24 nov 27, 08:52:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 370 371 [372] 373 374 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 881016 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5565 Dátum: 15 júl 05, 22:08:37 »

Nidát is szeretem Jungleba úgyhogy ez reális megoldás lehet viszont akkor topra mindenképpen tank kellene.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5566 Dátum: 15 júl 06, 11:36:30 »

Majd héten gyakorlok Sivirrel és javítok a reflexeimen vagy Get Jinxed! Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5567 Dátum: 15 júl 06, 23:26:01 »

Euw ranked team 3. nap:

Top - micsudi
Jungle - Én
Mid - D Ywerd
Adc - Dobiasz
Support - Khuumar

a top mid és support spammelt 3 game erejéig egy championt. Ez a ryze top ezreal ap mid és leona support. A másikba mást hoztak. Én egyszer próbáltam meg a tankosabb cc-s nautilus jungle-t és nagyon jó. A mobilis reksai is kézre esik nekem meg a carry-zős diana és wukong jungle is. Az adc-nk is jól tolta egy cait és egy lucian-el. A support is jó volt meg a mides is. A topposunknak kell valami megoldást nézni mert ha nem ryze-ozik az nem is baj még de ha ellene van akkor igen mert alig van kit hoznia, viszont én ezt megoldom.

Viszont!
Az egész csapatnak 1 problémája volt eddig a meccseinkkel. Nem tudunk mit kezdeni egy poke enemy team comp-al. Egy azért mert az ellenfél hoz egy Kog'Maw vagy egy Varust és a társaik be pickelnek valamit ami megvédi őket tőlünk. Pl bemennénk a Varusra mi fogadna minket? Ryze cc morgana cc Vi cc ja és még a sok utility-val rendelkező sivir is elfuttathatja a varust. Szóval ilyenek ellen nekünk is vagy egy jó heavy orientált poke teamcompot kell hozni vagy valamit amivel ki ütjük ezt a poke teamcompot.

Ja és azért itt egy jó hír is a végére. BRONZ 3 MEGLETT!!! Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5568 Dátum: 15 júl 06, 23:29:05 »

Azért van 56 champem Nevet  ám lulu top is mehetne egy ryze ellen mondjuk ami poke egy picit és könnyű vele farmolni meg harassolni, basszus és ez most jut eszembe-.- tökön szúrom magam. A szívem meghasad különben hogy maokai már nem tuti pick. de kitanulom cho'gthot variációk egy témára alapon.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5569 Dátum: 15 júl 06, 23:32:15 »

Más is kapott ilyet?
Naplózva

....................................................................................................................
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5570 Dátum: 15 júl 06, 23:43:01 »

Csatlakozást nem igen, de talán erre hívta fel a figyelmet a warning. EUNE-n tapasztaltam, hogy kiírta, hogy gáz van a rankeddel. Ezzel együtt pont nagy mákom volt, ugyanis 5 meccset nyertem zsinórba, Silver 3 74 ponton állok jelenleg, és a mostani meccset egyébként vesztettük volna, de egy deka pontot nem vont le. Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5571 Dátum: 15 júl 07, 00:00:16 »

A hard poke ellen szerintem egy minél diveolósabb teamcomp jó lenne, főleg bronze szinten, ahol azért nem tudom elképzelni, hogy teljes mértékben ki tudják használni az előnyöket, és tartani tudják a távolságot. De még nálunk is működöt
Például szerintem egy jó zed ha ki tudja csinálni például azt a varust még azelőtt, hogy szétpokeolna mindenkit, az nem egy rossz megoldás. Nekem ez megyegetett, csak figyelni kell azt a pillanatot amikor pozíción kívül van az enemy és gyerünk.
Vagy egy nagyon diveolos bruiser is jó lehet, mondjuk egy igaz dicsőséges volibear ha berohan azzal nehéz bármit kezdeni, akit ha lekövet egy jó dps, mondjuk egy azir mid, vagy valami aoe burst, egy viktor, vagy most ezreallel is lehet alkotni, akkor lehet ezt ellensúlyozni.
Mi legalábbis ilyesmi taktikákban gondolkodtunk, eddig nem volt rossz.

A maokai top meg egyáltalán nem rossz, semmivel sem gyengítették. Attól hogy löcsön már annyira nincs a középpontban, attól még loweloba teljesen jól lehet használni.
 Múltkor egy mao top volt velem, én meg egy ap fizz jungi voltam, épp az új itemet próbálgattom ezen azon. Ketten hoztuk le kb az egész meccset, úgy hogy earlyben egyikőnknek se volt feedje, csak jó volt a kommunikációnk, latebe ő brutáliisan tankos volt, nem bírták megölni.  

Ryzezal meg ha nem bírtok, akkor bannoljátok ki azt csókolom.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 07, 00:05:05 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5572 Dátum: 15 júl 08, 22:20:04 »

Esküszöm az kerget engem őrületbe, hogy nem tudom eldönteni már milyen pozíciót vagy championt maineljek. Akármikor rá erőltetem magam egy wukong vagy egy ahri game-re akikkel szerintem a legjobban játszok 1 game után megunom de max 3 amit tudok velük tolni. Nem tudom miért. 5x eljátszottam ezt az önismétlődő kört. Top main - jungle main - mid main - adc main - support main és még egyszer ugyanez a kör, szimplán csak azért mert valami erős volt akkor de utána nem. Nem értem. Lehet hogy ilyen ''FILL'' játékos kategóriába tartozok akinek mindegy mivel játszik, de az se jó.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5573 Dátum: 15 júl 08, 23:48:59 »

Ez talán segít. Én adc, mid, és support posztokon szeretek játszani, éppen ezért midet választanám mainomnak, mert
habár egy Syndra szépen nézne ki boton a targon shieldel, nem sok vizet zavarna. de Ashe erős tud lenni miden is, meg Sona is parasztság lehet oda.

Tehát melyik az az ösvény ahol a más ösvényes mainjaid szintén erősek tudnak lenni?

Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5574 Dátum: 15 júl 08, 23:54:36 »

Nincs semmi champion mainem az a baj.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5575 Dátum: 15 júl 09, 00:52:54 »

1. Miért játszol, játszottál sokat egy bizonyos hőssel?

Akármilyen baromság jó

Pl én azért játszom annyit Ashevel (aramon kívűl szerintem más ADC-vel még nem is játszottam a szezonban), mert jég, meg hideg, meg hó. Ha tüzes nyilakat lőne, szerintem negyed ennyi meccsem nem lenne vele.

Zyraval meg azért, mert szeretek különcködni.

Tophoz, és dzsungelhez nem értek, de oda viszek egy Shyvanát, mert fanatikus sárkány rajongó vagyok.

Ashet, meg nem értem, hogy miért, de mióta kapott egy kis nerfet, esküszöm jobban játszom vele.  Nyelvesít
(Vagy csak mert vetem új egeret Pojén

« Utoljára szerkesztve: 15 júl 09, 00:58:17 írta Shiro » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5576 Dátum: 15 júl 09, 09:20:30 »

Szerintem hanyagold az ashe midet, mert a 150 karakterből az összes megveri 1v1be ha kiflashel az ultid elől,
maximum 4-5item után leszel hentes de addigra 0-10be kerülsz úgyis; ha van esze a junglerüknek Pojén

Tessék, tanuljatok az egyetlen és igaz mestertől:
https://www.youtube.com/watch?v=GC_1E1MP8gA
https://www.youtube.com/watch?v=z-bxHI57dto
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 09, 09:36:37 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Stance
*

« Válasz #5577 Dátum: 15 júl 09, 11:15:58 »

Nekem uberdanger a kedvenc lol videósom, utána sivhd és xchinnin. Nevet

Nekem is ez volt a bajom, hogy nem tudtam main pozíciót választani, szóval a kedvenc hőseimmel játszottam mindig, akikkel élveztem a játékot. Igazából kb soha nem voltam metabuzi, míg mindenki a legerősebb hősöket vette és pickelte, meg azzal játszott, ami op. Soloq-ba meg soha nem oda mész, ahova akarsz, szóval ez még előnyömre is vált, minden rolere volt 2-3 hősöm, amivel jól is tudtam, meg szerettem is játszani. Ap izreal, tucsok, lee, yasuo, karma, diana, vayne. Talán ők a kedvenceim.
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5578 Dátum: 15 júl 09, 12:10:52 »

Nem is tudtam hogy az ap kha'zix-ot meg ap lee song-ot is tolod. KappaPride

@Shiro

A legtöbbet ahri-val játszottam ami 50 valamennyi game és azt is azért mert mobilis és erős ap meg tudok vele körrizni. De nem akarok csak 1 championnel játszani, mert úgy érzem megunom.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5579 Dátum: 15 júl 09, 13:31:32 »

Nekem sincsen main lanem csak kedvenc champek. Morgana, Gnar, Ziggs, Malphite Bard akikkel bármikor szeretek játszani.

Mondjuk Malphite bármelyik lanere jó legalább. AP midre főleg. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 370 371 [372] 373 374 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins