Elhatroztam, hogy vagy Silver 2 fölé, vagy alá akarok kerülni, de oda nem.
Jól haladok. eddig kettőből kettő.
TF engem basztat, hogy ő topon Jobb ADC mint én Ashevel. Hát mondom én meg jobb support vagyok mint a Blitz.
Dont focus J4.
Oké.
De kérdem én. Meg ölik még mielőtt rámugrik?
Meg lehet kerülni hogy fokszálóni lehessen egy Carry-t?
Előtte két lobbiban:
Hacate nem meta Ashe nem meta.
Hecate, aki annyi buffot tud(na) összeszedni, hogy az már fáj?
A sárga supporrt item tank változata. Zz rot Portal, Blue Smite, Tri force....
Janna, Sona, Vekker tata, GP, Nami
...stb
Az Udyr az persze meta. Aki nem tud genkelni, ha nem CC-zem az ellenfelet. Persze mire odabrummog eltankolom a 3/4 hápém.
TF top az meta? Az hogy a J4 topról teleport nélkül le tud jönni botra, az meta
Udyrnak fontossabb a blue-t belopni, mint a sárkány, az meta?
Udyr ott ál a sárkány előtt full hp-val ellenség nincs arra, ás hazateleportál, az meta.
Háromból három.
Mind az öt ellenfélnek le kell jönnie botra. Pingelem a Leonának, a pirosat, erre persze, hogy 1v5-öt kell játszanom.
Pingelek, hogy fussunk. Leonának mikor kell hazateleportálni. Amikor fullosan odaér a csapatuk minden tagja.
Akali meg megrapelte az Olafunkat. a bázisunkon, amikor még állt minden tornyunk. Mert hát neki a kiskapuk kellett kivigyorognia.
Annie bedájvolta Akalit. Persze lett volna egy Fizz is midre, csak hát az Annie-t engedni kellett.
Az senkinek sem jut eszébe, hogyha visznek egy anti-assassint midre, hogy azt a hasiszabálót szimplán csak ki zone-olja? S csak szimplán farmol. Silverbe is simán össze lehet farmolni 3k goldot. Az ellenfelének meg fele annyi sem lesz.
Persze ez a meccs is olyan volt, hogy az elején győzelemre álltunk.