24 nov 23, 16:34:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877722 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5595 Dátum: 15 júl 14, 22:32:01 »

Közleményt adott ki az UOL. a Héten az ideiglenes erdészük Gilius lesz nem Dan, Másrészt tárgyalnak 2 játékossal. Cho "H0R0" Jae-hwan és Karim "Airwaks" Benghalia a 2 szerencsés. Remélem Airwaks lesz a választásuk. Nem akarok ázsiait látni az UOL-ban. Pont azt szeretem bennük hogy ízig vérig európai csapat. Nem úgy mint egy Fnatic.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5596 Dátum: 15 júl 16, 15:06:57 »

Még annó valaki linkelte ezt a nyomorékot, azóta is követem és olyan jókat nevetek rajta.
https://www.youtube.com/watch?v=xK_MfV544yc

"Nerfelték a jungle itemet." XDDD
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5597 Dátum: 15 júl 16, 18:46:53 »

Ha csinálok videót nekem is vesznek szkint, nem számít mekkora gyökér kínaiserpenyő?

cset pillanatok

Zed (ő a support) : I go tank.
Ashe: Zed go AD, or u r useless, cause u dont have CC.
Zed: Független Államok Községebeli gyapjas haszonállat* I  have  CC
Ashe: What?
valaki más: His Q+E combo slow enemies
Zed: U dont understand noob? My Q+E slow

« Utoljára szerkesztve: 15 júl 16, 18:47:46 írta Shiro » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5598 Dátum: 15 júl 17, 02:17:11 »

A Rito chatjén amúgy is sok fura dolog zajlik.

Zed: don't play league if u can't finish a game
Evelynn: No my grandma just died...
Zed: Well... she isn't going anywhere then
― ― ― ― ― ― ― ― ― ―  ― ― ― ― ―  ― ― ― ― ―  ― ― ― ―
Ezreal: plz all report Noct hes annoying
Nocturne: You literally didn't hit a single Q in the last 10 minutes
Ezreal: ok ingored
Nocturne: I hope you dont miss the ignore button too

Amúgy arról tud valaki vmit, hogyha Tahm bekapja Dravent két forgó fejszével, akkor kiköpés után az megszűnik-e vagy sem? Még nem volt varangy suppom.
Naplózva

Cletus Kasady
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5599 Dátum: 15 júl 17, 18:22:30 »

- Who counter Lucian?
- Nami.
- How?
- He run when he hear siren.

------------------

Galejó förszt tájm top

http://kepfeltoltes.hu/150717/galio1st_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/1204618448/201857745?tab=overview

A tank top/ rúna-mastery 5% cdr-es változatával kezdtem.

Kezdőt ágy flaska és 2 hp 1mana poti (vehettem volna 3 mana potit is akár)

első tárgy Glory

full build ilyen lett volna:

Glory
thornmail
Sunfire
Spirit
Abyssal (vagy GA)
cdr-es cipő

Stratégia: berohanok a tömegbe oszt ultizok.

----

kitaláltam, hogy feljegyzem a következő 100 ranked meccseim eredményét, illetve hogy emellett ügyes voltam e vagy béna.

Kíváncsi vagyok, hogy milyen statisztikai eredményt kapok, illetve hogyan változik a besorolásom.

« Utoljára szerkesztve: 15 júl 17, 18:25:59 írta Shiro » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5600 Dátum: 15 júl 19, 03:57:43 »

Kitartó munka és sok-sok koncentráció árán már sikerült eljutni addig a szintig, hogy a fejszekapkodáshoz már aligha kelljen külön figyelmet fordítanom annak koordinációjára. Amikor csak tudtam, foglaltam az ADC posztot és  igyekeztem a lehető legtöbb típusú ádékerri ellen harcolni, körülbelül sz*rni rá stílusban, "counterem-e" vagy sem.

Egy biztos, a Spinning Axe miatt a The Bloodthirster kezdés nem tetszik, hiába van emiatt a Doran's Blade mellett 34-36 Lifestealje ütésenként 10. szint alatt. Játékstílus válogatja, és persze játéktér, ellenfelek/társak, de ez egy sokkalta defenzívebb modort vázolt fel elém, úgyhogy XY meccs után úgy voltam vele, hogy csak végső esetben fogom az Infinity Edge helyett ezt először kitenni, hosszas tanakodás után, mivel így ütésenként nagyobb esély van arra, hogy egy amúgy is hatalmas Bursttel rendelkező Draven még többet ráverjen a mocskokra és ilyenkor nem valószínű, hogy a Shielddel és a Lifesteallel lesz lehetőségem nagyobb mennyiségő DMG-t kitolni magamból bizonyos helyzetekben, még ha valamivel netán tovább is maradok az ösvényen (ráadásul kiteolás közben egy-egy nagyobb Krit megrendítheti az ellenfelet).

Aztán elgondolkodtam azon is, hogy ha már Draven, miért ne tegyem ki neki a Trinity Forcet? Az egyik tökéletes okom rá a Phage passzív, ami ütésenként 2 másodpercre 20%-kal növeli a Movement Speedet. B*sszus, mi ez, ha nem üldözésre kifejlesztett Item? Ráadásul ez a Blood Rushsal kombózva elég beteg tempó. A második érv, ami emellett az Item mellett szól nálam, az a Sheen passzív képessége. A Blood Rush miatt, amennyiben nem vagyunk feledékeny Dravenesek és elég sűrűn használjuk, a még teljesen kiépített Trinity mellett is +100% AD Bónuszt ad, befejezve pedig +200%-ot (így nem csoda, hogy komolyabb, hosszabban húzódó meccseken 1,9-2k-nál nagyobbakat Kritelek).

Az már bizonyos, hogy ezt az Itemet az előző mérkőzéseken sűrűn kitettem. De, mi helyett? Gyakran áldoztam fel a Phantom Dancert. Nem, különösebb nehézséget nem okozott a fejszekapkodás és üldözés így sem. Ugyebár, az utóbbi Item 50% Attack Speeddel, 35% Kritikus eséllyel és 5% Mozgás sebességgel jutalmaz. Ez elég kemény áldozatnak tűnt számomra először. De, átgondoltam azt is, hogy mi mindent ad a passzívok mellett a Trinity Force: +30 AD/AP, +30% Attack Speed, +10% Krit, +8% Movement Speed, +250 Health, +200 Mana. Tehát vesztek 20% Attack Speedet és 25 Kritet, viszont cserébe kapok +200% AD-t elég sűrűn, emellett hatékonyabban fogom tudni üldözni az ellenfeleket. Ez egy remek üzletnek tűnik általában a meccsek során.

Na most ami elég sablon Item elég érthető okból az a Last Whisper és esetemben (is) a Berserker's Greaves, amivel tehát ha elfelejtjük a Phantom Dancert is lesz összesen +14% Rúna, +25% Cipő, +30% Trinity illetve a fokozatosan növekvő Blood Rush értéke, azaz 20/25/30/35/40% mellett könnyedén kijön az a 100%  (az alap egyébként pedig 0.679 (+45.9%)).

Defenzív Item esetén mások a meglátásaim. Nem szoktam kifejezetten Def Itemet használni. Bár, nevezhetjük annak esetemben a Mercurial Scimitart is, mivel rengeteg esetben jól jön. Egyrészt a Passzívja miatt (a negatív hatások mellett történetesen leszedi a Warvick és a Zed Ultit is, de sorolhatnám napestig), másrészt mert így is ad a +80 AD mellett (amiért egyébként megtetszett) +35 Magic Resistet. A Guardian Angelt nem szívesen teszem ki. Egyrészt, mert így DMG-t vesztek, másrészt, mert ez általában azt jelenti nálam, hogy nem áll túl jól a helyzetünk, ám mivel amúgy is utolsó Item, amennyiben úgy érzem, hogy jól megy a játék, miért ne oszthatnék több sebzést a népnek? Eleve, amennyiben jól megy a távolságtartás és úgy gondolom, hogy ehhez a Blood Rush és a Stand Aside egy fantasztikus eszköz/kombó... nem taglalnám. Ha viszont mégse jönne össze, s olyan helyen halok, ami elég szerencsétlen, akkor gyakorlatilag tök mindegy, hogy újra éledek, úgyis meg leszek nyuvasztva és még csak több sebzést sem sikerült osztanom (ami akár lehet a bukás, kínos helyzet kialakulásának egyik oka is).

Ja, amit gyakran látok Draveneken és ilyenkor általában elkap a röhögőgörcs, az a Statikk Shiv. Egyrészt azért nem értem, mert ennél a gyatra +40% Attack Speed, +20% Krit ,+6% Movement Speed helyett a Phantom Dancer dimenziókkal ad jobb értékeket, plusz vegyük hozzá a passzívját, ez az Item hozzájárul ahhoz hogy farm esetén Stackeket veszíts, ugyanis ha a passzív által hal a Minion, ezért nem fogsz kapni Stacket. Lehet csak én vagyok túl Maximalista, de nem érzem jól magam abban a tudatban, hogy Stacket veszítek egy Item miatt, amitől amúgy van jobb is, emellett pedig nem teljesen megbízható. Na most, Draven 1 Stacket kap, ha megöl egy Miniont a Q-val és 2-t, ha el is kapja a fejszét. Én átlagosan 180-190 Miniont ölök 20 perc alatt jelenleg, ez  tehát körülbelül 360-380 Stackem (ha nem szalasztok semmit), ez egy olyan előny, amihez ha hozzá jutok, akkor kétség sem fér hozzá, hogy a későbbiekben nagy valószínűséggel még könnyebben fog jönni a lé. Ráadásul, az aki szerint azért a minionért, melyért/melyekért Statikk passzívja hozzáért, Stackeket ad, nagyot téved. Nem kap Stacket Draven abból, hogy az áram sebzi a körülötte lévőket.

Általában ezeket a Buildeket használom rá, mivel tapasztalataim alapján ezek váltak be legjobban és passzoltak a játékstílusomhoz és vérmérsékletemhez (nem sorrendben):
Infinity Edge / Berserker's Greaves / Bloodthirster / Trinity Force / Last Whisper / Mercurial Scimitar
Infinity Edge / Berserker's Greaves / Bloodthirster
/ Trinity Force / Phantom Dancer / Mercurial Scimitar
Ezek mellett olykor előtűnik a Youmuu's Ghostblade is, vagy akár a dupla Phantom és egyéb nyalánkságok, amik kivételes helyzetekkor bukkannak elő.

Nem igazán Maineltem Championokat mostanáig (amíg el nem kezdtem ezt), de személy szerint ebben láttam számomra a legtöbb lehetőséget (és még szimpatikusnak is találtam sztori és személyiség alapján, könnyebb volt azonosulni, meg hékás, inkább egy pasit hallgatok ill. nézek hátulról/oldalról, mint egy nőt). Megérte kicsit összegezni a dolgokat, így könnyebb leírva átlátni, mint fejben. Jól megy, egyre jobban és jobban, az pedig külön motivál, hogy van benne némi kihívás.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 04:06:20 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5601 Dátum: 15 júl 19, 04:19:32 »

A triforceot annyira nem tartom logikusnak kitenni. Mármint, egy adc-nek nem az a legfőbb feladata hogy üldözzön, ha meg mégis a w épp elég movespeedet ad. Ami pedig a spellbladet illeti, egy akkora mértékű dmg-en, mint amekkorát draven tol már 3 item után, az a plussz 200 dmg néha néha korántsem ér meg annyit. Főleg, hogy a triforce szörnyen drága a statik vagy a phantomhoz képest.
A másik, bár én nem sokat dravenezek, de ritkán látok 2-t ad itemet egymás után atack speed nélkül kitenni
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 04:21:41 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5602 Dátum: 15 júl 19, 09:58:36 »

Egyetértek dr-al.

1.    2.    3.
IE - PD - LW/BT

minden adcre kell az as!! (második itemnek kötelező), kivétel talán corki meg ezreal; de ők alapvetően skillekkel operálnak.

Ha draven elől menekülnek az régen rossz; dancer is ad move speedet, w-vel kiegészülve nem igazán fognak lefutni.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5603 Dátum: 15 júl 19, 12:56:58 »

Az alap Buildjeimet nem sorrendben írtam le/tettem ki, ez szerintem logikus, mert nagyon helyzettől függő lehet, nem lehet fejjel neki menni a falnak, az pedig magától értetődő, hogy alapesetben a Phantomot a Cipő után el kezded építeni.

A Trinity Force kitételének első számú oka nálam nem feltétlenül az üldözésre irányuló spellje, @drszabi ( épp felhívtam rá a figyelmet, hogy Draven esetében a W + E kombó így is remek menekülő és akadályozó Spell, amivel van lehetőség utolérni a menekülő ellenséget, vagy épp hátráltatni azt ), hanem az, ami +200% AD sebzést ad, ha a W-t sűrűbben elnyomom, emellett kapok még vegyesen körülbelül mindent ( így a +200% AD mellé valamennyi AD-t, AP-t a Blood Rushra, Életet, Manát és a többi ). Draven Attack Speedje és Movement Speedje így is elég nagy ( a Phantom Dancert pedig igyekszem az Infinity Edge után körülbelül kitenni, nem kifelejtve előtte ugye a cipellőt, ez rendkívül változó ).

Tudod, a Meccs végére több mint 530 AD értéket jelez nálam a mérő, +2400 életet, a kellőtől cseppet sem kevesebb Kritet és több mint 100% Attack Speedet a Trinity mellett. Az én stílusomhoz és képességeimhez Dravennel ez tökéletesen megteszi. Sokan elfelejtik, hogy egy Champ építése nem mindegy, mert nem biztos, hogy az kézre áll másnak, amit épp egy jó játékostól lát. Én nem is akarom, hogy másnak kézre álljon az, amit én használok a mainemre, mégis, számos ismerősöm, aki Dravent játssza legsűrűbben hozzám hasonlóan szintúgy (bár kevesen kockáztatták, de elképesztően jól csinálják Diamond és Master körül) megvásárolják ezeket is. Ennek szerintem egyik oka a már-már tökéletes fejszekontroll, a másik a vérmérsékletük, stílusuk.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 13:04:13 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5604 Dátum: 15 júl 20, 10:53:57 »

Dravennel adc-ztem eddig szerintem a legkevesebbet, lévén, hogy a fejszekapkodást el kell sajátítani, én meg sosem szántam rá magam, szóval általánosságban beszétlem. Ha te úgy érzed, hogy az a kb plussz 200 dmg amit néha megkapsz annyira sokat ér, meg az a plussz hp ad stb, akkor oké xd én nem tudom
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5605 Dátum: 15 júl 20, 11:21:08 »

Szerdán este 8 Ranked team Nevet ?  Kéne folytatni srácok.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5606 Dátum: 15 júl 20, 12:48:50 »

Plusz Kétszáz százalékról van szó, @drszabi, nem +200 értékről és Draven rendelkezik körülbelül a legnagyobb Bursttel, ami így gyakorlatilag minimum megduplázódik (Krit nélküli 1200 Hitek), és elég sűrűn, ha nem vagy töketlen Draven és félsz elkapott fejszénként +40% Attack Speedet (ami nő, mivel AP-t is kapsz) még rátenni az alapra a W segítségével. Szóval igen, azt javaslom, ha nem tudja valaki használni Dravent, akkor maradjon a sablon buildnél, mert a Trinityt így nem fogja tudni megfelelően használni. Azért használom én és még sok más, több ezer egoista bácsis meccsen túllévő ismerősöm, mert működik, de ehhez az esetében több skill kell.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 12:53:19 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5607 Dátum: 15 júl 20, 12:55:58 »

Az a baj a tri forceval, hogy nagyon drága és nem adc item. Más itemmel sokkal effektívebb lehetsz. Jó ez a stílus duma, de van egy dolog amit úgy hívnak, hogy meta. Jó itemnek jó item, de ennyi erővel a mercury cipő is lehet jó item neki, mert minden viszonyítás kérdése, de nem a leghatásosabb, tehát nem meta. Max utolsó előtti/utolsónak tenném ki neki, máshogy nem éri meg.
A tri spellbladeje pedig a base ad-t duplázza meg és nem a bónusz vagy totál ad-t.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 12:57:00 írta Stance » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5608 Dátum: 15 júl 20, 13:10:29 »

Drága? Draven Passzívja miatt én teszek arra, hogy drága. Ha tudok úgy játszani, hogy nem ölnek meg és hatalmas a sebzésem emellett jól Stackelek így több pénz jön, akkor mit érdekel engem!? Csak jól kell felmérnem a helyzetet, hogy megengedhetem-e magamnak ott, akkor vagy sem. A Phage és a Sheen passzív önmagában elég, amíg ki nem teszem. Egyébiránt, Trinity Force rengeteg Champen működik, így bizonyos ADC-n is (Emperor bácsi is tudja...), a meta pedig körülbelül: "amikor egy pro gyerek, kipróbál egy buildet egy champen, és megállapítja hogy nagyon erős, látja a többi gyerek, és onnantól kezdve sűrűbben viszik, ezt pedig elvenezik metának, és meta champnek [...] egy kölyök látta hogy jó, elkezdett vele nyerni gyakorolni, meglátta a többi kölyök és utánozta, rájöttek h úúú tényleg erős. aztán a riot adott neki nerfet, a pro gyerekek nem vitték, mert olyan vittek amivel kevesebb erőfeszítés árán nagyobb eséllyel nyernek, mert az pénz nekik, de a többi gyerek csak azt látta hogy : patch note: XY nerf, úúúúú ez gyengébb lett, már a pro-k se viszi annyira szar...".
Tudod az a gáz, hogy fel se fogják, hogy a Meta gyakorlatilag miből jött . . . ez nagyon szomorú. A Buildekkel is ez van. Van amelyik esetén nem kell annyi tudás és erőfeszítés, hogy jó legyél. Ettől még nem jelenti azt, hogy használhatatlan.

A Trinityt pedig általában a Mercurial Scimitar előtt szoktam kitenni, ez az utolsó Itemem, mivel amennyiben nem olyan a helyzet, eszem ágába sincs egy amúgy is DMG-re épülő Champet megfosztani plusz sebzéstől, ha nem tudnak elkapni. De, mint azt mondtam, egy Build sok mindentől függ (főleg ha ilyen Itemeket is használsz mondjuk egy ADC-n). Ha nem úgy állunk, nyilván változtatok, de alapesetben, vagy is jobb esetben ez nekem bevált.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 13:20:01 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5609 Dátum: 15 júl 20, 14:10:43 »

Azért az adc-k item buildje nem hiszem, hogy úgy alakult ki, hogy hű ez de menő, mert a nagyok ezt vették xd És a meta se akkora butaság, még ha champekat illetően nem is kell annyira követni őket, de a buildek általában azért alakulnak úgy, ahogy, főleg ha több meccsen keresztül, vagy több csapat,  több teamcompozíción át azt veszi, akkor az a legjobb.

Ha meg utolsó előtti itemnek teszed ki, és asszem azt mondtad, hogy phantom helyett szoktad, akkor addig végig nincs atack speeded?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins