24 nov 23, 14:49:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 324 325 [326] 327 328 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877282 alkalommal)
0 Felhasználó és 81 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4875 Dátum: 14 szep 14, 19:36:30 »

Nekem van. Még lehet nyerni ikonokat is de annyit nem ér, rettentő unalmas mód szerintem.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4876 Dátum: 14 szep 14, 20:31:58 »

Szerintem meg cseppet sem unalmas, kellemes kis hentelés az egész. Meg engem motivált, hogy megszerezem azt az ikont. Bár amint az ellenség belopta a Xerath-t onnantól mocskosul unalmas lett.

Na szépen ellent mondtam magamnak. Nevet
Persze akkor nem uncsi ha nem a perfect ikonra hajtasz. ^^
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 14, 21:13:50 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #4877 Dátum: 14 szep 15, 16:00:08 »

De van. 4 az 5 ikonból megvan és ennyi bőven elég. Nem akarok több lee sin-t master yi-t yasuot fizz-t katarinát pantheont  látni amikor belopják 190 pontnál xerath-ot. Viszont szórakoztató bárdokat állítani mások hátába Mosolyog
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #4878 Dátum: 14 szep 16, 01:09:23 »

Komolyan szénné égek ezen a játékon sokszor.... Ranked, 3x egymás után veszítek, egyikbe afk, többibe feeder. Haver mondja menjünk még egyet. Botlane: Én = (Ezreal) + haver (Taric) 7-1-be kezdtem Jinx ellen... Kedves Akali midnek 2-13-ba kell lennie, és a Tryndának mellette trollkodni, és röhögve beírni hogy "haha feed!!!" kérdem én.. még is hogy a túróba hozzam le?...-.-
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4879 Dátum: 14 szep 16, 03:57:34 »

Ha relatív könnyen akarsz lehozni meccseket (egyedül vagy duó), akkor oda az adc nem a legjobb poszt feltétlen ,mert akármennyire is az adc agyonver bármilyen teamet ,de ehhez idő kell és az tuti hogy az 1-2. legjobban fókuszált te leszel.
Ha solo carryzni akarsz akkor keress valami durva assasint vagy aoe maget midre , vagy hard fightert (ez utóbbit annyira nem egyszerű, de pl master yi jung or top és hasonló).
Gondolok itt :
yasou , zed ,akali(vele a legnehezebb talán az early ,mert lvl6 ig no jump, szóval jól kell dodge olni ,de lvl 6 után + 1,5 itemmel már aprit) ,katarina (cc less team  ellen easy solo penta), talon is elég durva tud lenni bár ő ahogy észrevettem nem annyira team killer inkább team fightban kiszed 1-2 carryt kategória (persze közben mindenkit sebez mint az állat).
aoe mage meg zigg, lux ,oriana ,szóval bármi ami relativ nagy távolságból jelentős sebzést oszt .

Amúgy a rankeden a rendszer a kda-t is figyeli?
Most tűnt fel 2 egymás utáni win ,hogy egyiknél suppoltam 17 lp winnél másikat mid carryztem és 24 lp .
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4880 Dátum: 14 szep 16, 07:05:03 »

Amúgy a rankeden a rendszer a kda-t is figyeli?
Szeintem nem és remélem is, hogy nem.

Aszkéta módban megvan mind az öt ikon hét játszmából.
Amúgy tiszta rondák Pojén , de ha már lúd legyen kövér. ikszdé

Sona tiszta jó oda, főleg, hogy a többség assassinokat és bruiserekethoz.

Véle fácsén a vizuál nerfekről.

Ezek közül 4-hez van skinem, na azokért most kérjem vissza az RP-t? (Mondjuk értelme nem lenne ha minden skin vágóhídra kerül)
http://www.surrenderat20.net/2014/09/912-pbe-update-first-batch-of-texture.html

Ahri és Ashe "nem sokat" változik, de Akali, oké, hogy nindzsa, meg japán, meg anime, de nem kéne belőle rajzfilm figurát csinálni. Sonárol meg annyit, hogy akkor nem rég vettem meg a Plastic Solari Skint.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 16, 21:25:22 írta Shiro » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4881 Dátum: 14 szep 22, 09:33:24 »

Egy nagyon érdekes meccsen voltam. Varus-sal mentem, társam Soraka volt. Mid-en Aartrox, top-on meg Talon volt, meg Jinx lett volna, ha az eleje óta nem lett volna afk.

1:32 másodpercnél, már ki is nyírtuk Ashe-t, 8. percnél már a tornyot is leszedtük, a következőt a 9. percben. Nagyon durva. Talon nem ölt, kb a 16. percig, Aatrox is bénázott, sőt egyszer mikor segítettem neki, azt mondja ks. ikszdé
Killek aránya 43-17. Ebből én öltem meg 36-ot!!!! plusz 3 assist, amiket Soraka, direkt vagy véletlenül - tökmindegy - elvett. Nevet
A vicc, hogy amúgy ez a Soraka, rohadt gáz volt. Se életet, se manát nem adott nekem, kicsit sem támogatott, mikor mentem a red-blue buffokért, állandóan elakarta venni. Egyszer a blue-t el is vette, majd meghalt, Fiddle-től vissza szereztem. ikszdé
Amúgy neki adtam volna a blue-t, de nem volt rá szüksége, én meg szenvedtem mana hiány miatt, állandóan.

Érdekes volt és fura. Nevet
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4882 Dátum: 14 szep 22, 22:55:12 »

Csak nekem ocsmányabbak az új karakter textúrák?

Melyiket vegyem meg? Yorick régóta tervezem vagy Azir tubit (de csak majd)? Nagyon kiakarom próbálni Azirt.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4883 Dátum: 14 szep 23, 10:43:38 »

Ha azirt akarod kipróbálni várj egy kicsit és úgy is free lesz. Yorick rare és op , aramon ha náha látok általában solo carry kategóriás. Ímúgy én pont fordítva vagyok mint te ,egyszerűen nincs olyan champ akit most meg akarok venni , ezért van már 30+k ipm.  Annyi az elönyöm csak ,hogy ha hirtelen egyhez kedvet kapok akkor csak 1 click.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4884 Dátum: 14 szep 23, 21:12:44 »

Érdemes volt kivárni. 20-astól már mennyivel normálisabb társak vannak mint eune-n. No comment

Shaco jungle-ről mi a véleményetek? Most tanulom a jungle-t és elég könnyen megy vele, pedig nehéz. Nevet
22/5/3-ba voltam a végére full build-el és 303 farmmal. 40 perces meccs. Szerintetek rossz?

Ismeritek az érzést, amikor még te is érzed magadon, hogy fejlődsz?
Naplózva
klosinho
Chuunin
*

« Válasz #4885 Dátum: 14 szep 24, 18:59:16 »

Érdemes volt kivárni. 20-astól már mennyivel normálisabb társak vannak mint eune-n. No comment

Shaco jungle-ről mi a véleményetek? Most tanulom a jungle-t és elég könnyen megy vele, pedig nehéz. Nevet
22/5/3-ba voltam a végére full build-el és 303 farmmal. 40 perces meccs. Szerintetek rossz?

Ismeritek az érzést, amikor még te is érzed magadon, hogy fejlődsz?

Nekem jelenleg Shaco a mainem. Early-be el kell vinned 1-2 killt és akkor jó leszel. Ha nem sikerül akkor hátrányból indulsz, viszont egy kis farmolással felhozható. Most Gold II-ben vagyok vele, igaz rankeden még csak 10+ meccsnél tartok vele, mert ranked teamben toppos vagyok (ott Jayce a main), viszont normal gamekben rendszerint vele megyek, ha jungelezek. Könnyű vele gankelni, a jungelt is lehet irtani, illetve counter jungel szempontjából sem elhanyagolható és 1 v 1-ben lehet vele boldogulni, főleg, ha már van ultid. (75% sebzés nem elhanyagolható a klóntól. Ha valamilyen tanácsra lenne szükséged vele kapcsolatban nyugodtan írj PM-t. Lehet nem vagyok Challenger player, de egy plat közepe szintet simán megütök, mert normalban az mmr-em plat közepe és afelett van, soha nem játszok plat közepe alatti ellenfelek ellen.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4886 Dátum: 14 szep 24, 21:22:11 »

Láttátok Soraka mennyit változott? Ma nem is játszottam, de most baromira kedvet kaptam, hogy kipróbáljam.
http://eune.leagueoflegends.com/hu/champion-update/soraka-starchild

Igaz,ma nem tudom kipróbálni, mert még nincs bent az új, de nem baj,még megemlékezem egyet a régiről. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 24, 21:35:46 írta Minagi » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4887 Dátum: 14 szep 24, 22:54:25 »

Na gyönyörűen meg csinálták megint Sorakát. Üdvözöljük ismét topon és most erősebb lesz mint valaha...
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4888 Dátum: 14 szep 26, 08:18:16 »

Nem bírtam magammal és megvettem Azirt. Könnyű botok ellen 30/8-ba voltam vele de azt megjegyzem, hogy csak nyomultam előre. Bitang erős, egy tankot is pillanatok alatt ledarál, mint Kogmaw.

Ezeket vettem neki:
Cd cipő
Deathcap
Nashor
Rylai
Rod of ages
és a poén kedvéért Wit's endet akartam, hogy mennyire darál úgy.
Ez a build csak hirtelen jött mert a Rúnákat át kell dolgoznom hozzá, mert 3 cdr rúna van bent de az így sok.

A botok ellen a meccs végén le Quadráztam, majdnem az ellenség kezdőhelyére tettem be a katonákat.
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4889 Dátum: 14 szep 27, 06:51:24 »

Szerintetek melyik a legjobb melee hős lategameben 1v1ben? (full build)
Van pár ötletem: Jax, Trundle, WW, Yi? Én a pénzemet a troll kingre tenném.
Mert most már csak az imba hőssel tudok feljebb jutni  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 324 325 [326] 327 328 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins