24 nov 23, 15:31:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 325 326 [327] 328 329 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877604 alkalommal)
0 Felhasználó és 79 vendég van a témában
A Sokadik
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #4890 Dátum: 14 szep 27, 08:25:27 »

Lategame 1v1? Talán azt mondom hogy nasus ww (Trundle-el nem játszottam mert nincs meg de talán a w területén belül ő is aláz) a legtöbb assassin is jó 1v1-ben.

Annie support-ról mi a véleményetek emberek?
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4891 Dátum: 14 szep 27, 11:35:52 »

Annie sup?  kb lets fun
Alapvetően lvl 1-2 ön még nem annyira kegyetlen ,de lvl6 tól még jelentős ap nélkül is van annyi damage a combojának(adcről átlag 50-75% életet vesz le) hogy az adc kényelmesen befejezze a célpontot. Annyit nem játszottam hogy jobban ismerjem ( tankosabb alapokat jobban szeretem supon) ,de amikor vittem elég hatékony volt.
Érdemes neki a movmentet erősíteni (akár rúnákkal is) és akkor mid gankekre is nagyon jó.
Ha jung vagy top tank és neked nem kell annyira tankra menned (inkább mehetsz ap vagy sup buildre) ,akkor elmegy egy második midesnek.
Annyit érdemes még hogy a passzívjához a stacket érdemes pár minion Q zásával elérni ,így olyan 10-15 secenként van stun és az azért kellemetlen.
Jah 2 féle startja van vagy Q vagy W max. Q egyértelműen akkor jó ha inkább pokera mész (adc kapja a stun eléggé fáj), W inkább a rush down botra jó.
Persze ez csak az én észrevételeim.

Ha már érdekességek ,ti mit gondoltok taric topról?
Nem a világot akarom vele megváltani (inkább sima 5vs5 re) ,de tegnap hülyeségből kipróbáltam neki egy damage alapú tank buildet és amikor botok ellen 1vs5 be pentázot ,akkor néztem hogy wtf.
Earlyben nem annyira erős ,de ha jungler pickit ráfigyel ,akkor elég hamar durva szintet ér el.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4892 Dátum: 14 szep 27, 20:03:32 »

Amit verbateemo leírt az szinte így van. Annie az egyik legjobb support, a Q-ja nagyon jó poke és lvl 6 után meg nagyon nehéz ellen a bot lane. Minél hamarabb rakd ki a 40% dc-t, mert ha jól emlékszek 45 mp-ként tudod utána dobálni a macit.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #4893 Dátum: 14 szep 27, 20:36:07 »

Szeressük Tibberst  Nevet. Nagy részben Annie-nek köszönhetem a "sikeremet" ranked-en. amúgy ha pontosak akarunk lenni akkor 48 sec-enként lehet eltolni az ultit. Taric top? adni lehet neki egy két esélyt ha jungle-be lehet vinni akkor sztem lehet topra is.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4894 Dátum: 14 szep 27, 20:56:15 »

A cooldown a skill szintjétől és a cooldown reductiontól függ.
Taric top funra jó lehet, de semmi mobilitása, a top túl hosszú lane neki, könnyen gankelhető. Rosszul scaleol sebzésre és túl manaigényes a jó tradeléshez earlybe. Könnyű kiteolni és semmi dinamikája nincsen ami ahhoz vezet, hogy outplayelnek mert tudják hogy mi lesz a következő mozdulatod.
Annie supportot irtó rég nem láttam rankedon (miden meg főleg). Szerintem nem véletlen.

Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4895 Dátum: 14 szep 28, 18:16:16 »

Silver 1-2 között ugrálok. most épp silver 2. és nem tudok kikerülni vagy feljebb jutni. és ez dühít :/
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4896 Dátum: 14 szep 28, 20:50:05 »

én már egyszer leküzdöttem a dühkitöréseimet 10.promómat tudtam megnyerni csak silver 2be (akkor kcisit sírtam is itt)...De utána egyből átmentem gold5be, most ott főlök.
Itt kajakra több az afk és ragequit mint bronz 1 és silver.

De most kikerrizem magam toppal, trundlével agyonverek mindenkit 1v1be aztán splitelek a győzelembe  Pojén
Aztán rájöttem amúgy hogy minek idegeskedek a bénákon= én is hibázok nem is egyszer, így fejlődök szépen előre hogy ezeket belátom.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4897 Dátum: 14 szep 28, 23:01:09 »

Másrészt, ha idegeskedsz és ez szóban is megnyilvánul, akkor remekül magaddal tudod húzni a csapat idegeit is és akkor kész a fejetlenség. Az ellenfélnek az pedig csak jó, ha sikerül összeugrasztani a csapatot. Ha szidod is őket, vagy bizonyos tagokat, azt csak szóba érdemes (mert Verbal Abuse nem hiányzik). Egy idegbeteg ellenfél pedig nagy valószínűséggel több dolgot tol el, mint más, aki higgadtan tud játszani. Sokszor jártam már így, és dzsungelezés közben, vagy genkelésnél.... hát... nem egy hálás poszt, az biztos. Nevet Viszont annak ellenére is ez a kedvencem, függően attól, hogy mekkorát lök előre vagy éppenséggel hátra az, hogy milyen a csapatod.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 23:07:44 írta Ms. Trager » Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4898 Dátum: 14 szep 29, 08:00:23 »

Azir supportot próbálgatom és olyat feedeltem, hogy csoda hogy nem flameltek. Csak annyit írt az adc, hogy "report lee sin afk".

Szerintem supportnak sem lenne rossz Azir, nagyon jól kilehet vele túri az ellenség adc-t. Csak az a baj, hogy nem mindig AA-zik a katona amit lehívok, viszont ha meg próbálok minél több AA-t bevinni akkor akaratlanul is mellé kattintok és akkor meg előre szaladok vele az ellenség meg rögtön él a helyzettel.

Várjunk csak nincs olyan beállítás amivel megtudok állni egy helybe és úgy támadni? Mint a Diablo-ba vagy akármelyik ilyen típusú rpg-be, hogy lenyomom a Shift-et és akkor nem mozog a karakter de támadni lehet vele.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 08:02:42 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4899 Dátum: 14 szep 29, 08:07:48 »

Nem tudok róla, de ez kezd engem is érdekelni. Sok Azir ellen genkeltem/mentem de még senkinél nem láttam. Ha haza esek rákérdezek a Diamondos haveromtól.
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4900 Dátum: 14 szep 29, 08:18:08 »

Mert olyat ismerek, lenyomod a Shift-et és jobb klikk valahova. Ilyenkor ha valaki megtámad akkor megszakítja a mozgást és automatikusan visszatámad, mindjárt kipróbálom meg utána nézek

Azt vettem észre, hogy nagyon defenzíven kell játszani Azírral.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 11:23:12 írta Kecsu » Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4901 Dátum: 14 szep 29, 13:08:13 »

Látnád, mit művelek vele Kha'zix-al, ha nem úgy csinálja. Pirul

A Voidok barátsága, az... az úgy hogy? Miért nem eszik meg egymást? Mi alapján írták meg? Szoktak együtt teázgatni? Nevet
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4902 Dátum: 14 szep 29, 13:30:51 »

Kedves Tróger kisasszony,

Ne élje bele magát ennyire a csúnya földönkívülibe, mert még megutálja. Szomorú

A jungle mennyire másabb, hogy nem warwick-al kell játszanom, bár ő vele is nagyon jól játszok de csak 6-tól. Jarvannal meg szét aláztam az enemy team-et. Level 3-tól még jobb gankeket tol mint warwick. Nagyon erős gankkel rendelkezik.

Hogy ez a Fizz mennyire erős. Eddig utáltam mert ellene játszottam és most meg első meccsemen quadra? Ó Rito, kérlek... 
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4903 Dátum: 14 szep 29, 14:42:18 »

Hova gondolsz. Nevet Csak a kíváncsiság.

Fizzt pedig könnyű szétkapni, ha jól taktikáztok. Ahogy minden karit. Akkor főleg, ha netalán "véletlenül" elszigetelt. Ördögi
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4904 Dátum: 14 szep 29, 14:58:29 »

Minden karaktert könnyű szétszedni magyarul ha jobb játékos vagy és egyedül van.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 325 326 [327] 328 329 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins