24 nov 27, 06:32:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 373 374 [375] 376 377 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 880569 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Destroid
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5610 Dátum: 15 júl 20, 14:17:53 »

Azért minden ADC-t nem kéne egy kalap alá venni. van amelyikben szintén van/lehet eltérés Build terén az átlagtól és mint mondtam, nem én vagyok az egyetlen Draven main hülyegyerek (na jó, kislány), aki viszi. Mondjuk én nem szoktam beleszólni annak a buildjébe túlzottan, amivel nem játszok annyit (hisz az jobban ismerheti, több a tapasztalata vele). Ellentétben azzal, amit ízekre játszottam és tudom, mi a jó/hatékony nekem. Ha nem lenne az, nem vinném révén hogy látom, nem működik (és ugyebár az alap Buildet is sok meccsen keresztül használtam, szal nem értem).

Mint mondtam, a Build és a sorrend változik, és mivel Draven W-jét én mindig elnyomom (ami Late gameban +40% Attack Speed, elkapott fejszénként azonnal aktiválható újra) nincs túl nagy hiányom, mert még úgyis 75% felett van az érték, de logikus, hogy ha érzem, kell, akkor változtatok a sorrenden. Egyébiránt pedig helyzetedtől is függ (pl. Gold, Meccs állás stb.) hogy neki mikor veszel még több Attack Speedes Itemet. Vedd figyelembe, hogy nem minden ádékerri rendelkezik Attack Speedet növelő Spellel és Draven eleve más stílusú Champ. Mondjuk magyarázhatom, ha nem igen játszod...
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 15:32:14 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5611 Dátum: 15 júl 20, 18:05:01 »

Jól elvagyunk ezen a témán xd Az adc-k itembuildjét nem úgy értettem, hogy összességében, hanem karakterekre lebontva. Nyilván nem azt veszed corkinak, vagy twitchnek vagy caitnek.
Vannak adc-k akikre több build is működik, kalistára is van ezer build, meg mondtam én magácskának korábban, hogy én hiszek neked, hogyha jó, nem azt mondom, hogy lehetetlen, csak a triforceot mégiscsak furinak tartottam, meg amikor azt írtad, h 200% ad xd
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5612 Dátum: 15 júl 20, 18:34:25 »

( Nem baj, legalább gyűlik a komment ) Kezdetben engem is meglepett a Trinity Force ötlete, de már azelőtt elgondolkodtam, hogy kipróbálom (vicces, de akkor még a Black Cleaver is ment az LW helyett Dravennek). A gond inkább az volt, hogy nem tudtam, mit áldozzak fel rá, mert az Infinity szóba se jöhet,  a Phantom, az LW, a BT pedig fontos. Egy helyet ugye elfoglal a cipő, a def Itemet meg a Scimitarra cseréltem ugye.  Dravenen nem fura ez, csak valamivel ritkább.

Mondjuk, szerintem túl sok Draven se nagyon van a laneken. Legalábbis jó biztos, hogy kevés (rég nem láttam "személyesen"), legfeljebb pár Steamernél ill. testvéremnél látok sokat, de fogom is a fejem utánuk. Nem baj, majd én leszek Fabbbyyy 2 csak női változatban. Ezzel a Champpel könnyebb hibázni mondjuk, mint mondjuk egy... ilyennel?

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=8f_6_XYqZiE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8f_6_XYqZiE</a>

Amondó vagyok, ehhez már tehetség kell. Az az account, amit most húztam fel (így jelenleg main, NA-ra vissza nem megyek), most kb. ott áll, hogy vagy beviszem Bronzeba és végig röhögjük (mivel már nincs annyi időm hogy elérjek annyi idő alatt megint egy Plat v. Dia szintet), esetleg mindaddig nem rankedezek, amíg nincs új gépem és nem éltem túl az érettségit. Hosszú ideje kis FPS-sel játszom (70-ről random leesik 10-re, ilyenkor kapkodj fejszét, kislány!) és ugye most random ki is kapcsol a táp miatt.

Pedig ez a game egy kenyérpirítón is menne...
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 18:36:26 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5613 Dátum: 15 júl 20, 19:03:54 »

ikszdé Ezt még nem láttam, de nem volt rossz xD Nem mész vissza na-ra, akkor most.. eune/w?
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5614 Dátum: 15 júl 20, 19:10:11 »

Euw szerveren vagyok jelenleg. Eune volt először kipróbálva, de nem igen jött be ( tudod; "jestem polskim co kurwa mid or feed" ), aztán átdzsalattam az Accom Euwre és most ott díszelgek. Az sem minőségibb, és ott ranked téren se tudok még mit mondani, mivel nem kezdtem el ott még. A Steamerek (magyarok) akiket meg nézek, szintén Nordic & East-es, és őszinte leszek, ott még a Platosok döntő többsége is csapnivalóan játszik. Tehát oda vissza nem, Westről meg sokat nem tudok. Igazából fullon van a barátlistám már, a döntő többsége Diamond és Master körüli személy, azokkal jóba vagyok, tudom hogy jól is játszanak, ezért nézem is a meccseiket, ha van időm.

Túl sok jót mondjuk ott se hallottam. Dehát a Boostolt, az eBay accok tárháza végtelen.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 19:11:48 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5615 Dátum: 15 júl 20, 19:38:17 »

Hát itt plat alja felé a polákokból már egyre kevesebbet lát az ember, már lassan hiányoznak néha. Jobban mondva olyanokból, akiknek benne van a nevébe hogy Pl. xd Néha azért egy két polish mondatot el lehet csípni. De az igaz, hogy tele vagyunk ilyen irdatlan nagy noobokkal mint amilyen én vagy.

Mindenesetre ez esetben nem fogom meglátni, hogy mit tud a triforceos dravened :c
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5616 Dátum: 15 júl 20, 19:56:24 »

Diamondba se feltétlen lesz jobb, higgy nekem. Ha valaki Boostol, akkor miért Platba boostoljon, ha ott a Diamond? Ott se lesznek kevesebben. Vagy csak nem volt mákom. Utóbbi jellemző (megsúgom), de kizárt . . .

Nagy valószínűséggel nem fogod látni, igen. Én pár napja kezdtem Eune smurf accountba, de ember, ami ott megy kis szintűek között. Kösz, nem... összeteszem a két kezem, hogy én annak idején Diamondosokkal indultam neki egyes szinten, mert ott legalább nekik volt fogalmuk a játékról, ha nekem nem is. Most meg csak nekem. Hát nem, nem kérek belőle. Meg, ahogy az egyik "imádómat" idézzem:

"rühellem a drraven maineket mert legalább olyan arrogánsak, önteltek meg beképzeltek és önimádók mint az a sz.ros champ......"

Külön érdekes, hogy nemcsak magyar játékosok vélekednek rólam/unk így. a Gmail+ LoL Csoportba is benne vagyok, ez egy köztudottan angol nyelvű, nagy csopi és ott is hasonlóan lettünk lehordva.

Nahh... p*csömöccse Draven mainek.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 19:57:47 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5617 Dátum: 15 júl 20, 20:35:16 »

Hát valahonnan a bronze momentseket is szedni kell xdd

Egyébként egyik haverom is draven main volt régebben, mondjuk már annyit nem dravenezik, és ő is egy beképzelt pöcs xdddd
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5618 Dátum: 15 júl 20, 21:50:16 »

Mily meglepő.. nem is tudom. Szerintem a main választást nagyban befolyásolhatja az is, hogy mennyire tudsz azonosulni nemcsak a Champion felépítésével (pl. spellek, használat), hanem mondjuk magával a történetével, jellemével, egyéniségével etc. Van olyan ismerősöm, aki az olyan hősök voltak a listán like Darius. Magasabb rangú, dicső és mi egyéb. Úgymond egyé tudott válni vele, mert ő is hasonló személyiség volt.

Persze... ilyen alapon kérdezhetnék tőlem (igazából sokszor előfordul), hogy akkor mondjuk én miért nem egy hozzám hasonló női Champet mainelek, és miért egy férfit, ha lány vagyok. A válasz egyszerű:
- Nem szeretem a nőket alapjáraton
- Nem akarok egy csajt oldalról/hátulról/elölről nézni játék közbe (mondjuk, ha a karidat nézed az már rég rossz, de érted a lényeget)

Fogalmam sincs. Hosszasan kutattam a karik között és sokat játszottam (akkor is főleg a gonoszabbakkal like.: Darius, Thresh, Nasus, Nocturne, Kha'zix, Talon, Zed, Syndra stb.), de nehezen találtam olyat, ami bejött volna jellemre. Aztán beböfögte egy haverom hogy;

"találtam egy champet ami neked bejönne. ugyanolyan egoista barom mint te és sztem még pszichopata is meg kegyetlen. tiszta te"

Mondom csudálatos, máris felcsillant a szemem. Fura volt, mert mikor először láttam nemes egyszerűséggel lesz*rtam. Nem szerelem volt első látásra, az tuti ( első alkalom: második: ). Aztán jobban megismertem ( ember.... mint valami beteg szappanopera, pfejj ).
Sok volt a közös; Kb. mindkettőnk vágyik a hírnévre, figyelemre és ezt sikerült is megszereznünk, persze többet akarunk oszt' valóban, egoista, önimádó gyökerek vagyunk (de legalább van mire ) és tényleg nem szerepel a szótárunkban a "kegyelem" szó.

Más, hozzám leginkább illő csempet nem találtam/tak és ebben legalább volt is kihívás, meg ugye folyamatosan akarom tanulni. Majd 2000 Draven meccs után akarom látni magam még. Ahahah... aztán megyek Eune-re verni a kicsiket.
Naplózva

Cletus Kasady
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5619 Dátum: 15 júl 20, 22:15:15 »

Én mindig kinézet alapján választok maint. ikszdé Többi játéknál is ez volt a fejlövésem. Ami szarul néz ki vagy béna azzal nem játszom.
Tücsköt pl nagyon imádom, ahogy dumál a köcsög hangjával és nevet. Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5620 Dátum: 15 júl 20, 22:45:34 »

Egyszer haver amikor nálam volt betette a magyar klienst én meg még lusta voltam angolra visszatenni. Twitchnek a dumái... azokért esküszöm megéri twitchezni. ikszdé Egyszerűen beteg. Amúgy régen én is kinézet alapján válaszottam, katarina volt az első nagy szerelmem. xD
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5621 Dátum: 15 júl 20, 23:54:33 »

"Sajna" a külső nálam is dominál (így minden játéknál). Ha MMO-val játszok, hozzám legjobban passzoló csaj karit csinálom. De, itt LoL-ban csak férfi karikkal játszok szívesen ( ). Kha'zix a junglebe a legtöbbet játszott hősöm, ő ilyen cuki kis házi kedvencem lehetne, az angol hangja valami eszméletlen lett, ez így van, @Stance.   A stílusa is ott van, szimpibb, mint Rengar. Fú, őt rühellem...

Elsősorban Kha'zix miatt (riválisok) másodszor meg Draven miatt a Cinematic alapján. Eleinte, amikor még nem szerettem Dravent, akkor barátosnémmal csak röhögtünk, amikor szétkapta, de másodjára nem nevettem... (ah, mennyi perverz gondolat fűződik a jelenethez, na az cuki és jobb folytatás lett volna ). Az meg ott kiborította a bilit, hogy Darius csak úgy otthagyta. Jó, mondjuk a Summoner's Riften nem teljesen az érzelmek dominálnak, de a jellemük érezhető volt és imádtam a jelenetet amikor Darius bácsi elkapta a fejszével Leonkát, Draven meg rálépett a kardra és ilyen "Hát ezt beszoptad" fejjel lenézett rá.

A Magyar hangot meg sose bírtam. Pár Champét hallottam, fura amúgy de nem nyerte el a tetszésem Twitché sem. Lehet velem van a baj. Draven magyar hangja meg annyira nem rossz, de ember... az angol egyszerűen kegyetlen jó. Imádom Erik Braa Draaaaaven hangját. Nem cserélném le a magyarra. Ja, hát Kha'zixé meg valami nagyon elbaszott lett... ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 23:56:37 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5622 Dátum: 15 júl 21, 00:34:36 »

Épp most kha-ztam, fasza meccs volt xd
Még twich dumái sem? meh, pedig amikor ilyeneket mond, h azért ragad, hogy el ne ejtsd xD, vagy hogy nefürgyé le, vagy hogy a fülem csöng.. a farkam, az is csöng ikszdé akkor én be szoktam kaksizni
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5623 Dátum: 15 júl 21, 01:48:12 »

Mondom, seggeljetek el, de nekem nem jött be a patkányé se. Hogy is mondjam... aye, mit tudom én. Túl alpári nekem. Ezt a "nefürgyéle" meg nézd, mizu a farkammal dumát a swagyolo gyerekek szokták tolni, azoktól meg a falra mászok. Viszont arra a farok csörgős hülyeségre még emlékszem is... azon zavarba gyüttem. Viszont mivel nem játszok ezzel a rágcsálóval túlzottan sokat (haha, kb abszolút nem, ha már ADC akkor Draven, nem hiszek a túlzottan... counterbe bot lanen, skill számít, azaz te és a supp).

A magyar hangok nem szoktak jól sikerülni. Most őszintén, pl. ez is hol illik ehhez a varangy által megerőszakolt harcsához?

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vFyEYKluoNs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vFyEYKluoNs</a>

Jó, van egy szövege, ezért is kedvelem. Cukker személyisége van. De, nem olyan szép, mint én, úgyhogy olyan sűrűn nem viszem (megszólalt a belső Draven ikszdé). Maga a csemp viszont kib*szottul ennivaló. Imádom. Sokan szarozzák, mert nincs elég skilljük hozzá. Szép logika.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 21, 01:56:07 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5624 Dátum: 15 júl 21, 02:29:49 »

Megmondom őszintén, hogy őszintén nem tamkencseztem még, úgyhogy ennek a dumáit nem élveztem még ki annyira, de nem olyan rossz az xd
Oké, lehet nem olyanok azért am agyarok, mint az angol, múltkor átmentem másik haverhoz, kipickelte nasust, annak a szövegén elélveztem kb, olyan rég hallottam. ahh fényévekre van a magyartól xd

Oké, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy átmenjek westre xd polak premade a teambe két meccsen egymás után. még jó, hogy azt mondtam az imént, hogy nincsenek olyan sokan. És mindkettő kurvarszar volt, főleg amásikdik, az valami 2/17 volt a közös statjuk. Csak kicsit drága a transzfer xd
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 21, 03:57:33 írta drszabi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 373 374 [375] 376 377 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins