Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5295 Dátum: 15 feb 11, 09:08:31 » |
|
Amióta kint van Azir azóta minden patch-el csinálnak vele valamit, Ennek sosem lesz vége?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5296 Dátum: 15 feb 11, 10:45:43 » |
|
Ahri nerfért nyalják meg a bal herém...... ott tartunk hogy ha meghagyják a őt alapnak, és csak kiveszik a dfg-t akkor is ér még valamit, ez az ulti nerf szégyen és gyalázat -.-" Kassa meg Azir nerf, szerintem már unalmas. Kassával azt csinálnak amit akarnak snowball marad amíg "használható" utána meg nem. de ahhoz olyan nerf kéne ami röhejes
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5297 Dátum: 15 feb 11, 13:17:28 » |
|
Szerintem az unlockolt kamera mindenhol jó és semmi hátulütője nincsen.
Ahri nerf pont most kellett, amikor bronze 1-be dobott ez a rohadék ranked system és vele carryztem fel magam... De még akkor is erősnek tartom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5298 Dátum: 15 feb 11, 13:38:40 » |
|
Sonával kapcsolatban rájöttem, hogy tök mindegy hogy azok az alap értékek egyel többek, vagy kevesebbek, ha nem vagyok ráhangolódva a Chi-re. Előző seazonban azért mehetett olyan jól a supportkodás, mert valahogy rá tudtam hangolódnia többi játékosra, de most S5-el játékos tudás és mentalitás terén annyira egy zavaros massza lett az egész, mint a fene.
Azirnál, ahelyett, hogy össze vissza faragják csipkedik a sebzését, miért nem teszik támadhatóvá a katonáit.
Dolgoznak az új 120AP-s tárgyon, jó sokáig fog tartani.
Egy korábbi pöcsből idézve. A DF eredetileg tankok ellen lett tervezve.
Meghagyják a DF-et és az aktívja nem +20% varázs ebezést biztosít a célpontal szemben pár másodpercre, hanem a célpont resistjét csökkentené pár másodpercre.
Vagy 5000g-ért rakjanak be egy nyers 200AP-val rendelkező tárgyat. Semmi passzív, aktív, vagy extra stat, csak tisztán 200AP. Persze ugyanezt megcsinálhatják 130AD-val is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5299 Dátum: 15 feb 11, 18:33:46 » |
|
Ezt is megéltük. (négy)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5300 Dátum: 15 feb 11, 22:16:55 » |
|
Gratu!
Engem kihúzhattok mert letöröltem; megtörte a lelkem a solo és az 5v5 ranked ~.~
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5301 Dátum: 15 feb 11, 23:52:27 » |
|
Ahogy régen Ogame-be mondtunk egy leköszönő csata után. Isten veled és további sikereket a való életbe! A kitüntetéshez meg gratula. Annyira rankedozni akarok így hétköznap nincs kedvem, hétvégén megtudom, hogy elszabadul a csicska bagázs.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5303 Dátum: 15 feb 12, 16:17:26 » |
|
Ez a nemezis olyan, mintha normálban mindenki trollpickelne xD Nem valami nagy szám. Meg amúgy is sokan kilépnek belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5304 Dátum: 15 feb 13, 10:07:58 » |
|
4 meccset játszottam eddig, 3 win. Nekem eddig nagyon bejöna Nemesis, még az se érdekel ha Urgotot kapok. Az utolsó meccsemen sikerült az ellenségnek Namit pickelnie a csapatunkba és meg is szereztem. A meccs végére a tankokat is megettem vele és a Q-mat is olyan 90%-os pontossággal dobtam. Az Urgottal 2-en carryztük, 40k dmg-t toltam és 17-1-32 bevégeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5306 Dátum: 15 feb 15, 17:56:23 » |
|
Az jó dolog ha észre veszem magamon, hogy nem vagyok olyan béna mint 1 hónapja. Nem megyek bele olyan helyzetek be amik tuti halált okoznak.
Emellett megvásároltam Vladimirt. 10% cdr nem tudom honnan kéne neki elő varázsolni, mert régen a Spirit visage adott 20%-ot de ezt nerfelték. Mondjuk 30% cd-vel is szépen lehet boldogulni de néha kevés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5307 Dátum: 15 feb 15, 18:01:38 » |
|
Még előző szezon végén challengerbe néztem nagyon sokan játszanak cdr/level rúnákkal. Szerintem ez Vladimirnek különösen kiválóan scaleolna. Ez 15%-ot jelent level 18-ra csak rúnákból ha kékbe csak ezt teszed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5308 Dátum: 15 feb 15, 20:03:47 » |
|
Viszont a korai szakaszban hátrány. Az a tapasztalatom, hogy azok a karakterek, akik pár killtől négyzetesen erősödnek nem érdemes leveles rúnákat használni, mert fontosabb, hogy a korai szakaszban megszerezzék az előnyt erre pedig a sima rúna jobb. Braum Q-ja életerő által sebez így neki érdemes a level upos rúna viszont Threshnek felesleges. Inkább sima rúna és az early gameben domináljon adjon killt az adcnek. End gamere a itemek által nyújtott plusz bőven elég neki. Braumnak viszont itemek plusz a rúnál által szerzett hp mid gamere elég erőssé teszik nem csak tanky lesz, de a q is jóval nagyobb kárt tesz az ellenfélben. Szóval nem árt mérlegelni a dolgot és az alapján össze rakni a rúnákat. Ha hógolyó vagy bőven elég a sima rúna és a többit az item előny megoldja. Értelemszerűen, ha a képesség azt kívánja a hógolyó is használhat ilyen rúnát, de sztem ritka.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 15, 20:05:17 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5309 Dátum: 15 feb 15, 20:37:32 » |
|
A Vladi-nak nagyon gyenge az early-je viszont 15% ha nem is azonnal 15% az a cd jobb mint az 5%. A magic pen csukát meg nem cserélhetem le cd-s csukára mert akkor nem lesz akkora dmg. Egyszerűen ki kell vele húzni vele mid game-ig. A velkoz-t is 2 spell kicsináltam full hp-ról. Sőt egy Gnar-t meg elfeedeltünk early-be már a végünket éreztük, csak utána elbízta magát a Gnar és pár kill-el sikerült sokkal erősebbnek lennem. 1v1 után a Gnar elkezdett sírni nekem, hogy hacker vagyok, mert elszaladt és azt hitte, hogy low hp-val megmenekült... pedig csak a Vladi ulti végzett vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|