Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4905 Dátum: 14 szep 29, 15:02:13 » |
|
Viszont amikor egy Garen típusú tankot üt minden hülye csapattársad, miközben a többi sebez minket, azt valljuk be, nem feltétlenül tanácsos lecsapkodni. Persze a hülyék tárháza kifogyhatatlan... Szerencsére mérföldekkel jobb vagyok az ilyennél. Ez még hagy némi reményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4906 Dátum: 14 szep 29, 17:06:37 » |
|
A Voidok barátsága, az... az úgy hogy? Miért nem eszik meg egymást? Mi alapján írták meg? Szoktak együtt teázgatni? Gentleman Cho'Gath. S lassan végre kijön a Dunkmaster Darius.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4907 Dátum: 14 szep 29, 17:22:46 » |
|
Én ezt a barátság kapcsolatot körülbelül úgy tudom elképzelni. Most elképzeltem Cho'gath-ot egy cilinderben, frakkban és egy okuláréban, pödört bajusszal... anya ég...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4908 Dátum: 14 szep 29, 17:27:48 » |
|
Nem kell elképzelned, ez egy létező skin.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4909 Dátum: 14 szep 29, 17:29:42 » |
|
... és lol. Tényleg. Most már értem, miért rémlett annyira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4910 Dátum: 14 szep 30, 21:02:37 » |
|
Bot meccs 15:0 csináljunk perfekt statot. Picit téves kalkuláció ellenfél nexus tornyok közt 1 hápéval menekül... A normál meccseken az ilyen baromságokból lesz a feedelés. Észrevettem valamit, és van hozzá egy két elméletem/kérdésem. Ha növeljük egy távolsági hős támadási sebességét, akkor a kilőtt lövedék mozgási sebessége is növekedni fog? Mert mintha Ashenél ez lenne? Ha ez így van akkor előfordulhat, hogy pl azért is nyer egy full buildes Ashe egy 1v1-es harcot egy másik (nem mind) full buildes ADC ellen, mivel Ashenek gyorsabbak a lövedékei?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 21:06:53 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4911 Dátum: 14 szep 30, 21:33:05 » |
|
Egyszerre nem lehet két lövedéke is a képernyőn, ezért látszik így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4912 Dátum: 14 okt 01, 16:47:38 » |
|
Last hit level up. Most már mindegyik champion-el, amelyikkel játszok 120 a farmom 15 perc alatt és a legjobb meg zeddel és Kayle-al vagyok. Zed 190 farm 20 perc és 185-190 kayle-al is. Viszont Kayle a legkönnyebb a late game farmolásba. 438 volt 40 percnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4913 Dátum: 14 okt 03, 14:46:43 » |
|
Ez a passzív-leszarom hozzáállás tök jó.
A rehabom eljutott a 4. szintre, ami annyit tesz, hogy humánokkal játszom.
Mentem Sonával, egy Kog mellé. Szembe jött egy Blitz és egy Thresh.
A két ellenfél a lámpás horgász kombóval próbálkozgattak.
Sok idő és kitartás után sikerült "fél pályáról" berántaniuk a torony alá. Kétszer is.
Blitzrank nagyon örült magának.
Aztán na mondom lemegyek botra elég leszek én betolni azt az 1hp-s tornyot. Blitz is így gondolkodott, aki pillanatok alatt meg is ölt a full AP buildjével.
Itt már nagyon örült magának.
Nem volt szívem elmondani neki, hogy Sona kompletten levédi majd a csapatotok teljes burstjét és még azzal a lendülettel stunol is mindenkit.
Előtte meg.
Csapatunk hozott 3 lehetséges supportot. Morgana, Tehén és Sajtgörgető.
Melyik lett a supportom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4914 Dátum: 14 okt 05, 17:28:24 » |
|
Ehhez kell hozzászoknom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4915 Dátum: 14 okt 05, 18:29:52 » |
|
Azért ez erősen bronzer/low silver mentalitás. De azért ajánlom hogy gankelj be 6 elött legalább egyszer valahova, ne sírjanak annyira
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4916 Dátum: 14 okt 05, 18:32:57 » |
|
Az mindig meg van. Előfordul, hogy a First blood is nekem sikerül 3-4Lv körül, ha nem élnek a lehetőséggel, hogy vigyék. Persze ez attól is függ, mennyi életem marad, hogy ott maradjak. Viszont a DMG az DMG marad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 05, 18:33:36 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #4917 Dátum: 14 okt 07, 19:03:10 » |
|
Egyszer gankelni 6 előtt kb egyenlő a 0-val. ww-hez hasonló 6-tól élő karikon kívül az nagyon kevés. xD És egyébként ez a felfogás még gold és platba is elég erős, jó is lenne ha a low silveren túl már nem lenne az
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4918 Dátum: 14 okt 10, 17:43:30 » |
|
Lehetséges változások preseasonra Süsü, pia erdő meg a bazár. http://www.surrenderat20.net/2014/10/109-pbe-update.htmlAshevel olyan baromságot kezdek el csinálni mostan, hogy lvl2-őn kirakom a Q-t. Pedig nagyon rossz ötlet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 10, 23:52:12 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4919 Dátum: 14 okt 13, 11:47:22 » |
|
Micsoda szép idők voltak, amikor 2 hónapja, mint noob itt kérdezősködtem. Azóta pedig rájöttem, hogy a kevesek egyike vagyok, aki unlockolt kamera móddal játszik. Átjöttem westre és a kihívás nagyobb a játékosok pedig kedvesebbek. Előző meccsemen lee sin-el carry-ztem, de nem megy egy fed lucian ellen, ha a csapatod adc-je se a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|