24 nov 23, 16:57:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 352 353 [354] 355 356 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877858 alkalommal)
0 Felhasználó és 53 vendég van a témában
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5295 Dátum: 15 feb 11, 09:08:31 »

Amióta kint van Azir azóta minden patch-el csinálnak vele valamit, Ennek sosem lesz vége? Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5296 Dátum: 15 feb 11, 10:45:43 »

Ahri nerfért nyalják meg a bal herém...... ott tartunk hogy ha meghagyják a őt alapnak, és csak kiveszik a dfg-t akkor is ér még valamit, ez az ulti nerf szégyen és gyalázat -.-" Kassa meg Azir nerf, szerintem már unalmas. Kassával azt csinálnak amit akarnak snowball marad amíg "használható" utána meg nem. de ahhoz olyan nerf kéne ami röhejes ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5297 Dátum: 15 feb 11, 13:17:28 »

Szerintem az unlockolt kamera mindenhol jó és semmi hátulütője nincsen.

Ahri nerf pont most kellett, amikor bronze 1-be dobott ez a rohadék ranked system és vele carryztem fel magam... De még akkor is erősnek tartom.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5298 Dátum: 15 feb 11, 13:38:40 »

Sonával kapcsolatban rájöttem, hogy tök mindegy hogy azok az alap értékek egyel többek, vagy kevesebbek, ha nem vagyok ráhangolódva a Chi-re.
Előző seazonban azért mehetett olyan jól a supportkodás, mert valahogy rá tudtam hangolódnia  többi játékosra, de most S5-el játékos tudás és mentalitás terén annyira egy zavaros massza lett az egész, mint a fene.

Azirnál, ahelyett, hogy össze vissza faragják csipkedik a sebzését, miért nem teszik támadhatóvá a katonáit.

Dolgoznak az új 120AP-s tárgyon, jó sokáig fog tartani.

Egy korábbi pöcsből idézve. A DF eredetileg tankok ellen lett tervezve.

Meghagyják a DF-et és az aktívja nem +20% varázs ebezést biztosít a célpontal szemben pár másodpercre, hanem a célpont resistjét csökkentené pár másodpercre.

Vagy 5000g-ért rakjanak be egy nyers 200AP-val rendelkező tárgyat. Semmi passzív, aktív, vagy extra stat, csak tisztán 200AP. Persze ugyanezt megcsinálhatják 130AD-val is.

Naplózva

Stance
*

« Válasz #5299 Dátum: 15 feb 11, 18:33:46 »

Ezt is megéltük. Nevet    (négy)

Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5300 Dátum: 15 feb 11, 22:16:55 »

Gratu!

Engem kihúzhattok mert letöröltem; megtörte a lelkem a solo és az 5v5 ranked ~.~
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5301 Dátum: 15 feb 11, 23:52:27 »

Ahogy régen Ogame-be mondtunk egy leköszönő csata után. Isten veled és további sikereket a való életbe! Nevet

A kitüntetéshez meg gratula. Annyira rankedozni akarok így hétköznap nincs kedvem, hétvégén megtudom, hogy elszabadul a csicska bagázs.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #5302 Dátum: 15 feb 12, 08:22:15 »

Kicsit késve találtam meg az F12 gombot, de chat log-ból kiolvasható a lényeg.  Pojén
http://kepfeltoltes.hu/150212/Screen199_www.kepfeltoltes.hu_.png

http://www.youtube.com/watch?v=IMmKCa4IRi8&feature=youtu.be

---

Már bent van a Nemesis Draft.

Olyan szájkarate van rajta, mint a fene

« Utoljára szerkesztve: 15 feb 12, 15:59:51 írta Shiro » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5303 Dátum: 15 feb 12, 16:17:26 »

Ez a nemezis olyan, mintha normálban mindenki trollpickelne xD Nem valami nagy szám. Meg amúgy is sokan kilépnek belőle.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5304 Dátum: 15 feb 13, 10:07:58 »

4 meccset játszottam eddig, 3 win. Nekem eddig nagyon bejöna Nemesis, még az se érdekel ha Urgotot kapok. Az utolsó meccsemen sikerült az ellenségnek Namit pickelnie a csapatunkba és meg is szereztem. A meccs végére a tankokat is megettem vele és a Q-mat is olyan 90%-os pontossággal dobtam. Az Urgottal 2-en carryztük, 40k dmg-t toltam és 17-1-32 bevégeztem.
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #5305 Dátum: 15 feb 13, 13:41:10 »

Nekem tök mindegy melyik móddal játszom, úgyis vereség lesz a vége.  ikszdé

Szerintem titkon le akarok esni B5-be, ami úgy néz ki kezd sikerülni.  Pojén ikszdé

Megannyi vereség után...

http://kepfeltoltes.hu/150214/finaly_win_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/1101108327/201857745?tab=overview

Remélem ezzel vége a vereség szériának, mert okot se tudok mondani a bénázásaimra.

« Utoljára szerkesztve: 15 feb 14, 09:24:07 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5306 Dátum: 15 feb 15, 17:56:23 »

Az jó dolog ha észre veszem magamon, hogy nem vagyok olyan béna mint 1 hónapja. Nem megyek bele olyan helyzetek be amik tuti halált okoznak.

Emellett megvásároltam Vladimirt. 10% cdr nem tudom honnan kéne neki elő varázsolni, mert régen a Spirit visage adott 20%-ot de ezt nerfelték. Mondjuk 30% cd-vel is szépen lehet boldogulni de néha kevés.
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Stance
*

« Válasz #5307 Dátum: 15 feb 15, 18:01:38 »

Még előző szezon végén challengerbe néztem nagyon sokan játszanak cdr/level rúnákkal. Szerintem ez Vladimirnek különösen kiválóan scaleolna. Ez 15%-ot jelent level 18-ra csak rúnákból ha kékbe csak ezt teszed.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5308 Dátum: 15 feb 15, 20:03:47 »

Viszont a korai szakaszban hátrány. Az a tapasztalatom, hogy azok a karakterek, akik pár killtől négyzetesen erősödnek nem érdemes leveles rúnákat használni, mert fontosabb, hogy a korai szakaszban megszerezzék az előnyt erre pedig a sima rúna jobb.
Braum Q-ja életerő által sebez így neki érdemes a level upos rúna viszont Threshnek felesleges. Inkább sima rúna és az early gameben domináljon adjon killt az adcnek. End gamere a itemek által nyújtott plusz bőven elég neki. Braumnak viszont itemek plusz a rúnál által szerzett hp mid gamere elég erőssé teszik nem csak tanky lesz, de a q is jóval nagyobb kárt tesz az ellenfélben. Szóval nem árt mérlegelni a dolgot és az alapján össze rakni a rúnákat.
Ha hógolyó vagy bőven elég a sima rúna és a többit az item előny megoldja. Értelemszerűen, ha a képesség azt kívánja a hógolyó is használhat ilyen rúnát, de sztem ritka.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 15, 20:05:17 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5309 Dátum: 15 feb 15, 20:37:32 »

A Vladi-nak nagyon gyenge az early-je viszont 15% ha nem is azonnal 15% az a cd jobb mint az 5%. A magic pen csukát meg nem cserélhetem le cd-s csukára mert akkor nem lesz akkora dmg. Egyszerűen ki kell vele húzni vele mid game-ig.

A velkoz-t is 2 spell kicsináltam full hp-ról. Sőt egy Gnar-t meg elfeedeltünk early-be már a végünket éreztük, csak utána elbízta magát a Gnar és pár kill-el sikerült sokkal erősebbnek lennem. 1v1 után a Gnar elkezdett sírni nekem, hogy hacker vagyok, mert elszaladt és azt hitte, hogy low hp-val megmenekült... pedig csak a Vladi ulti végzett vele. ikszdé
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Oldalak: 1 ... 352 353 [354] 355 356 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins