Micsudi
|
|
« Válasz #5220 Dátum: 15 jan 18, 10:21:00 » |
|
Nem értem mi bajuk a DFG-vel de ezután 1-2 hőst leszedek a palettámról.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5221 Dátum: 15 jan 18, 10:40:49 » |
|
Mintha olvastam volna, hogy majd helyettesítik más itemekkel.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5222 Dátum: 15 jan 18, 12:15:25 » |
|
Hát. Ahri charmról nem tudom, miért kellett leszedni a 20%-ot. Szerintem nem tekinthető így olyan nagy buffnak. Remélem Veigar buff kompenzáció is lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5223 Dátum: 15 jan 18, 13:17:55 » |
|
mert gusztustalan volt ahri mint az állat...Egy lucky charm aztán -1 ember, ennél még a blitz grab is barátibb. Megértem a nerfjét totál.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5224 Dátum: 15 jan 18, 13:45:42 » |
|
Ugyanolyan itemekkel minden második ap carrynak van akkora burstje, mint Ahrinak, vagy sokkal nagyobb. Azt ígérték, hogy a dfg törlésével több champion buff kompenzációt kap, elsősorban megnevezték Ahrit és Veigart. Az oké, hogy kapott egy kis utilityt és a skilljei nagyobbat sebeznek, de a charmtól elvették a +20% sebzést, kilőtték a dfg-t, így ez nem nagyon tekinthető buffnak szerintem. Bár late gamere így is nagyon jó lesz a jobb spell ap scale.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PiciMessenthial
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5225 Dátum: 15 jan 18, 15:01:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5226 Dátum: 15 jan 18, 15:09:10 » |
|
Csak a Goldosok miatt, gondolom premadek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5227 Dátum: 15 jan 20, 01:36:56 » |
|
Első kép. Keresd a hibát. http://kepfeltoltes.hu/150120/1st_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA förszt szalámi azt mondja, hogy szalámmizzák neki a Labancot. A másik kép. http://kepfeltoltes.hu/150120/Screen187_www.kepfeltoltes.hu_.pngAki egy sightstone-al nem képes megvédeni a bot lane-t, az nekem ne ugráljon. Esküszöm, ha Bronz 5-ben azt mondták, hogy premade bot, akkor oda egy Jannát, vagy Leonát vittek supportnak és megnyerték a Bot Lane-t. Silver 2-ben. Mundo support. Enemynél, meg Jax. Mondjuk bronzban is ilyeneket visznek botra, de ott legalább hagytak supportolni. Az már hab a tortán, hogy mikor ráultizok Zedre, nem bírják megölni. Ez így 3x vagy négyszer fordult elő. Majd összerakok egy erdész rúnaoldalt és keresek valami easy hőst amivel lvl1-esen is lehet genkelni. Ilyesmire gondolok, hogy Vi, Sejuani, Elise.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5228 Dátum: 15 jan 20, 02:55:14 » |
|
Lvl 1-en gankelni? Én inkább Shacoval szoktam first bloodot hozni. Az erdész nem szokott wardolni, új jungel lenni erős. Doboz + Ignite lenni g.ci.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5229 Dátum: 15 jan 20, 10:36:13 » |
|
Vi most elég ratyi Elise az frankó, ha tudod használni. Jarvan-t próbáld még ki az elég over power. Van escapje is ráadásul most javították az ultiját és benyelik a damaget is. Elég badass jungler. Tudod tanknak vagy ad-nak nyomatni helyzettől függően. Szóval sztem elég jó pick. Hát én lvl 1-en még nem láttam junglert gankelni sőt mostanában dívik, hogy lvl 6-ig csak farmolnak. Utálom főleg, ha counter pick van és el pusholnak minket lanen. Nincs farm nincs gold ráadásul még a junglerük is ránk jár. Ki is szívtunk. Szóval azért legkésőbb egy lvl 4-nél mehetne az a gank.
Pont este szólalkoztam össze klántársaimmal, hogy mondják meg nekem, miért kell topon Shennek nyomni a gankeket és adni a killt, mikor boton el pusholnak minket és nem tudunk farmolni. Nem jött egy darab gank se sightstont 14 percnél tudtam venni. Nem feedeltük el botot, de az adc nem ért semmit, emrt nem volt egy értelmes iteme se. Shen biztos ledamageli a gémet nekünk. Mondjuk alapból fail pick volt, mikor én Braummal voltam. Ketten voltunk semmi sebzéssel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 20, 10:40:55 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5230 Dátum: 15 jan 20, 11:44:22 » |
|
Oksa. A lvl1-es genket úgy értem, hogy te Ww vagy, amivel lvl6 előtt értelmetlen genkelni, de a társaid elvárják, hogy lvl1-esen megtedd. Boton nekem meg bőven elég egyetlen egy gank is. A lényeg, hogy lvl6-nál jöjjön. Van BF sword, meg ulti oszt csá visszük a tornyot meg a sárkányt. Plusz jó esetben még a mid tornyot is. Meg így lehet érezni a Sona nerfet. (igazából lényegtelen, hogy 2-vel kevesebb a sebzése) nem tudsz elmenni wardolni, mert az ADC kinyíratja magát. Katára rápickelik Ahrit. Ha én merném hozni, akkor tuti kapnék az arcomba egy Fidelt, vagy Malzahart. First time ADC rankedra...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 20, 11:48:35 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5231 Dátum: 15 jan 20, 12:39:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5232 Dátum: 15 jan 20, 15:16:55 » |
|
Vi szerintem még mindig nagyon jó jungler, mondhatni meta. A százalékos sebzése miatt tankos builddel is irtó nagyokat sebez és nagy base dmg van a skilljein. Azzal az ultival pedig iró jól lehet engagelni. Eliset viszont nem láttam preseason indulása óta se normalon, se rankedon. Én amióta kivettem KhaZixet (TUCSOK) csak azzal junglezek és egyszerűen imádom. Jarvan pickkel egyetértek, Xin is elég jól teljesít a mostani junglebe. RekSait pedig hiába nerfelték még mindig undorító damaget tol már early gameben is. Szerencsére nem nagyon találkoztam még játékossal aki tudott is vele játszani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5233 Dátum: 15 jan 20, 16:08:16 » |
|
Jah reksaial nekem is ez a tapasztalatom. Hála égnek az emberek buták hozzá. Nem tudom nekem az a tapasztalatom, hogy Vii gyengébb mint eddig. Xin zao tényleg jól szuperál, de ez rá mindig igaz szerintem. Rengár még nagy vesztese ennek a jungelnek és, ha rek sait megtanulják használni, akkor nagyon háttérbe fog szorulni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #5234 Dátum: 15 jan 21, 01:34:07 » |
|
Ha már így jungle. Valaki akinek megvan renekton tudna menni vele egy próba junglert (nekem nincs meg és csak ez miatt nem akarom megvenni), már rég óta kíváncsi vagyok rá és szerintem az új jung itemekkel életképes is lehet (akár).
Illetve szerintetek ez az új jungle mennyire jó/rossz evelynn nek? Igazat megvallva mindig utáltam evet , egyszerűen szerintem túl op a passzívja (shaco jump is durva ,de amikor pink nélkül még sansz sincsen meglátni az nekem fúj kategória) ,viszont ha már megkaptam egy skinjét ingyen , illene legalább alap szinten tudnom használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|