük fel ezt a modort, amikor a Nashor buff élt rajtuk. Utána darálás volt a köbön.
Ja, és mielőtt le lennék ordítva; azért nem vettem Last Whispert, mert az ellenfél Build alapján egyiknek se volt Gold szempontból lehetősége arra, hogy tankosítson. Talán a WV tudott elkezdeni, de az mire a közelbe ért abból sündisznót csináltam és/vagy szarrá kiteoltam. Ja, az Ezreal konkrét emlékeim szerint full AP-ra ment, ő lesz@rta, hogy több mint 1,9-2k sebzést tolok a képébe. Így jelentős Armor nélkül mit kellett volna áttörnöm? Kitettem a Trinity mellé a Phantomot. Ez.... Igazából azt levettem, hogy ő irányítja a Csapatát, mivel mindenki az ő seggébe volt és alapjáraton a legtöbb kill nála volt. Több szempontból is őt igyekeztük kikapni először (ám a csapattársaim erre képtelenek voltak), egyrészt mert tényleg, ő volt a demidzs veszélyesebb, így hogy az enemy Varust tökéletesen ellehetetlenítettem, másrészt mert ő volt a Csapatvezér és ahogy az a nagy könyvbe megvan írva (lásd, falkamentalitás a színesfém orientált buckalakók esetében), ha a nyájból a vezért kikapod akkor kiül a fejetlenség a hordára. - Itt konkrét elképzeléseim szerint az a hiba történt, hogy míg az Ezreal önelégülten szedte a Goldot a gyilkosságokért (tőlem nem önelégültebben), annak ellenére hogy Full Builden volt, egyik társát se hagyta előre jutni, egyiknek sem hagyott Killt, így ők sokat nem értek (pedig tudhatta volna, hogy egy jobban megszedett tankra szükség van), nem is mertek a közelembe jönni. Szegény WV ultival próbált, másra el se nagyon merte nyomni, csak hát ugye a távolságot jól tartottam és különben se túl csábító egy ilyen Buildel ellátott Draven sebzése, még ha kiteol sem...Szóval @drszabi, jól gondold át, itt se lesz kutya. Jó, talán pöppet jobb a színvonal, de ha azt mondom hogy mérföldekkel, akkor kamuzok, verj szájba. - Mondtam már, hogy a Cho' beszart az ultimtól és el flashelt előle? *Draven ultit nyomok* *Cho meglátja a junglebe a fejszém, előre Flash, bele a falba (érted, nem is oldalra... az meg le se esett neki, hogy az a pöcsömöccse őrült nőszemély a Dravennel a csapattársa* *pislogok mint hal a szatyorban* - Jól láttam vagy az tényleg el flashelt? *drámai hatásszünet, amiről kiderül, hogy kétségbeesett levegővétel kísérlet röhögőgörcs közben* - Erre nem voltam felkészülve... - Ő sem...GG WP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 21, 07:32:07 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5626 Dátum: 15 júl 21, 11:56:27 » |
|
kalistára is van ezer build
Milyen több féle build Kalistára? botrk-runaan-lw/bt-bt/lw last itemnek meg vagy ga, banshee, vagy qqs http://www.lolking.net/summoner/euw/61780301#runesEz pedig nagyon jó neki <3 Amúgy unalmas ez az euw> eune westen is ugyan annyi a nyomorék mint easten, csak challengerben találkozhatsz lcs játékosokkal. De addig tökre ugyan az, csak akik westen nem tudnak feljutni magasabb eloba, azok szeretik ezt kifogásként hangoztatni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 21, 11:58:05 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5627 Dátum: 15 júl 21, 12:16:15 » |
|
Minden szerveren vannak büntetendően pocsékul játszók és remek playerek.
Amúgy, azon gondolkodtam, hogy mit vigyek Dariusnak. Ugye, alapjáraton a toposoknak Flash, Teleport szokott menni, de sok ismerősöm nagyobb szinten már Igniteot visz. Szerintem ennek az lehet az oka, hogy Darius egy olyan típusú Champ/Tank (ha...), aminek szüksége van arra, hogy nyerje is a Lanet, hozzon killeket, mivel más típusú mint pl. egy Maokai, Sion etc. Vizicsacsival beszéltem erről, de ő a teleportot részesíti előnyben (nyilván egy aktív kommunikációt folytató Teamben más), azt viszont figyelembe vettem, hogy ő édes keveset játszik ezzel a csemppel (ha...?), viszont Dyrus még mindig Ignite-tal viszi. Szerintetek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 21, 12:23:38 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5628 Dátum: 15 júl 21, 13:23:31 » |
|
Én az offenzív Dajeros híve vagyok, ami 21/9 masteryket jelent +15 ad rúnákkal, így az ignitevel nagyon jól lehet snowballozni a game elején. Tankos dajerosnál valszeg teleport jobban működne a farm/map control miatt. De kevésbé hatásos is szerintem. Unalmas és nem meta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5629 Dátum: 15 júl 21, 14:48:17 » |
|
Aye! A Tankos Darius valahogy nem nyert hangszórót, már csak spelljeiből adódóan sem. Oké, hogy behúz, de alapjáraton szétkap (+ugye a True DMG nagy előny). Ahogy meg észrevettem, a csapatmunka nem igen jellemző, ezért mondjuk el se várhatok kb. kérésre se biztosan, hogy mondjuk deep wardot tegyenek le Boton. Így meg aztán fújhatom, mert nem tudok nyomást gyakorolni hatékonyan más lénekre, ráadásul Dyrus is élő példa arra, hogy mennyit számít az Ignite pl. nála. Azt hiszem akkor kezdtem el újra használni, amikor a BC kicsit megújult/változott, mert szerintem kb. alap iteme. Jah, egyébiránt is bugosak a képességei. Legalábbis 2 biztosan. Korán sem olyan unskilled (?) champ, mint aminek mondják. ui.: Amúgy a toposok közül sztem egyik se nehéz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 21, 14:50:42 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5630 Dátum: 15 júl 21, 17:34:16 » |
|
Szóval @drszabi, jól gondold át Nincs mit átgondolni, nem vagoyk én elég vastag ahhoz, hogy ezt megtegyem xD Egyébiránt hajrá kib*szott baglyok, este csak noobok alszanak, meg akinek.. mondjuk munkája van xddd Milyen több féle build Kalistára? Hát egyrészt a standard általában megvett buildje is változó, sokszor kezdenek botrk-val, de sokszor bt-vel is. Én régen játszottam statickkal is, mármint akkor valahova még egy ie-t is beszúrsz, és az sem rossz neki. Sőt még youmuval is láttam már játszani és nem volt rossz a gyerek. Oké, a meta build az az amit leírtál, de ezt lehet variálni. Most egy caitnek kb ígyis úgyis ugyan azt fogod buildelni akármit variálsz xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5631 Dátum: 15 júl 21, 22:56:16 » |
|
EZ AZ! Végre Fiora Update! Most már több skill fog kelleni hozzá! Ulti <3 http://euw.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-update/champion-update-fioraA W-je nagyon durva! Nem tudom milyen érzés lesz visszacsapni egy Blitz berántást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 21, 22:58:08 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5632 Dátum: 15 júl 21, 23:28:51 » |
|
"Amúgy unalmas ez az euw> eune westen is ugyan annyi a nyomorék mint easten, csak challengerben találkozhatsz lcs játékosokkal. De addig tökre ugyan az, csak akik westen nem tudnak feljutni magasabb eloba, azok szeretik ezt kifogásként hangoztatni. "
Lejátszottam kb 50 gamet mire feljebb mentem egy teljes tiert, és a tapasztalataim alapján legalább egy egésszel bénábbak easten. A silver alja-közepe az a bronzos koromra emlékeztet amikor is ledobott inaktivitás miatt tavaly.
Szerény megérzésem szerint, ha átvinném az accom (a main champjeim és runáim miatt, nem egy ratyi 20 champes 10k runással nyomulnék, feljuthatnék némi szerencsével diamondig még ebbe a szezonba [látva az eune streamereket]. Holott westen gold tetején szívok már elég régóta...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 06:02:29 írta Yamael »
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5633 Dátum: 15 júl 22, 01:22:48 » |
|
Fiora szerintem egy qrva köcsög support lesz annak a kezében aki jól tud bánni vele. Ha már support. A Lux minek rambózik a Blitzel szemben? Egyszer meghaltam ott én is, de az egy szó szerint ingyen kill wolt az enemynek. Elengedtem a klaviatúrát, mondom le****om öljetek meg nem érdekel, botnak úgy is annyi. Azt megértem, hogy nyomorék, és odasétál megdögleni. De mi a francnak try hardkodik a 0:5-ös az 5:0-ásal szemben? --------------------- Új HUD szép meg minden, de valami rémes a tájékozódás rajta. A minitérkép egyszerűen túl nagy. Le lehet kicsinyíteni, de anyni mindent rápakoltak, hogy egyszerűen zavaró, hogy a képernyő egyik oldalát nem látom. Kék oldal esetén át kell raknom baloldalra, pedig annyira megszoktam, hogy a jobb oldalon van. Cset ablakot se tudom most hova tenni. Ha szokásosan a térkép fölé teszem, még több helyet foglal. Másik oldalon, meg szintén elvonja a figyelmet, mert ott nem a szájkaratét, hanem a ez ellenfelet szeretném látni. Az óra. meg alig látható. Ja és a kommentátor nénit akarom! Mert a maygar szinkronja valami eszméletlen idegesítő a kálúz bácsinak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 10:21:00 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5634 Dátum: 15 júl 22, 12:29:06 » |
|
Szerény megérzésem szerint, ha átvinném az accom (a main champjeim és runáim miatt, nem egy ratyi 20 champes 10k runással nyomulnék, feljuthatnék némi szerencsével diamondig még ebbe a szezonba [látva az eune streamereket]. Holott westen gold tetején szívok már elég régóta...
Hát persze. Magyarul ezzel most megerősítetted amit mondtam, hogy westesek (vesztesek?) kifogásokat keresnek, hogy miért nincsenek ott, ahol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5635 Dátum: 15 júl 22, 12:56:30 » |
|
Aramoztam egyet, a map szép érződik a kalózhangulat Kérdés: azok az új tárgyak normal riften érhetőek el? még nem normaloztam ma. nincs rá időm majd este. de a tárgyakat nézegettem. 1-2 bent maradhatna örökre mert nagyon hasznos és trükkös az új minionrendszer is megkavarhatja a dolgokat szerintem nagyon kreatív az egész.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5636 Dátum: 15 júl 22, 13:27:35 » |
|
Kb. annyit tesz, hogy az Eune Plat és Diások West Goldig se érnek fel, annyira szarok és siralmasak a meccseik és a többségük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5637 Dátum: 15 júl 22, 13:39:03 » |
|
A Solo que szart sem ér szóval kár ezen elmélkedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KetZee
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5638 Dátum: 15 júl 22, 13:42:24 » |
|
Mint egy eune-s diás, kicsit sértve érzem magam. ha adtok egy 30-as accot felhúzom nektek minimum platig westen ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5639 Dátum: 15 júl 22, 13:51:15 » |
|
Ez szerintem egyén és szerencse függő is. Lehet Goldban ragadnál, lehet felmennél ott is Diamondig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|