24 nov 23, 18:18:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878377 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5205 Dátum: 15 jan 14, 12:16:56 »

Elvileg Tris már bent lenne, az 5.1-es pöccsel, csak találtak valami bugot, így elvileg hajnalra tolódik.

Megnézitek akár melyik régióban a kommenteket:
http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/champions-skins/champion-update/hosfrissites-tristana

1-2 sírós akad mindegyikben.  ikszdé

Sona esetéből megtanultam, hogyha valami a mained, akkor az a mained marad rework után is.
Aki meg csak jó eredményeket ért el vele, az sírni fog.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5206 Dátum: 15 jan 14, 14:58:14 »

Ó te jó ég Tris olyan cuki lett. *w* Már nagyon ideje volt, hogy kapjon valami update-et. :3

Amúgy ja én se kaptam még skint, már kezdem feladni a reményt. :c
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Shiro
Moderátor

« Válasz #5207 Dátum: 15 jan 14, 16:59:19 »

Megjött Unlce Ryze. Akartam róla screen shotot, de 520-as skinre. Tudtam én, hogy meg kellett volna vennem Tarikot.  >.<#

Mondjuk úgy is megvan már az összes skin amit anno akartam.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 14, 17:01:10 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #5208 Dátum: 15 jan 14, 17:13:32 »

Ezek a skinek kezdenek röhejesek lenni.
Kis acc fejvadász master yi , oké elmegy , nem használtam soha most legalább van motiváció.
Fő acc egy karakter amit eddig kb 10 x vittem ,de nem elég hogy rá kapok skint még valami spec skin is (korlátozott idős) ,álarcos evelynn. Igen megkaptam a legpedofilabb karakter legpedofilabb skinét  smirksweat
Másik kis acc egy 1820 as skin ,de istenem miértttt......... fekete fagy anivie , lets go turulmadár , most tényleg kezdjem használni ezt? Pedig hogy én mennyire rühellem ikszdé

Bakker ,alap helyzetbe örülnöm kéne mert egy 975 egy 1820 meg egy különleges skin ,de még véletlen sincs egy amit használni is szoktam ikszdé

Amúgy tényleg csak idő kérdése kivárni 4 ből 3on kaptam meg 12-13-14-én szóval türelem skint terem.
Remélem a 4. re kijön valami durva poppy skin
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5209 Dátum: 15 jan 15, 06:24:36 »

Itt egy Dolby pöcs. Térhatású 5.1-es

http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/patch/legujabb-frissites-51#patch-champions

Trisről megtudtam, hogy csak a 5.2-ben lát napvilágot.

----

Új pöcs tapasztalatok.

Ashe-vel nem igazáén éreztem meg az Infy nerfjét.

Solo Dragon csupán egy Infy-vel. (Eddig min Infy+Statikk kellett)

A supportot már megint belopták.

« Utoljára szerkesztve: 15 jan 15, 08:26:44 írta Shiro » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5210 Dátum: 15 jan 15, 10:14:22 »

Corki nerfje érett túl jó húsban volt nagyon utáltam már. Janna eddig is erős volt nem tudom miért neki ez a segítség. A nap jó híre viszont, hogy rek sai megkapta ami jár neki. Undorító champion volt. Zsinórban vesztettem miatta 7 gamet. Három-négy embert megevett reggelire. Topot megerőszakolta junglerrel együtt már level 3-on.
Egyébként maga a champ is vicc van escape-je van healje jól sebez és tankos is. Takarodjanak már a fenébe. A nyolcadik játékban tudtuk megölni normálisan úgy hogy ha valahol megjelent akkor hárman oda mentünk segíteni. Így is lett 13 halála mellett 17 killje. Azt rendzeresen 1v3 tolta. El se merem képzelni mi van, ha még tudja is valaki skillesen használni...
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5211 Dátum: 15 jan 15, 10:32:04 »

Látom új skinek jönnek. Töltök is rp-t, mert challenger ahri és jinx instabuy lesz. Nevet
Megint nevet változtatok majd, de már utoljára. ikszdé
Naplózva
Stance
*

« Válasz #5212 Dátum: 15 jan 15, 11:57:43 »

Hiei, olvasd el újra. A Janna Q hitbox kisebb lett, ez inkább nehezítés, mint buff.
A smite változatás nagyon tetszik. Eddig szerintem nem nagyon érte meg bármit venni shitblazeren kívül csak a nagyon gyorsan clearelő junglereknek. Amúgy is kell a smite az objektívekhez és 1 perces cd nagyon sok volt. Bár ugye most a macsétákat amíg nincs rajtuk encsi lehet majd cserélgetni, szóval 6 előtt nehezen gankelő junglereknek simán kilehet venni a shitblazert.
Tetszik az új item is, csak kicsit drágának találom. A GA-n kívül 5v5-ön nem is volt olyan item, ami adott volna egyidejűleg armort és mrt is.
Az Infinity Edge nerf nagyon nem tetszik nekem. Yasuo a mainem, két itemmel megvolt a 100% crit chance, most csak 90 lesz. Esetleg ha PD-t rakunk neki statik helyett, de csomó burst, clear és poke damaget elveszít. Igazán adhattak volna neki valami buffot, hogy kompenzálják. De mérges vagyok. Adc-knek is kétszer meg kell gondolni, hogy statikot vagy pd-t építünk. Ezekkel a változtatásokkal viszont nagyon jól jár Vayne, nem fog hátrányba kerülni más adc-kkel szemben, mert ugye ott botrk kezdés van.
Az Ignitet még mindig nem tették vissza középre. Nagyon idegesítő folyton a bal alsó sarokba nézegetni. Fúj.

Közben átgondoltam. IE+PD-vel Yasuonak meglesz a 100% crit úgy, hogy nem kell neki crit rúna. A rúnákat le lehet cserélni másra, ezzel early game buffot kap, viszont latebe így is fog érződni nagyon a statik shiv hiánya. Már csak az a kérdés, hogy first itemnek mit kéne rakni neki.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 15, 12:02:47 írta Stance » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #5213 Dátum: 15 jan 15, 12:13:44 »

Igen igazad van. A szöveget nem olvastak csak láttam lent csökkent a mana költsége.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5214 Dátum: 15 jan 15, 13:02:07 »

Zz Rot portál szeintem egy imba ward.  ikszdé

http://kepfeltoltes.hu/150115/Screen181_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150115/Screen177_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150115/Screen178_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150115/Screen170_www.kepfeltoltes.hu_.png

Bárhol lerakhatod, ad movement buffot, így jó menekülésre, üldözésre.

Egy tankossabb erdésznek szerintem jól fog jönni.  Főleg Hecaténak, vagy Leenek.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5215 Dátum: 15 jan 16, 14:54:13 »

Ez a Challenger Ahri valami iszonyatosan jó skin. Hétvégén  szerettem volna megvenni a  Foxfire skinjét, de akkor inkább már az újat. Meg legacy skin is, és ha jól  emlékszem csak februárig lehet megvenni.
Szóval ja, instabuy  Nevet

Amúgy  lesz egy új játék mód, Nemesis draft, ahol az enemynek pickeltek hősöket.  Gondolom Urgot ban rate 100%   lesz  ikszdé
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #5216 Dátum: 15 jan 16, 15:29:57 »

Riot elmehet a picsába. Lehallgattak este vagy nem tudom... pont mondtam, hogy jön a rúna akció akkor Fiddlesticket ki gearelem supportnak és zúzni fogok vele boton. Erre ma megkaptam az egyik legjobb skinjét a banditát. Ez meg a cukorkás is bejött szóval ráéreztek a kis kémek a dologra.
Jobb is, hogy ma kaptam meg, mert tegnap késő este fogant meg a fiddle support gondolata a fejembe így jobb tudtam neki őrülni. Pénz úgyse adtam volna érte az életbe se:D
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5217 Dátum: 15 jan 16, 15:48:17 »

Én is megkaptam végre. Mosolyog Sheriff Caitlyn. *w* Épp tegnap vagy tegnapelőtt írtam egy havernak, hogy pl Caitlynből bárminek örülnék, mert mind jól néz ki. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Stance
*

« Válasz #5218 Dátum: 15 jan 17, 00:02:08 »

A lolrecorder csak nekem nem jó? Nem akarja lejátszani a patch utáni replayt.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5219 Dátum: 15 jan 17, 21:44:47 »

Nekem se megy.

http://www.surrenderat20.net/2015/01/116-pbe-update.html
Írták, hogy a DFG kivétele miatt Ahri kap egy kis reworkot. Hát itt a "nerf".

EWQ kombó max rank 700AP
live 2 155,6

pbe
2 040
Pontosítok: mivel egy 120 AP-s item esik ki, ezért ennél is kevesebb.

Skin und Nerf  Faceg

Naplózva

Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins