24 nov 23, 13:56:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 350 351 [352] 353 354 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 876830 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5265 Dátum: 15 jan 29, 16:09:19 »

Topra inkább Gnar, Rumble, Irelia, Kassadin, Cassio, Maokai, Rek Sai a módi.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5266 Dátum: 15 jan 29, 20:07:57 »

Tisztában vagyok a dolgokkal. Én a saját módszeremet próbálom ki.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5267 Dátum: 15 jan 29, 23:53:50 »

Ahogy látom a Jax builded nen valami átgondolt. Dariusra mi jót vettél, vagy mi lenne rá az elképzelésed?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5268 Dátum: 15 jan 30, 00:43:00 »

Jax-el még most játszottam elsőnek. Egyenlőre ami a fejembe van a botrk vagy trinity, csak nem tudom mikor melyik kell. Általában meg tankosabbra megyek inkább vele. Nem szeretek papír lenni. Ezért próbálok rájönni most magamtól is mit érdemes buildelni.

Darius-ra hydra az első nekem bár függő. Ha túl nagy a hátrány, akkor tankosabbat előbb. De hydra után muszáj volt tankra építenem mint pl randuin, banshee, visage stb. Tehát sokszor mindenfélét ami jobban kellett tankos item, mert nem volt tankunk se. Gondolom tankosra kell őt építeni.

Jax-el lejátszottam a 10-et ( 11 mert 1-nél leavelnem kellett ) és az 5/5 arány jött ki.

Következőnek szerintem egy akali vagy pantheon top lesz.

Szerk: Egyébként most néztem utána és kb ugyanolyan buildet csináltam mint más Jax-ek. Botrk, Trinity, Randuin, Spirit Visage, MR vagy Armor cipő, last itemnek meg ha úgy adta GA vagy Maw of malmortius ( asszem ez a neve ). Szóval az enemy függő volt. Szerintem normális volt a build.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 30, 01:01:39 írta Szabika » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5269 Dátum: 15 jan 30, 01:03:17 »

Jaxre egy rageblade mindig jó, gyakorlatilag szerintem az egyetlen champ, aki minden részét használja. Botrk, gunblade szintén nagyon jó. Ezen kivül általában ninja tabi, meg valami kombósabb féltankos item és kb. ölhetetlen vagy, meg levakarhatatlan is.

Dariust nagyon rosszul csinálod. Hydrát nem szabad rusholni. Első item egy brutalizer legyen második meg egy giant's belt. Közben lehet cipőt meg egy ruby crystalt is venni azok úgyis kellenek. Ilyenkor lehet elgondolkodni, hogy hogy állsz. Armor, MR, vagy AD. Ez a három út van. Ha az ellenfél nem AP-s,  akkor marad az armor, ha viszed a laned, akkor lehet tolni az AD-t is. Például egy Last Whisper vagy egy Botr is baromi jó Dariusnak. Kell valami CDR-s cucc is, szóval ezzel számolni kell.  A Hydra kb. 3. vagy 4. itemnek való, mert hiába van, attól még lassú és gyenge maradsz a pokeok ellen. Sajnos Darius nem egy Fiora, nem jó a korai Hydra. Egy Randuin vagy egy Spirit Visage viszont baromi jó. Brutalizerből meg BC-t építünk. A Last Whisperrel együtt nagyon durva Armor pent. lehet összeszedni. A tankokat is tudod aprítani rendesen, de ulti nélkül egy Q leveszi az AD carry életének min. felét. Ami fontos, ha tankosra építed sem leszel Malphite. De a 3000 hp kötelező.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5270 Dátum: 15 jan 30, 01:07:55 »

Majd megyek még egyet a hasonló módszerrel holnap. Meglátom. Ki rakok egy képet majd ide fel. Jax-re azt az egy itemet nem építettem még. Majd megnézzük azt is. Szerintem championonként felrakom képekkel a tapasztalataim.
Holnap fent lesz itt. Azaz ma.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #5271 Dátum: 15 jan 30, 09:30:02 »

Jaxre egy rageblade mindig jó, gyakorlatilag szerintem az egyetlen champ, aki minden részét használja. Botrk, gunblade szintén nagyon jó. Ezen kivül általában ninja tabi, meg valami kombósabb féltankos item és kb. ölhetetlen vagy, meg levakarhatatlan is.

Szerintem Jax már nem meta topra. Én junglebe szoktam vinni, sokkal hatékonyabb. Atkspd-s jungle item elsőnek, trinity, aztán full tank. Nem mondom, hogy a gunblade/rageblade szar, de vannak sokkal jobb itemek is nála, amivel jobban funkcionál. S2-be megérte kirakni, most már csak funra jó.

Dariust nagyon rosszul csinálod. Hydrát nem szabad rusholni. Első item egy brutalizer legyen második meg egy giant's belt. Közben lehet cipőt meg egy ruby crystalt is venni azok úgyis kellenek. Ilyenkor lehet elgondolkodni, hogy hogy állsz. Armor, MR, vagy AD. Ez a három út van. Ha az ellenfél nem AP-s,  akkor marad az armor, ha viszed a laned, akkor lehet tolni az AD-t is. Például egy Last Whisper vagy egy Botr is baromi jó Dariusnak. Kell valami CDR-s cucc is, szóval ezzel számolni kell.  A Hydra kb. 3. vagy 4. itemnek való, mert hiába van, attól még lassú és gyenge maradsz a pokeok ellen. Sajnos Darius nem egy Fiora, nem jó a korai Hydra. Egy Randuin vagy egy Spirit Visage viszont baromi jó. Brutalizerből meg BC-t építünk. A Last Whisperrel együtt nagyon durva Armor pent. lehet összeszedni. A tankokat is tudod aprítani rendesen, de ulti nélkül egy Q leveszi az AD carry életének min. felét. Ami fontos, ha tankosra építed sem leszel Malphite. De a 3000 hp kötelező.

Dariusnak kötelező a hydra első itemnek. Annyi, hogy kell egy tier1-es cipő is neki, mielőtt nem építed ki teljesen. Lord Dajeros csak akkor ér valamit szerintem, ha sikerül előnyre szert tenned earlybe és emellett jól farmolsz. Ezért nem is érdemes first pickelni, csak ha tudod, hogy kivel mész szembe topon. 1-2 kivétellel az összes meele championt kivégzi, ha tudnak vele bánni. Aligha lehet letradelni. Általában mindig elhozom fb-t, aztán junglerrel is aligha lehet legankelni.
Szóval snowballolni kell vele, másképp nem megy. Ha nagyon jól állsz, hydra mellé mehet egy brutalizer. Azért kell nagyon meggondolni, hogy megveszed-e, mert mire kiépíted a tier2-es cipőt és giants beltet, az megint idő és elveszítheted az előnyöd. Ezen kívül trinyót szoktam neki építeni late gamere, hexdrinkert, randiunt, swiftness bootsot alarcityvel. Így kb megvan a 3k hp, 100-as resistek, 450+ movement speedel. Tökéletes offtank bruiser. Last Whisper hülyeség neki, mert 39% a maximum armor pen és az E passzívből kapsz 25%-ot plusz a masterykből kapsz 6%-ot. Bőven elég, lw csak pénzkidobás. 21/9-el szoktam játszani +16ad-armor-flathp-mr rúnákkal. Amúgy top 700 world darius voltam a main accommal. Nevet

Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5272 Dátum: 15 jan 30, 11:18:54 »

Nem úgy ment a mostani Darius meccs ahogy elképzeltem na mindegy. Simán Hydra ment elsőnek. Mercury cipő a kassa és Azir ellen. Utána megint csak mr-es cucc kellett ezért malmortiust-ból vettem hexdrinkert. Utána vettem Randuint. Szerintem megnyerhettük volna, mert előnybe voltunk az elején, csak nem tudta se a csapat meg sajnos én se, hogy miként használhatnánk fel ezt az előnyt. Jobb map controlljuk volt mint nekünk az tuti. De hát azért játszik valaki hogy tanuljon. Szerintem már érdemes rankedra vinnem Darius-t persze olyan ellen, aki ellen tényleg tudok nagy pressure-t alkotni. Már csak meg kell tanulnom miként használjam fel a csapat javára.

Jax-eket láttam rankeden párat. Diamond és platba főleg. Most lcs-en is bepickelték egyszer. Azt hiszem pont a Gambit volt? Lehetséges.

SzerK: Én ezt nem értem. Nyerem a lanemet most jax-el is de a csapattal egyszerűen nem tudom lehozni a meccset. Érthetetlen. Riven ellen voltam toppon. Nem hinném, hogy ez meta kérdés, hanem inkább tapasztalat kérdés, hogy mi a nyavalyát tegyek a csapatért. Megölöm adc-t én is meghalok persze aztán enemy swain le quardrázik. Brávó.

Akali jön most 10 meccs.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 30, 12:07:01 írta Szabika » Naplózva
Zuki
Gennin
*

« Válasz #5273 Dátum: 15 feb 01, 16:51:09 »

Elise junglerről mi a véleményetek ?

Valami APsabb junglert akarok de Sejuani,Nautilus,Fiddle nem annyira jön be..
Naplózva
KetZee
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5274 Dátum: 15 feb 01, 18:26:47 »

Amumut próbáld ki akkor Nevet kedvenc junglerem ^^
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5275 Dátum: 15 feb 01, 21:12:20 »

Háháhááá! Updated referal system! Meg van a Twitch skin! X3 <3

Emellett a játék nem akarja betölteni a Earnest Elf Trist skin-em. Írtam a support-nak hátha valamit kibogoznak belőle.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 01, 21:13:39 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5276 Dátum: 15 feb 01, 21:44:28 »

Reportoltalak Smurfért szóval nem sokára az Accountodat se fogja betölteni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5277 Dátum: 15 feb 01, 21:53:18 »

Honnan veszed, hogy smurf? 5 embert akárki akármikor meg tud kérni, hogy segítesen, sőt még 10-et is vagy kipróbálsz más szervereket. Ha megkérnél szívesen segítenék benne. ^^
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 01, 21:55:01 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5278 Dátum: 15 feb 01, 22:44:03 »

Engem nem érdekelnek a skinek:D Szóval nincs ilyen problémám. Ha majd nagyobbat ütök vagy gyorsabb leszek miatta megkereslek:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5279 Dátum: 15 feb 03, 21:07:25 »

Engem se, csak az, hogy az hogy az első napokban adják e féláron?  ikszdé
http://promo.na.leagueoflegends.com/en/dj-sona/
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 03, 21:08:10 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 350 351 [352] 353 354 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins