24 nov 23, 14:26:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877077 alkalommal)
0 Felhasználó és 76 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5250 Dátum: 15 jan 24, 22:02:35 »

Jaj, rájöttem ma miért akartam feljönni a fórumra. Megkaptam az ajándékomat a napokban. És nem mást mint Astronaut Teemo. Háááát én annyira örülök neki! Már csak játszanom kellene, csak nincs kedvem. ikszdé
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5251 Dátum: 15 jan 26, 20:21:27 »

Megtaláltam a kedvencem! WUKONG!  Pirul

Annyira jó vele tolni. Első meccsemen már milyen jól ment vele. Mideznem kellett veigar ellen. Insta carry.

Utolsó módosítás a nevemen: Lord Kuro Sasori
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5252 Dátum: 15 jan 27, 09:15:13 »

Próbáljátok ki alacsonyab ELO-ba én unranked vagyok még. WW-vel jungle, AD mastery és AD jungel rúna. Kipucolod a jungle-t visszaport veszel egy Dagger-t (AS-es kés) és neki ugrassz a sarinak. Még rankeden nem próbálam ki de szerintem működne.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5253 Dátum: 15 jan 27, 09:54:02 »

Nem, mert lvl 4-en wardolom a sarit. Unranked vagyok, de ennyi eszem van, ha olyan jungler van, aki tudja solozni meg wardolom. Feltéve, ha nem esznek meg boton, mert akkor nem sűrűn tudok wardolni:D
Egyébként ezt a rangot hagyjuk, mert sikerült játszanom olyan diamond 2-es el akinél anyám is jobb lett volna. Ez a rang semmit nem jelent sajnos.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 09:54:40 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5254 Dátum: 15 jan 27, 11:41:58 »

Az Elo resettel a bronz játékosok kissé megerősödtek. Vagy szezon eleje miatt komolyabban veszik?

De látok érdekes dolgokat. Mint pl egy lesz*rommá feedelt Darius.

Elsőre zsinórban felvittem 90LP-re, most másodszor nulláztam.

A supportok 99%-a Tresh, Lux, Morgana, Leona, Janna....

Én megkapom az 1%-ot Teemot.

« Utoljára szerkesztve: 15 jan 27, 12:27:46 írta Shiro » Naplózva

Stance
*

« Válasz #5255 Dátum: 15 jan 27, 18:07:33 »

Nem, mert lvl 4-en wardolom a sarit. Unranked vagyok, de ennyi eszem van, ha olyan jungler van, aki tudja solozni meg wardolom. Feltéve, ha nem esznek meg boton, mert akkor nem sűrűn tudok wardolni:D
Egyébként ezt a rangot hagyjuk, mert sikerült játszanom olyan diamond 2-es el akinél anyám is jobb lett volna. Ez a rang semmit nem jelent sajnos.

Sajna nagyon sok a boostolt meg az ebay játékos, ezt én is meg tudom erősíteni. Azért ez nem azt jelenti, hogy a rang nem érne semmit.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5256 Dátum: 15 jan 27, 18:55:55 »

Fizz skin leárazva, erre holnap jön ki új patch, amiben elvileg nerfelik  Nevet Valaki esetleg tudja, hogy mit is csinálnak vele pontosan ?
Naplózva

Stance
*

« Válasz #5257 Dátum: 15 jan 27, 20:01:55 »

Surrenderat20.net -en fent van az összes pbe patch. Azok alapján állítják össze a patcht egy egészben, ami felkerül a live szeróra. Fusd át.
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #5258 Dátum: 15 jan 27, 21:31:02 »

Sajna nagyon sok a boostolt meg az ebay játékos, ezt én is meg tudom erősíteni. Azért ez nem azt jelenti, hogy a rang nem érne semmit.

Éppen ezért nem ér semmi a rang, mert 10-ből 1X találkozok olyannal a felsőbb osztályokból, aki tényleg a szintjéhez rendben teljesít, akár normálon, rankeden vagy team rankeden. Pl. van egy ranked team, akiknél van silveres és goldos is és a ranked team Diamondban van. A silveres és a goldos játékos meg rendre elveri a diamondos enemyt a lanen is, szóval nem is a csapattársak hozzák a gamet. Én is például csak platina V-ben vagyok, mert nem szeretek randomokkal játszani, általában premade-ben megyünk, de amikor ranked teameztünk a wardért és Gold II-be dobott minket, akkor sorra Diamondos, néha Challenger enemyk ellen voltam top lane-n például és 80%-ban nyertem a lanet és a gamet is hoztuk. Tudásom szerint ego nélkül Diamondba raknám magam, csak valljuk be, kell hozzá játszani némi ranked meccset, de én 4 szezon alatt solo rankedbe nem toltam szerintem túl sok gamet és ez nem is nagyon fog változni. Idén az a terv, hogy lejátszom a 10 meccset, bedob goldba, vagy platba és kész. A skint megkapom, mert gold V a lényeg és annyi. A keret számomra nem lényeges, főleg, hogy szerintem a goldos keret a legszebb, szóval ha véletlenül platba dobna, lehet hagyom, hogy ledobjon goldba a keretért. Ott meg már nincs olyan, hogy lefele dobna inaktivitás miatt.
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5259 Dátum: 15 jan 28, 10:40:40 »

Nem mindenki olyan előrelátó mint te Hiei Nevet

Aramon sokszor kapok olyan csapatot, hogy silver, gold, platium, diamond van benne és full unranked ellen veszítünk (és nem feltétlen jobb a csapat felépítésük). Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy az idősebb tesó oda adja az öccsének.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5260 Dátum: 15 jan 28, 18:22:17 »

Egy tűrhető ranked, pedig már régen Leonáztam.

Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5261 Dátum: 15 jan 28, 19:22:01 »

Addafa... elég hamar érkezett ez az 5.2-es pöcs
http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/patch/legujabb-frissites-52

Ilyeneket olvasok, hogy félhold csapás, meg pusztítótűz. Mondom mi a fenék azok?

Erről jutott eszembe egy jó kis játék.

Közösen nézni magyar nyelvű közvetítés, és aki elsőre kitalálja, hogy melyik tárgyról beszélnek, az ihat.

----------
Most kezdem nézni a harmadik elcsé mecset és harmadszorra látom, hogy Graves vs Sivir. Már várom a tömegess jöttüket, mert hú ez most a meta.

Lucsia meg hogy feledése merült. Mondjuk szegény niggát annyit nerfelték, hogy csak sajnálni tudom.

Számomra ez ilyen megalkották a hű de szuper ADC-et, hogy van börsztje dépéese getklózerje, meg hájg réndzs szpellje...

Három meccsből... öt meccsből négyen szalámizták. De lehet mondhatnék 10/9-et is. Gyakori volt, és nem véletlen. Oké, hogy low eloban van/volt jó pár elcsé majmoló noob, de ez úgy nem oszt.

Most meg, hogy nerfelték, meg gyakorlatilag csak kiröhögöm.

Egyszerűen nem arrol van szó, hogy buffolják, mert tökre le...  Hanem, hogy olyan olyan hősök jönnek, hogy hú de op, aztán meg nerfelni kell, de ha nerfelik, akkor meg useless.

Lefogadom, hogy Yasuot is ezért nem akarják nerf alá venni.
Az IE nerf miatt is mekkora sírás volt már, hogy csak "99% crc"-je van.  Krittel túl erős krit nélkül túl gyenge.

Reksainál meg eddig háromból háromszor bannolták. Gondolom ez se véletlen.

ui: Egyébként eddig kettő null Sivir javára.  Remélem nerf nem lesz belőle. ikszdé

ui2 Elszóltam magam, gyapotszedő visszatért.

« Utoljára szerkesztve: 15 jan 28, 20:03:07 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5262 Dátum: 15 jan 29, 00:04:43 »

TRISTANAAA!!! Bár nekem jó volt a régi E-je is, nagyon jó pokek volt. De most már rá lehet lőni turret-re is. X3

szerk:
És most nézem, hogy buffolták Tibbers-t. X3 <3
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 29, 00:33:44 írta Kecsu » Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #5263 Dátum: 15 jan 29, 14:09:44 »

Új skinek.
http://www.surrenderat20.net/2015/01/127-pbe-update.html

Ashe...

Hát a dizájn nem rossz, de nem az igazi. Leginkább azt sajnálom, hogy csupán 750RP-be kerül, és így maradnak hozzá az alap effektek, amik szerintem nagyon nem passzolnak ehhez a dizájnhoz.

1. Passzív.
Egy gonosz fekete ruhás karakternek szivárvány színben ragyog az íja. Enyhén vicces a kontraszt.
Szerintem lehetett volna pl egy vörös köd az ijj közepén, valamint a passzív lövés, is lehetett volna vörös.

2. Az alap támadás nem rossz, de talán a fekete nyílvesszők jobban passzolnának hozzá, mint a fehérek.
A Q lövés is lehetett volna sötétkék világos helyett.

1. és 2. kieg: főleg, hoyga tegezben sötétkékes szürke nyilak vannak vörös tollakkal.

3. E zsidóbagoly szelleme helyet egy fekete varjú.

4 Ulti. ide is egy dárkossab valami kellett volna.

5. Az izzó vörös szemeket is hiányolom.

Szóval, ha a 975/1350RP-s kategóriába lenne és kapna normális effekteket, de így csak vicces.

Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5264 Dátum: 15 jan 29, 16:00:49 »

Edzés hogy elérjük platinumot hadművelet:

Jelenleg gyakorlok bizonyos championoket, hogy meg legyen a champion poolom rankedra. Top az első most. Eddig Darius-oztam hiszen ő egy low elo carry és kipróbáltam. Mindenkivel 10 meccset fogok játszani. Jax-el játszok most. Vele 11-et kell majd mert leavelnem kellett bizonyos okok miatt szóval az nem ér.

Darius: http://www.lolking.net/summoner/euw/49609817

Nagyon csapatfüggő a Darius, mert a CC-sek elkapnak ott véged. Vagy a csapatodnak. Tankolni meg nekem kell persze szóval olyan irtó nagy sebzésem mondjuk pl egy volira nem volt. Nem volt full tank.

Most Jax-el ügyködök. Vele jobb. Majd ma szerintem kész lesz.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 29, 16:04:04 írta Szabika » Naplózva
Oldalak: 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins